Οι Δυο Νεράιδες

Συμπεριφορά vs κρεβάτι

Καλημερα αγαπητη μου νεραιδα,

δεν εχω καποιο προβλημα ζωτικησ σημασιασ αλλα παρ'ολα αυτα θα ηθελα να με διαφωτισεισ με τον τροπο σου ο οποιοσ μου αρεσει παρα πολυ.

Ειχα μια σχεση 5 χρονια με μια κοπελα πολυ ομορφη και στο κρεβατι ομοια τησ δεν θα υπαρξει. Στην ωραιοτητα των οσων περιγραφω δεν ελειπαν οι καυγαδεσ με διαρκεια η ενταση η γκρινια η ζηλεια ο θυμοσ. Δεν θα μπω στην διαδικασια να περιγραψω λεπτομεριεσ ολοι λιγο πολυ εχουν βιωσει κατι αναλογο.

Την αγαπουσα πολυ και την ηθελα ακομα περισσοτερο,5 χρονια απολυτα αφοσιωμενη επανω τησ, με κουρασε παρα πολυ ομωσ και παρότι δεν επαψα να ειμαι ερωτευμενη αποφασισα να την χωρισω να βρω ψυχολογικη γαληνη και εναν ανθρωπο να γαληνευει την ψυχη μου να με αγαπαει με πιο υγειη τροπο. Το εκανα εμεινα μονη μου παλευα να μην παρω τηλεφωνο, και οταν με επαιρνε την διαβεβαιωνα πωσ ειναι καλυτερο να ειμαστε φιλεσ παρα ζευγαρι.

Με τα πολλα οντωσ ηρθε στην ζωη μου ενασ ανθρωποσ που χωρισ να υπερβαλλω ειχε οτι ονειρευομουν σε μια σχεση. Την εκτιμησα και με εκτιμησε, εχει πανγλυκο τροπο, ποτε δεν με αμφισβητει, και ειναι στο πλευρο μου σε οτι κανω,ιδανικη σχεση θα μπορουσα να πω.. το πρβλημα μου εστιαζετε οτι ποτε δεν επαψα να σκεφτομαι την πρωην μου αν και ξερω πωσ αν και ειχαμε την τελεια χημεια στον ερωτα υστερουσαμε σε ολα τα αλλα.

Με την τωρα σχεση μου το κρεβατι δεν ειναι αναλογο ουτε καν ικανοποιητικο και ετσι με γυρναει σε 'περασμενα μεγαλεια' αν και η σχεση ειναι οτι πιο ομορφο και υγειεσ εχω ζησει ποτε. Πως μπορω λοιπον με μια μαγικη αφαιρετικη ικανοτητα να μην σκεφτομαι την πρωην μου και να απολαυσω το μεγιστο το δωρο που μου δωθηκε να ειμαι με αυτη την κοπελα σημερα? Πως μπορω να ζυγισω μια υπεροχη συμπεριφορα με ενα μετριο κρεβατι?

Σε ευχαριστω πολυ που με ακουσεσ. Περιμενω απαντηση σου.

Αννα

 


 

Αγαπητή άπληστη,

Θέλεις και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Όπως ίσως να ξέρεις αυτό επιτυγχάνεται στη ζωή πολύ σπανίως και με πολύ μεγάλη δυσκολία. Στην περίπτωσή σου υπάρχει μόνον η λύση των δύο πιτών. Από την μια θα τρώει ο σκύλος και από την άλλη (την ολόκληρη) θα τρως εσύ. Ο νοών νοείτω.

Αν τώρα μου αρχίσεις τη γκρίνια, την ηθικολογία και τα λοιπά μικροαστικά, βάλε τα στη ζυγαριά και δες τι σου είναι πιο σημαντικό. Το σεξ ή η πανϋπερτέλεια σχέση (με βαρετό σεξ).

Αν είναι το δεύτερο, κάτσε στα αυγά σου, κάνε τουμπεκί και προσπάθησε να εκπαιδεύσεις την ατάλαντη.

C'est très simple, cherie!

Φιλιά,

η απλή, Καλή Νεράιδα

 


 

Αννούλα μου,

Για μένα η μονογαμία είναι σαν το πιατάκι της γλάστρας. Χρήσιμο μεν, βαρετό δε. Τι να το κάνεις το πιατάκι αν το φυτό κοντεύει να ξεραθεί;

Απ' την άλλη, δεν είμαι υπέρ του ξεπορτίσματος όπως λέει η άλλη η ανήθικια. Εγώ λέω να εντάξετε κι άλλες γυναίκες στο κρεβάτι σας. Σιγά-σιγά και με τον τρόπο που σας ταιριάζει. Έτσι κι αλλιώς σχέση χωρίς σεξ δύσκολα κρατάει (δεν είναι και απίθανο πάντως), οπότε αν δεν βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, αργά ή γρήγορα η σχέση σας θα αρχίσει να ξεραίνεται, όσο τέλεια κι αν είναι.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 212 guests και κανένα μέλος