Οι Δυο Νεράιδες

Πόλεμος και Ειρήνη

Γλυκές μου νεράιδες,

Σας αγαπώ πάρα πολύ, είστε καταπληκτικές...σχεδόν σας έχω ερωτευτεί και πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω μια μέρα. Κι αυτό όχι γιατί είμαι λεσβία... μόνο... λοοοοοοοοοοολ

Λοιπόν, με λένε Ειρήνη και το όνομά μου μόνο την ειρήνη δεν έφερε στην περίπτωσή μου... Θα σας τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ. Είμαι 3 χρόνια σε ελεύθερη σχέση με μια πολύ όμορφη κοπελιά. Σπουδάζει ψυχολόγος (η αψυχολόγητη...), έχει καταπληκτικό σώμα, και υπέροχο συναισθηματικό κόσμο (δεν εννοώ βυζιά... μόνο... προφανώς...)

Είμαστε πολύ αγαπημένες κι αν και σε ελεύθερη σχέση, πιστεύω ότι νοιάζεται πολύ η μία την άλλη. Έχουμε ξεκαθαρίσει η μία στην άλλη ότι δεν γουστάρουμε δεσμευσεις (και να θέλαμε, η Ολλανδία πέφτει μακριά...) κι ότι μπορούμε να κανουμε ελευθερα ότι μας καπνίσει... χτες όμως έλεγε άλλα...

Ήτανε βράδυ κι είχα φέρει δυο φιλες σχετικές! Και καθόμασταν, σε μια φάση η μία με φίλησε. Στην αρχή τραβήχτηκα γιατί ένιωσα ασχημα να την κερατώσω πάλι τη δικιά μου. Μετά μου εξήγησαν ότι αφού είμαι σε ελεύθερη σχέση μπορουμε ανετα να κανουμε παρτούζα. Περιμέναμε τη φίλη μου κι όταν μπήκε και της το είπαμε, άρχισε να σπάει όλο το σπίτι...

Κορίτσια, δεν εμεινε σερβίτσιο για σερβίτσιο... πλέον για να πιω καφέ έπρεπε να ψάξω τα ντιβανομπάουλα της γιαγιάς! Γιατί τέτοια αντίδραση, δεν είχαμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε σε ελεύθερη σχέση? Δε μπορώ να την καταλάβω, πάντα έλεγα αλήθεια... μήπως είμαι λίγο υπερβολική? Μήπως να τη βάλω τωρα να μου πληρώσει τη ζημιά? Γιατί εγω δεν πήγα να σπάσω το σπίτι της, αντ' αυτού ψηνόμουν να της σπάσω το κεφάλι, αλλά δεν το'κανα, ώρες είναι και να τρέχουμε στα δικαστήρια.

Το θέμα είναι οτι τη θέλω την κοπελιά, εκτός από υπέροχο σεξ, νομίζω ότι με σκέφτεται. Για το παστίτσο της δε θα μιλήσω, θεά!!!

Σώστε με, είμαι σε απόγνωση...

Ειρήνη Κ.

 


 

Αγαπητή ξαφνιασμένη,

Συμφωνώ ότι η αντίδραση της φίλης σου ήταν α-πα-ρά-δεκ-τη, ιδιαίτερα αν η μανδάμ έκανε κηρύγματα-σαπουνόφουσκες για ελεύθερη σχέση και λοιπά προχωρημένα. Δεν μπορείς κυρία μου να μας το παίζεις τάχαμου ανοικτών οριζόντων ενώ στην πραγματικότητα είσαι «μπούτια ερμητικά κλειστά». Είσαι εντελώς ξεφτυλουά και Βου και για σφαλιάρες.

Γιατί και εσύ τι έκανες πια, καημένο παιδί, για να αξίζεις τέτοια συμπεριφορά; Μια παρτουζίτσα του θεού της πρότεινες, δεν της έκοψες και το λουρί του strap on για να τα πάρει έτσι άσχημα. Τελείως απαράδεκτη η γκόμενα.

Από την άλλη ρε φιλενάδα, μη μου λες ότι και καλά έπεσες από τον ουρανό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσο καιρό η τύπισσα δεν σου είχε δώσει δείγματα του ταμπεραμέντου της και για πρώτη φορά, με μια μόνο κουβέντα, από άκακο αρνάκι μεταμορφώθηκε σε λυσσασμένη Μαινάδα.

Το πως αντιδρά κανείς σε τέτοιες καταστάσεις ποικίλει: από: «Αχ! Πόσο πολύ με αγαπάει το μωρό μου, έλα να κάνουμε γούτσου-γούτσου» μέχρι: «Άντε στο διάολο μωρή μαλακισμένη, πάρε μια χυλόπιτα να σου βρίσκεται». Η αντίδραση εξαρτάται από το τι έχει κανείς μέσα του, τι του δίνει η σχέση κλπ, κλπ. Οπότε όσον αφορά το παρακάτω σας, είναι αδύνατον να σου πω τι να κάνεις. Εσύ ξέρεις.

Αλλά ό,τι και να κάνεις, ότι και να της πεις, είτε συνεχίσετε, είτε τα διαλύσετε, εγώ θα εστιάσω στο ένα και σημαντικό, στον ακρογωνιαίο λίθο κάθε σπιτιού, τη χαρά της αδερφής, το καμάρι της λεσβίας: στο σερβίτσιο! Πρέπει να αντικατασταθεί οσονούπω, δεν το συζητώ. Είδα στου Cristofle κάτι καταπληκτικά πορσελάνινα σετ 272 τεμαχίων με παρδαλά σχέδια σαν φίδια κάπως, τρομερά sous plats ασημένια και φυσικά κρυστάλλινα ποτήρια κολονάτα από το Baccarat. Πέρνα μια βόλτα να πάρεις ιδέες. (Βρήκα και κάτι ωραία σκουλαρίκια στου Λαλαούνη, αλλά ας μην το παραχέσουμε). Και να της πεις να αφήσει τα σάπια, τι θα πει ακριβά και ξεακριβά; Όταν τα έσπαγε ήταν ωραία; Το καλό που σου θέλω να μην συμβιβαστείς με τίποτε λιγότερο, διότι η λεγάμενη θα πρέπει να πληρώσει και για την ψυχική σου οδύνη. Που ήταν μεγάλη, το πιστοποιώ και εγώ η ιδία.

Άντε φιλενάδα, σε καλό σου βγήκε η παρολίγον παρτούζα. Μαρία Αντουανέτα σε κόβω σύντομα, να παίρνεις πρωινό με παντεσπάνι και τέτοια μεγαλεία. Θα έρχομαι κι εγώ, που είμαι αναλόγου επιπέδου, εννοείται, να πίνουμε καφέ παρέα!

Σε φιλώ,

Η καλόγουστη Καλή Νεράιδα

ΥΓ. Αν ζορίζεται οικονομικά η γκόμενα και το παίζει κλαψ και νιάου, κάνε της ένα σκόντο, το πολύ να περιμένεις μέχρι τις εκπτώσεις. Ούτε μέρα παραπάνω. Μέχρι τότε κάνε τη καρδιά σου πέτρα και βολέψου με πλαστικά πιατάκια του πικ νικ και ποτηράκια του ψύκτη, 2,35 € η εξάδα, κοψοχρονιά.

 


 

Αγαπητή Ειρήνη,

Σου προτείνω να αλλάξεις το όνομά σου σε Βία και αμέσως να πάρεις τον τρίφτη του τυριού και να της κάνεις τα βυζιά τριμμένη καρμπονάρα. Άκου εκεί την έπιασε αμόκ και σου έσπασε τα πιατικά! Σήμερα το ποτήρι σου, αύριο το κεφάλι σου.

Η γκόμενά σου δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που άλλα λέει κι άλλα κάνει. Στα λόγια πολλές κάνουμε παρτούζες και δεν έχουμε πρόβλημα. Στην πράξη κολλάει το μουνί.

Το λιγότερο που θα απαιτούσα εγώ είναι πρώτον μια ξεγυρισμένη συγγνώμη και δεύτερον να ξεκαθαρίσει τι σόι σχέση θέλει. Αν δεν συμμορφωθεί, στείλ' τη στη δυστυχία της (που την περιμένει εγγυημένα), γιατί όσο καλό και να 'ναι το παστίτσιο και το σεξ της, θα το ακριβοπληρώνεις! Άκου εκεί να στερηθείς τις παρτούζες επειδή η δικιά σου είναι κομπλεξικιά, αναξιόπιστη και βίαια! Στείλ' τη στη μαμά της και τηλεφώνησε σ' εκείνες τις δυο φίλες και ζήτα τους να σε παρηγορήσουν όπως μόνο εκείνες ξέρουν.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος