Οι Δυο Νεράιδες

Εξαφανιοζόλ

Αγαπητές μου κομπλεξικές νεράιδες,

Σας τα χώνω εκ των προτέρων και σας δείχνω αυτό που αισθάνομαι, γιατί ξέρω ότι είστε ξεκολλιάρες και θα με βρίζετε μέχρι τελικής πτώσεως. Παρ'όλα αυτά, εκτιμώ την ειλικρίνειά σας, που αγγίζει τα όρια του «ξερολισμού» και της μαλακίας γιατί όπως κάποιος είπε «θέλει χρόνο για να πετύχεις το μέτρο, προηγείται πάντα η υπερβολή».

Λοιπον, τον γνωρισα μεσα απο το νετ. Αλλα δεν ειπαμε τπτ ιδιαιτερο. Τελικα βρεθηκαμε 2 φορες, μιλησαμε πολλες ωρες... Ενιωθα λες και τον ηξερα καιρο, ειπαμε πραγματα φοβερα, σα να' χαμε πολλα να πουμε απο καιρο. Μα δεν ηταν φιλικο, σιγουρα οχι... οι παύσεις του, το χαμόγελό του, η τρυφερότητα. Η πρώτη φορά που είδα ένα φως από μακριά, σε μια ασφυκτικη πουτανα επαρχιακή κοινωνία... και ξαφνικα, εξαφανιοζόλ. Μετά τη δυνατή επαφή των ψυχών, έφυγες για λιγο καιρο. Έδειξα ενα χαλαρο ενδιαφερον να μην κοπει η επαφη εντελως, αλλά οι πρωτοβουλιες απο την αλλη πλευρα, ανύπαρκτες. Βλέπω ένα ενδιαφερον αδύναμο έως μηδενικό...

Που πανε εκεινα τα ωραια λογια? Που πανε τα σχεδια που εσυ εκανες? Δε σου ζητησα τιποτα, εσυ θελησες να με γνωρισεις πιο πολύ, εσύ και να ανοιχτούμε. Δεν το σχεδιαζα γιατι φοβομουν. Και τωρα φευγεις με σιγανα βηματα. Πάνω που είδα ένα φως. Κι άρχισα να ελπίζω ότι δε θα είμαι για πολύ ακόμα μόνος. Μου θύμισες με τον πιο σκληρό τρόπο ότι στον έρωτα κανεις δε σου εγγυαται τίποτα. Κανείς και Τίποτα.

Δεν πειράζει, θα πάω παρακάτω. Πίστεψα στα λογια σου, αλλα οι πραξεις μιλουν πιο δυνατα τελικά, κι ας μην χρησιμοποιουν έντονες λέξεις ή σύνθετα νοήματα.

Να' σαι καλά φίλε... και να προσέχεις τον εαυτό σου, τι λέω ο μαλάκας... να πας να γαμηθείς φίλε, σίγουρα προσέχεις τον εαυτό σου. θα ψάξω άλλο μαλάκα να βασανίσω!

Γελοίος Χορευτής

 


 

Αγαπητέ γελοίε (χορευτή),

Όπως καταλαβαίνει ο πάσας εις με IQ πάνω από το νούμερο του παπουτσιού του, αυτό δεν είναι γράμμα προς τις Νεράιδες. Είναι στυγνή εκμετάλλευση της διασημότητας της υπερεπιτυχημένης στήλης των Νεράιδων για να τα χώσεις σε κάποιον που σε απογοήτευσε, ελπίζοντας ότι έτσι θα έχεις κάποιες πιθανότητες να τα διαβάσει, αφού δεν έχεις άλλο τρόπο να του τα σούρεις.

Κανονικά θα έστελνα το γράμμα σου στον κάδο ανακύκλωσης, αλλά δράττομαι της ευκαιρίας (ωραία έκφραση, να μάθετε να τη λέτε και εσείς!) για να σου τα χώσω χοντρά, γιατί τα θέλει ο κώλος σου και μάλιστα αγρίως. Και μαζί με σένα θα τα ακούσουν και όλοι οι ξιπασμένοι και ανώριμοι εραστές.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πραγματικότητα και τον μαγικό κόσμο της φαντασίας. Η πραγματικότητα είναι ότι γνώρισες ένα παιδί και βγήκατε για δύο καφέδες. Η φαντασία είναι όλα τα υπόλοιπα.

Έγινε κάτι μηδαμινό (δύο καφέδες) και εσύ επειδή σου λείπουν τα χ,ψ πράγματα άρχισες να τα προβάλλεις πάνω στον λεγάμενο και να χτίζεις παλάτια και ουρανοξύστες με τη φαντασία σου.

Του καταλογίζεις τι; ότι θέλησε να σε γνωρίσει και ότι ήταν ευγενικός, άντε, φιλικός. Και δεν μπορείς να χωνέψεις το ότι σε γνώρισε και για τους δικούς του λόγους δεν θέλησε να συνεχίσει. Επειδή εσύ πήρες φόρα και «είδες», ερμήνευσες, πίστεψες, σκέφτηκες, ονειρεύτηκες δεν ξέρω γω τι, ο άνθρωπος πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση να σου καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες. Πώς τολμάει να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού, αφού εσύ γουστάρεις τόσο πολύ;

Πας καλά κουκλίτσα μου; Ποια νομίζεις ότι είσαι; Βασίλισσα της ομορφιάς; Θεά του πνεύματος; Ημίθεα του έρωτα; Δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στα θέλω σου; Δεν μπορεί κανείς να σε απορρίψει; Να έχει διαφορετική γνώμη για σένα από αυτήν που έχεις εσύ για τον εαυτό σου;

Προσγειώσου, γιατί με τέτοια μυαλά δεν σε βλέπω να πηγαίνεις μπροστά. Και αν το εννοείς πραγματικά το τελευταίο πυροτέχνημα «θα βρω άλλον μαλάκα να βασανίσω», 1) πολύ καλά έκανε ο τύπος και εξαφανίστηκε και 2) θα σου ρίξω διαδικτυακή κατάρα να μην σου καθίσει ούτε γκέι παπαγάλος τα επόμενα 250 χρόνια.

Σύνελθε!!!

Η τσαντισμένη Καλή Νεράιδα

 


 

Γελοίε Χορευτή

Σου μοιάζω για ΕΛΤΑ για να μου στέλνεις το γράμμα που απευθύνεις στο μαλακισμένο που έμπλεξες; Όχι δηλαδή, αλλά αν θες να μου κολλήσεις γραμματόσημο, φρόντισε πρώτα να με γλείψεις καλά.

Λοιπόν, στο πρόβλημά σου: πέτυχες είτε Χέστη (μόλις δει ότι πάει για κάτι σοβαρό και ενδιαφέρον, χέζεται πάνω του και λακίζει) είτε Αυτοκαταστροφικό (μόλις δει ότι εδώ τελειώσανε οι μαλακίες, this is the real thing, χέζεται πάνω του και λακίζει) είτε ΑΑΜ (Απλό Αγνό Μαλάκα, που απλώς λακίζει). Περαστικά σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ Και μη βασανίσεις κανέναν. Γιατί θα σε φτύσει το σύμπαν και θα πάθεις αιμορροϊδες τη μέρα που θα βρεις τον τέλειο γκόμενο.


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος