Οι Δυο Νεράιδες

Πρόοοοοβλημα!

Να μην τα πολυλογώ γνώρισα έναν τύπο τελείως μαλάκα και τα είχαμε μαζί πριν ένα χρόνο περίπου. Μου έσπασε τα αρχίδια γιατί είχε ΤΑ κόμπλεξ, ΤΙΣ ανασφάλεις (τις οποίες πάντα έβγαζε σ εμένα) και γενικά ήταν ο ορισμός του μαλάκα.

Από τότε άρχισα κατά κάποιο τρόπο να νιώθω άβολα με τους gay, να έχω μια στερεότυπη εικόνα γ αυτούς (ότι έχουν χίλια κόμπλεξ, ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι περισσότερο από ένα πούτσο γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους κλπ)-ότι δλδ ήταν ο τύπος με τον οποίο τα είχα. Τέσπα, αυτή ήταν και η πρώτη μου (και μέχρι τώρα τελευταία) σχέση και μάλλον μου άφησε αρνητικές εμπειρίες..

Επίσης κάτι άλλο. Δεν γουστάρω όταν οι άνθρωποι ξευτιλίζονται, όταν επιδικνύουν τη σεξουαλικότητά τους, γιατί αυτό δείχνει ότι έχουν πρόοοοοβλημα. Όπως ένας στρέιτ που το παίζει ο πολλά βαρύς, όπως μια γκόμενα που ντύνεται σαν πουτάνα. Είναι για να νιώθουν αυτοί σίγουροι, επειδή έχουν τόσες πολλές ανασφάλειες.. Και επειδή «ανήκω» (άθλια λέξη) στους gay, αυτοί μου τη σπάνε περισσότερο όταν συμπεριφέρονται έτσι. Δεν ξέρω τι ακριβώς απάντηση περιμένω, ίσως μια γνώμη, κάτι. Απλά είχα ανάγκη να τα πω και αυτό. Άντε τσάγια.

Johnny

 


 

Τραυματισμένε νέε,

Τα έφτιαξες με έναν μαλάκα, τι να κάνουμε υπάρχει και αυτή η συνομοταξία. Το ότι έμεινες μαζί του έναν ολόκληρο χρόνο, αυτό είναι πολύ σοβαρό, πρέπει να το κοιτάξεις.

Δεν ξέρω πως το εννοείς ότι «οι άνθρωποι ξεφτιλίζονται όταν δείχνουν την σεξουαλικότητά τους». Δεν ξέρω επίσης πού είναι το δικό σου όριο αυτοεξευτελισμού. Δηλαδή όταν ένα στρέιτ ζευγαράκι περπατάει στον δρόμο χέρι χέρι (προφανώς δηλωτικό της σεξουαλικότητάς του) ξεφτιλίζεται άγρια; Όταν φιλιούνται σε κοινή θέα, ξεφτιλίζεται άγρια; Όταν ένας άντρας πηγαίνει όπου πηγαίνει μαζί με τη σύζυγό του (επίσης δηλωτικό της σεξουαλικότητάς του), πάλι γίνεται ρόμπα;

Από την άλλη, τι ακριβώς ζόρι τραβάς με το πως φέρονται οι άλλοι; Άντε να μου πεις ότι ξεκαυλώνεις με την Α ή την Β συμπεριφορά, ότι δεν σε ενδιαφέρει σεξουαλικά ένα είδος συμπεριφοράς. Αυτό δεκτόν, αλλά για τους υπόλοιπους, γιατί συγχύζεσαι; Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει και αν καεί; Δεν πάει να βγαίνουν οι άλλοι με τα κουδούνια στους δρόμους; Γιατί έχεις ΕΣΥ πρόβλημα με αυτό; Τι συμβαίνει;

Όσο για το ότι «ανήκεις» στους γκέι, επίσης δεν το καταλαβαίνω. Τι θα πει «ανήκεις». Οι γκέι είναι απλώς άνθρωποι που έλκονται σεξουαλικά από άτομα του ίδιου φίλου. Αυτό είναι το ΜΟΝΟ κοινό που έχουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί ταυτίζεσαι τόσο και στα υπόλοιπα στοιχεία. Δηλαδή αυτοί που τους αρέσουν τα μακαρόνια ή τα αχλάδια πρέπει να ταυτίζονται στα πάντα; Δεν το κατάλαβα.

Πάντως, αν θέλεις την ταπεινή, νεραϊδική μου γνώμη, όταν κάτι μας ενοχλεί πολύ σε άλλους (ακόμη και σε αγνώστους), καλό είναι να σκύψουμε μέσα μας για να δούμε τι είναι αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας φταίει. Πολύ συχνά αυτό το κάτι είναι ένα δικό μας πρόβλημα, μια άλυτη σύγκρουση. Ίσως αντί να απαιτούμε να αλλάξουν οι άλλοι (για να μην έχουμε πρόβλημα), να πρέπει να αλλάξουμε εμείς (για να μην υπάρχει πρόβλημα).

Ναι, ξέρω, θα μου πεις ότι είσαι συνειδητοποιημένος γκέι, κατασταλαγμένος, έχεις ειρήνη με τον εαυτό σου κλπ. Τα γραπτά σου με κάνουν να αμφιβάλω.

Η αναμφίβολα Καλή Νεράιδα

 


 

Johnny tu n'es pas un ange!

Όχι ότι με πειράζει αυτό. Αλλά φαίνεται να πειράζει εσένα τον ίδιο. Αρμενίζεις στραβά κι εγώ το μόνο στραβό που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου είναι το καυλί του αγοριού μου.

Ξε-κό-λα! Πάψε να βάζεις όλους τους γκέι στο ίδιο τσουβάλι. Είναι όλες οι γιαγιάδες ίδιες; Είναι όλοι οι δικηγόροι ίδιοι; Είναι όλες οι μάνες ίδιες; Τότε γιατί να είναι όλοι οι γκέι ίδιοι; Είναι επειδή μας έχουν μάθει από έμβρυα ακόμη ότι οι πούστηδες είναι άτιμη φάρα. Κι εσύ φυσικά το έχεις πιστέψει. Φυσιολογικό είναι να το πιστέψεις γιατί σου έχει γίνει πλύση εγκεφάλου. Αν όμως δεν το ξεπιστέψεις, θα κάνεις τη ζωή σου σκατά κι απόσκατα.

Οι γκέι είναι μια χαρά παιδιά! Ακριβώς όπως και οι στρέιτ.

Δες το δικό σου χοντρό πρόοοοοοβλημα και άσε των αλλωνών.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 guests και κανένα μέλος