Οι Δυο Νεράιδες

Νερά βαθιά

 

Γεια σου ευρηματικοτατη νεραίδα...

Καταρχην ειμαστε δυο κολλητοι φιλοι (επι 10ετιας) και θελουμε τα «φωτα σου». Ειμαστε 23 ετων και οι δυο και μεχρι πριν καποιους μηνες ουτε που μας περνουσε απο το μυαλο οτι.......το...παμε το γραμμα... (ειχαμε μια straight ζωη) Ολα ξεκινησαν οταν αρχισαμε να αντιλαμβανομαστε οτι κατι μεσα μας στο γιγνεσθε και στο φερεσαι δε παει «καλα» (μην απορεις και εσυ που μας ηρθε ταυτοχρονα).

Ας μη φλυαρουμε ο καιρος κυλησε...το ποτηρι ξεχυλησε και ειπαμε να........εισελθουμε στη πραξη...Τοτε το ειχαμε δει σα πειραματισμο πιο πολυ, γνωρισαμε απο 1 ατομο ο καθενας... Οπως ολα τα παραμυθια ομως ειχε και το δρακο του και δεν ηταν αλλος περα απο τα ιδια τα ατομα (τα οποια κρυβαν επιμελεστατα τους φοβους και τα komplex τους ωσπου μασ τα φανερωσαν...και κοψαμε λασπη).

Το θεμα μας ομως ειναι απο εδω και περα: θεωρουμε οτι πριν αποδεκτουμε τις νεες μας προτιμησεις μπηκαμε σε βαθια και αγνωστα νερα οπως αυτα της ομοφυλοφιλης σχεσης και οπως καταλαβαινεις ειμαστε πελαγωμενοι. Σκεφτηκαμε να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη και εφοσον δε....κουνουσαμε την αχλαδια πιο πριν να αποστασιοποιηθουμε απο την ενεργη ερωτικη ζωη και απλως να αφησουμε τον ευατο μας ανοικτο στα εξωτερικα ερεθισματα ειτε αυτα ειναι απο αντρες ειτε απο γυναικες. Το θεωρεις σωστο? Θα μας βοηθησει καπου?

Με εκτιμηση abot&kostelo



 

Χρυσό μου παιδί,

Γιατί με μπερδεύεις και εμένα και το αναγνωστικό μου κοινό; Πως τα γράφεις έτσι ανακατωμένα; Σαν να ακούω χρησμό της Πυθίας ένα πράγμα. Τι θες να μου πεις και το λες με πεντακόσιες περιστροφές, παρομοιώσεις και καλολογικά στοιχεία; Τι δράκους και άτομα μου περιγράφεις; Πες το απλά και σταράτα: προσπαθήσαμε να γνωρίσουμε από έναν γκόμενο, αλλά δεν κόλλησε.

Και από την άλλη, τι αχλαδιές και μηλιές; Τι αποστασιοποιήσεις και πελαγώματα; Πες το πάλι απλά και σταράτα: Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.

Αφού διάβασα το γράμμα σου 3 φορές για να βγάλω άκρη, ένα έχω να σου πω: αντί να κριτικάρεις τους φόβους και τα κόμπλεξ των άλλων, μήπως είναι καιρός να ασχοληθείς με τους δικούς σου φόβους και κόμπλεξ;

Τι θα πει «δεν κουνούσα την αχλαδιά πιο πριν»; Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να την κουνήσεις, αφού έτσι αισθάνεσαι. Και μόλις ήρθε αυτή η στιγμή, άρχισαν οι φόβοι και τα κόμπλεξ: «μήπως πρέπει να το γυρίσω λιγάκι σε στρέιτ;» (δηλ. που δεν είναι και τόσο κακό).

Δεν θα σου πω εγώ σε τι ερεθίσματα θα ανταποκριθείς. Ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος ούτε καν εσύ. Αυτό θέλω να καταλάβεις. Δεν ανταποκρινόμαστε σε ερεθίσματα κατόπιν ωρίμου σκέψεως και σοβαρών αποφάσεων. Το τι σε δονεί εσωτερικά δεν εκλογικεύεται. Το να πάρεις την απόφαση να ασχολείσαι με άντρες ή με γυναίκες είναι τόσο αστείο όσο να αποφασίζεις ότι θα σου αρέσουν τα μήλα ή ο μουσακάς. Χαλάρωσε, σταμάτα να σκέφτεσαι πόσο κακό είναι το να είσαι και ολίγον πούστης (έτσι για να σου το τρίψω στα μούτρα, μπας και συνέλθεις) και ανταποκρίσου σε ό,τι σου αρέσει πραγματικά. Είναι αδιάφορο αν αυτό είναι άντρες ή γυναίκες ή και τα δύο. Το σημαντικό είναι τα αισθήματά σου να είναι ειλικρινή και να έχεις ειρήνη με τον ψυχικό σου κόσμο.

Καλή τύχη,

Η τυχερή Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητό γελοίο ντουέτο,

Προς στιγμή νόμισα ότι το γράμμα σας είναι φέικ. Ποια 23χρονα ξέρουν τον Άμποτ και τον Κοστέλο, αλλά και από αυτά που τον ξέρουν, ποια ταυτίζονται μαζί τους; Τελικά σας έσωσαν οι ανορθογραφίες και η χαοτική σύνταξη, που με έπεισαν τελικά ότι είστε μικρά - ηλίθια μεν αλλά μικρά και χαριτωμένα (το τελευταίο δεν το εννοώ, αλλά είπα να σας χρυσώσω λίγο το χάπι).

Πρώτον δεν «ξεχυλησε» το ποτήρι αλλά το σπέρμα που σας βάρεσε στον εγκέφαλο. Τι στρέιτ ζωή και κουραφέξαλα; Τι «ξαφνικά»; Ανέκαθεν το ξέρατε, απλώς «ξαφνικά» αντέξατε να το παραδεχτείτε, πρώτα στον εαυτό σας ο καθένας μόνος του και ύστερα μαζί.

Μπορείτε φυσικά να ερωτεύεστε και γυναίκες, συμβαίνουν και στους καλύτερους τέτοιες ανωμαλίες, αλλά ό,τι κι αν ερωτεύεστε, άντρες, γυναίκες, κανισάκια, δεν θα λύσετε το πρόβλημά σας κοιτάζοντάς το από το παράθυρο να περνάει. Κατεβείτε κάτω στον δρόμο και ασχοληθείτε μαζί του. Κάντε σεξ, μπείτε σε σχέσεις, γνωρίστε κόσμο, κάντε φίλους και φίλες, γαμηθείτε και μεταξύ σας για να σας φύγει το απωθημένο, αλλά πάντως πάψτε να κοιτάζετε τη ζωή σαν παρατηρητές. Άντε βγείτε έξω και κάντε παιχνίδι κι ύστερα αράξτε με μπυρόνια και κουτσομπολέψτε τα κουλά που σας συμβαίνουν. Αυτό είναι ζωή.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 guests και κανένα μέλος