Οι Δυο Νεράιδες

Στα πατώματα

Αγαπητές Νεράιδες,

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν 6 μήνες περίπου. Ήμουν εντελώς σε φάση σπίτι-διάβασμα και τη γνώρισα εντελώς συμπτωματικά μέσω internet. Bi εγώ, straight αυτή. Δεν είχε ούτε καν φαντασιωθεί το σεξ με γυναίκα, έτσι μου είχε πει. Εγώ πάλι, τεχνιέντως απέκρυψα (τι τεχνιέντως, ένα κάρο ψέματα της είπα) ότι δεν είχα κάνει σεξ ούτε με άντρα ούτε με γυναίκα. Αρχίσαμε να μιλάμε φιλικά στο MSN, πολύ γρήγορα βρεθήκαμε να φλερτάρουμε και να cyber-πηδιόμαστε. Ένα μήνα μετά ανταλλάξαμε τηλέφωνα (και να πηδιόμαστε και τηλεφωνικώς!) και σταδιακά το πράγμα άρχισε να γίνεται όλο και πιο «πραγματικό», ενώ εγώ δεν το είχα καν ως υπόνοια στο μυαλό μου αρχικά. Σιγά σιγά βρέθηκα να την έχω ερωτευτεί, να τη νοιάζομαι, να μου λείπει συνεχώς, κι ας μην είχαμε καν συναντηθεί. Τα ίδια κι εκείνη. Επικοινωνούσαμε πολύ καλά, ένιωθα να με διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο και ένιωθε να την καταλαβαίνω όσο κανείς. Βρεθήκαμε να συζητάμε στα σοβαρά να συναντηθούμε, πράγμα που δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολο, μιας και εγώ σπουδάζω στην Πάτρα και αυτή μένει στην Αθήνα. Άλλωστε, εγώ το απέφευγα και το ανέβαλλα και επειδή η εμφάνισή μου δεν είναι στα καλύτερά της και φοβόμουν την απόρριψη, και επειδή λόγω της καλοκαιρινής μου εξεταστικής, δεν ήταν και η κατάλληλη περίοδος για να χάσω τα μυαλά μου εντελώς αν η απόρριψη δεν ερχόταν.

Ύστερα από χαζές αναβολές δικές μου, ήρθε και με συνάντησε τέλη Αυγούστου. Πριν συναντηθούμε θυμάμαι που μου είχε πει «περίεργη είναι η ζωή... είχα γκόμενο ένα χρόνο και ποτέ δεν του είπα σ' αγαπάω, και εσένα που δε σ έχω δει ποτέ έχω θελήσει εκατό φορές να σου το πω». Ε όταν συναντηθήκαμε, ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Καταλήξαμε σπίτι μου, πηδηχτήκαμε και το είπαμε και από κοντά το σ' αγαπώ. Τις επόμενες εβδομάδες ερχόταν σχεδόν κάθε σ/κ. Κατά καιρούς μου έλεγε για καποιους ενδοιασμούς της, ότι δεν έχει ξαναδοκιμάσει να είναι με γυναίκα και δεν ξέρει πόσο τελικά θα κρατήσει όλο αυτό, οι οποίοι βέβαια στο δια ταύτα ξεχνιόντουσαν. Είχαμε βρεθεί ακόμα και να συζητάμε για «όταν επιστρέψω μόνιμα στην Αθήνα», δηλαδή σε 6 μήνες περίπου, εννοώντας και οι δυο ότι και τότε θα είμαστε ακόμα μαζί.

Μέχρι που πριν 1-2 μέρες, μετά και από πίεση δική μου, μου είπε ότι είναι πολύ μπερδεμένη, ότι τελικά το σεξ με γυναίκα μάλλον δεν την καλύπτει, αλλά δε φταίω εγώ κτλ κτλ. Ταυτόχρονα, λέει ότι με αγαπάει, ότι με σκέφτεται συνέχεια, ότι με σκέφτεται συνέχεια και ένα κομμάτι τις είναι ακόμα ερωτευμένο μαζί μου, ότι θέλει να με έχει στη ζωή της κι άλλα τέτοια καλά, που η αλήθεια είναι ότι και τα εισπράττω από τη συμπεριφορά της καιρό τώρα, και ισχύουν και για μένα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν έχω νιώσει να με νοιάζεται κανείς όσο αυτή, κι ας με έχει πληγώσει. Δε μπορώ και δε θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου, επειδή δε μας έκατσε το σεξουαλικό, γιατί δεν είναι αυτό το βασικό κομμάτι της σχέσης μας τελικά. Πλην όμως, δεν παύω εγώ να τη θέλω για γκόμενά μου και εκείνη όχι. Άσε που εντέλει ούτε που ξέρει για τι με θέλει. Είμαστε στα πατώματα και οι δυο και παρόλα αυτά δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε, να λέμε πόσο κρίμα είναι να μην είμαστε μαζί, εκείνη να μου λέει πόσο θα ήθελε να «λειτουργούσε» το σεξ μεταξύ μας όπως το είχαμε φανταστεί. Και μέσα σε όλα, να θέλουμε τόσο πολύ να ιδωθούμε.... γιατί ο «χωρισμός» μας έγινε ακριβώς με τον τρόπο που ξεκίνησε η «σχέση» μας: μέσω MSN! Ξέρω ότι σε 1-2 μέρες θα έρθει πάλι σπίτι μου, αλλά αυτή τη φορά «φιλικά» και δεν έχω ιδέα ούτε τι να κάνω, ούτε πώς να φερθώ. Άσε που ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να ελπίζει ότι θα με ξαναδεί και θα καταλάβει ότι τελικά με θέλει και θα ζήσουμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα. (Αυτός είναι και ένας παραπάνω λόγος που θέλω να τη δω, να γίνει ό,τι γίνει και ή να παιχτεί το happy end μου ή να μου φύγουν οι αυταπάτες μια και καλή). Τι να κάνω (εκτός από τα αυτονόητα, να απομακρύνω όλα τα αιχμηρά αντικείμενα από το σπίτι και να αποφύγω να πέσω με τα μούτρα σε τσιγάρο, ποτό ή σοκολάτα); Όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρω για πόσο θα αντέξω στα πατώματα. Έρχονται και κρύα, θα πάθω και καμιά ψύξη ξαπλωμένη πάνω στα πλακάκια και θα τρέχουμε.

Ζωή

 


 

Αγαπητή μέλλουσα αυτόχειρα,

Η κατάσταση είναι εντελώς bertheway γιατί ενώ εσύ ξέρεις καλά τι θέλεις, η δικιά σου φαίνεται να έχει μπλέξει τα μπούτια της. Για έλα όμως στη θέση της: μια γυναίκα που είναι/θέλει να είναι/νομίζει ότι είναι στρέιτ, να βρεθεί σε ερωτική φάση με μιαν άλλη γυναίκα που τα έχει εντελώς ξεκαθαρισμένα στο μυαλό της. Πολλά σενάρια μπορούν να παίζουν και πώς να μπω στο μυαλό της για να καταλάβω τι συμβαίνει;

  • Μπορεί η γκόμενα να λέει αλήθεια και όντως να μην την βρίσκει στο σεξ μαζί σου (τουλάχιστον όσο θα ήθελε)
  • Μπορεί κάτι πάνω σου να μην της αρέσει και να θέλει να την κάνει
  • Μπορεί να έχει φρικάρει με την κατάσταση που είσαστε μακριά
  • Μπορεί να μην πολυγουστάρει έως να φοβάται το ότι θα έρθεις στην Αθήνα γιατί η σχέση σας πλέον δεν θα μπορεί να κρατηθεί κρυφή ή δεν θα μπορεί να την ελέγξει
  • Μπορεί να έχει φρικάρει που έχει σχέση με γυναίκα γιατί είναι καταπιεσμένη κρυφολεσβία
  • Μπορεί να έχει βρει γκόμενο /-α στην Αθήνα, που να την βρίσκει μαζί του/της περισσότερο
  • Μπορεί δεν ξέρω γω τι άλλο...

Το θέμα μας δεν είναι τι έχει αυτή στο κεφάλι της, αλλά τι κάνεις εσύ. Αν η γκόμενα το συζητάει, προσπάθησέ το. Αν όμως δεν γουστάρει (για οποιονδήποτε λόγο) δεν έχει πολλή έννοια να το παιδεύεις. Αποχαιρέτησέ την και αντί να κλαίγεσαι για το κακό που σου 'λαχε, προτίμησε να ευγνωμονείς την τύχη σου που έζησες κάτι ωραίο έστω και για λίγο. Be positive παιδί μου, πώς να σου το πω; Θετική σκέψη, θετική ενέργεια ένα πράγμα.

Μα, θα μου πεις, Καλή μου Νεράιδα, ωραία μου τα λες, αλλά αυτά δεν γίνονται με ένα κουμπί που το γυρίζεις και «κλακ» όλα έρχονται στη θέση τους. Όχι δεν γίνονται με ένα κουμπί και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν τα πλακάκια: για να χτυπιέσαι μέχρι να γίνει το «κλικ».

Κουράγιο,

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητή Ζωή μου,

Μπορεί να ισχύουν όλα τα «μπορεί» που σου γράφει η άλλη, αλλά εγώ νομίζω ότι η κοπελιά σου φρίκαρε που καραγουστάρει γυναίκα και την πουλεύει. Το να αποδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη κάργα με μια γυναίκα και θέλει να έχει μέλλον μαζί της θα της έκανε τη ζωή σκατά, οπότε προτιμά να κάνει τη Ζωή σκατά (εσένα, μωρή!)

Αν δεν αποδεχτεί ότι δυο γυναίκες μπορούν να ζήσουν μια πανέμορφη ευτυχισμένη ζωή μαζί, σαν κανονική οικογένεια, θα συνεχίσει να βρίσκει γελοίες δικαιολογίες περί σεξουαλικού. Αν έχεις πρόβλημα αυτοαποδοχής, πώς να σου βγει καλά το σεξ; Θα γαμιέται αυτό αντί να γαμιέσαι εσύ!

Τι να κάνεις; Διεκδίκησέ την. Προσπάθησε να την πείσεις. Αν αποτύχεις, βάλ' τη στο μπαουλάκι με τις αναμνήσεις, ευχαρίστησε τη Θεά που σου έφερε έναν όμορφο έρωτα στη ζωή σου και βάλε πλώρη για τις γυναίκες που σε περιμένουν στην επόμενη στροφή.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 guests και κανένα μέλος