Οι Δυο Νεράιδες

Άπονη ζωή...

Γεια σας παιδια!

Ειμαι 19 παρα κατι...αλλα αληθεια δεν ξερω που μου πανε τα 4...πραγματικα!!!!!!!Καποτε δε μου αρεσε καθολου το ιντερνετ...και εψαξα μεσω γκαζιου να βρω το ετερο μου ημισυ!και παλι επεσα σε σφαλματα(το γκαζι γεματο τσουλακια ειναι)!!!!!εν τω μεταξυ κοντα στη γειτονια μου ηταν ενα παιδι που μιλαγαμε μαζι στο msn και παροτι μου αρεσε τοσο..τελικα εχει σχεση!δεν ξερω...μηπως η ζωη τελικα δε μας δινει πολλεσ ευκαιριες...λεω εγω μηπως!ακουω αλλα παιδια της ηλικιας μου που εχουν κανει τρεις και τεσσερις σχεσεις με αγορια..που εχουν ζησει εντονα πραγματα..και λεω...γιατι οχι σε μενα??γιατι παντα να πεφτω σ ολους τους ηλιθιους?και δοξα τω θεω ειμαι ομορφος και καθολου θηλθπρεπης!!!!!!!1δε μπορω να καταλαβω γιατι στα προσωπικα μου ειμαι τοσο ατυχος!

Δημήτρης

 


 

Αγαπητέ Μήτσο,

Ούτε η ομορφιά ούτε η έλλειψη θηλυπρέπειας είναι εγγύηση για ευτυχισμένη ερωτική/σεξουαλική ζωή. Απόδειξη, ότι στον κόσμο εξακολουθούν να υπάρχουν άσχημοι και θηλυπρεπείς - διαφορετικά θα είχαν αυτοκτονήσει και θα υπήρχε σοβαρή έλλειψη. No Mitsos, μην κάνεις το λάθος να χωρίζεις τους ανθρώπους (και εσένα μαζί με αυτούς) σε «έτσι» και «αλλιώς» γιατί θα φας τα μούτρα σου πλειστάκις.

Κούλαρε με τα ερωτικά σου, δεν σε πήραν τα χρόνια, ούτε διαβλέπω καμία τραγική ατυχία. Μία «πόρτα» έφαγες, τι έγινε; Συνέχισε να προσπαθείς χωρίς προκαταλήψεις, δυσθεώρητους στόχους, αμετάκλητους στόκους και κολλήματα και τελικά θα βρεις το ζητούμενο.

Φιλιά,

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Γεια σου άντρακλα Μητσάκο

Τραγική η περίπτωσή σου -μισό να σκουπίσω τα δάκρυά μου- και ειλικρινά ακατανόητη. Μα πώς γίνεται ένα μανάρι, δεκαεννιά χρονών και καθόλου θηλυπρεπές να μην έχει σχέση; Σε φτύσανε; Σε καταράστηκε καμιά τελειωμένη θηλυπρεπής αδερφή; Αυτό θα φταίει!

Ή ίσως πάλι το ότι έχεις ληγμένα σκατά στο κεφάλι σου. Διαβλέπω βέβαια ένα ψήγμα αυτογνωσίας στην αρχή του συντακτικά μεστού μέιλ σου: «αληθεια δεν ξερω που μου πανε τα 4...πραγματικα!!!!!!!».

Βρες πού πάνε λοιπόν πρώτα κι άσε τους γκόμενους, γιατί δεν σου φταίνε σε τίποτα.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος