Οι Δυο Νεράιδες

Φταίω που είμαι κρυφολεσβία;

Δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε όσες από εμάς επιλέγουμε να κρατάμε τις προτιμήσεις μας για τον εαυτό μας και δυό φίλους.. Κατα πάσα πιθανότητα η επόμενη γενιά γκέι θα το βροντοφωνάζει με καμάρι, αλλά προς το παρόν τα πράγματα είναι ζόρικα, δείξτε λίγη ανοχή!

Η ιστορία μου είναι η εξής. Είμαι στα 21 και το έχω καταλάβει απ' τα 10 μου πως κάτι δεν πάει καλά.. Από τότε μέχρι τώρα έχω ερωτευτεί μπορεί και πενήντα γυναίκες. Φίλες των αδελφών μου, καθηγήτριες στο σχολείο, συμφοιτήτριες στο πανεπιστήμιο, γειτόνισες και γνωστές, αλλά το μεγαλύτερο πάθος μου ήταν μια εκ των κολλητών μου στα 13. Ήμουν απο τότε 'κρυφή' και ο μόνος που ήξερε ήταν ο φίλος μου, Μάκης.

Μια μέρα λοιπόν ενώ μιλούσα με υπονοούμενα στον Μάκη για την κουκλάρα φίλη μου Μυρτώ, με άκουσε η μαμάκα, και σαν να έπαιζε αρχαία τραγωδία περιφερόταν σ'όλο το σπίτι μαλλιοτραβούμενη και ουρλιάζοντας μπροστά στο φίλο μου (ξεφτίλα μιλάμε):

-Όλα τα ελαττώματα του πλανήτη τα έχεις, τεμπέλα, ανεύθυνη, κακή μαθήτρια, ανεπρόκοπη αλλά να είσαι και λεσβία.. κακό που πάθαμε. Θα σε σφάξει ο πατέρας σου αν το μάθει!

Τελος πάντων, επενέβη ο Μάκης και το μπάλωσα, είχα και θαυμαστές-γκόμενους-χαρέμι, οπότε ξεχάστηκε το θέμα. Όμως λογικά η μητέρα μου μίλησε και στον πατέρα, και μέχρι σήμερα στα 21 μου ακούω διάφορα στο άσχετο και καλά, του τύπου: 'Οι σχέσεις αυτές είναι παρα φύσιν, κατα την Εκκλησία' 'Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, εσύ μικρή' 'Τι εννοείς σ' αρέσει η Κάιλι Μινόγκ;' 'Ο Σεργιανόπουλος ήταν αδερφή; Ε, μαύρη η μάνα του!' (Λες κι ο ίδιος τράβηξε λίγα..) 'Αν το παιδί μου έβγαινε ανώμαλο, κάλλιο να το δώ σε φέρετρο'. Κι άλλα τραγικά!

Εγώ τώρα είμαι μ' έναν γκόμενο 2 χρόνια και όλο ακούω παραινέσεις για γάμους και παιδιά! Και πίσω από αυτά έχω σχέση με άλλη γυναίκα κάθε μήνα! Αν ο μπαμπάς είναι παραλαγη του Μιχάλη Ιατρόπουλου και η μαμα της εκκλησίας, φταίω εγώ να είμαι κρυφολεσβία; Οχι, πείτε μου..

Αν και όταν αρχίζω σχέση με κάποια κοπέλα, της ξεκαθαρίζω εξ'αρχής οτι μονο αν σοβαρέψει ο δεσμός μας θα βγώ απ' το μπαούλο.. Σωστή δεν είμαι? Εξάλλου δεν σιχαίνομαι ακριβώς τον γκόμενο μου..

Ανώνυμη

 


 

Αγαπητή ανώνυμη,

Απευθύνεσαι σε εμένα ή μήπως σε κάποια άλλη στήλη, άλλου site, σε άλλο χωροχρονικό συνεχές; Πότε ακριβώς έκραξα εγώ (ή η άλλη η ξυνή) κάποιον/-α που κρατάει τις προτιμήσεις του/της για τον εαυτό και τους φίλους του/της; Πας καλά; Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι γκάου; Γιατί αν ναι, τι συμβουλή περιμένεις να σου δώσω;

Αν η οικογενειακή ή κοινωνική σου κατάσταση είναι τέτοια, φυσικά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι που θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα σου λύσει. Αυτό το έχω πει τουλάχιστον καμία τριανταριά φορές σε αυτή τη στήλη. Δεν υπάρχει λόγος να παριστάνεις τη Ζαν ντ' Αρκ ή τη Σουλιώτισσα στο Ζάλογγο.

Η προβληματισμένη Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητή Ανώνυμη,

Ε εγώ θα σε κράξω, γιατί πας γυρεύοντας. Πρώτο και σπουδαιότερο, πολλοί γονείς χύνουν δηλητήριο για τους πούστηδες και τις πλακομούνες γενικά κι αόριστα, αλλά μόλις τους βγει το παιδί τέτοιο, να δεις πώς τα γυρίζουν και κόβουν τους βαριούς χαρακτηρισμούς και τα επίθετα. Όχι ότι τους αρέσει, αλλά ας κάνουν κι αλλιώς μ' αυτό που τους έτυχε. Μην ξεχνάς ότι είμαστε Ελλάδα και το δράμα το έχουμε στο αίμα μας.

Κοριτσάκι μου, αν περνάς καλά με τη διπλή ζωή που ζεις και το σπάσιμο νεύρων απ' τους δικούς σου, μουνί καπέλο σου, δεν μου πέφτει λόγος. Ξέρω κι άλλους μαζόχες και περνάμε τέλεια μαζί (ωχ, άλλαξα λίγο θέμα, μ' έφτιαξες παλιοκόριτσο!).

Απ' την άλλη έχεις σιχαθεί το θέατρο και τα ψέματα και το μπιρ-μπιρ περί παντρειάς, πες τους το ή ασ' το να εννοηθεί και ξεμπέρδευε μια και καλή. Τώρα που είσαι ακόμα μικρή. Όσο μεγαλώνεις δυσκολεύει - trust me!!! Θα γίνει λίγο δράμα, απόλαυσέ το και σε λίγο καιρό μπορεί και την γκόμενα να φέρνεις σπίτι (τότε θ' αρχίσουν άλλες γκρίνιες - αυτή είναι ξετσίπωτη, δεν έχει λεφτά, δεν είναι από καλή οικογένεια κτλ).

Θα κορνιζώσω την καταληκτική σου ατάκα: «Δεν σιχαίνομαι ακριβώς τον γκόμενό μου». Βρε συ, κι εγώ έτσι διαλέγω άντρες· ανάλογα με το πόσο λίγο τους σιχαίνομαι. Υποκλίνομαι!

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος