Οι Δυο Νεράιδες

Υπέρβαρη χυλόπιτα

Αχ, καλή μου νεράιδα! Σε διαβάζω ανελλιπώς απο τοτε που ήμουν παιδάκι! Με εσένα μεγάλωσα! :) Σε πειράζω!

Τώρα, όμως, στα 27 μου...σε χρειάζομαι! Απεγνωσμένα! Διαβάζω συχνά τα γράμματα που σου στέλνουν οι αναγνώστες σου και νοιώθω μια πικρία! Κακό συναίσθημα η ζήλεια... αλλά θέλω να σου το εκφράσω! Διαβάζω για παιδιά που γνώρισαν ένα κούκλο και τα έχουν 2 χρόνια η για άλλους που κάνουν σχέση ή σεξ με ευκολία και νοιώθω μειονεκτικά!

Είμαι ένα μέτριο σε εμφάνιση παιδί, ελαφρά υπέρβαλο (1, 80 82 κιλά), με αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο, αρκετά αρρενωπό και καλούς τρόπους! Και αδυνατώ να βρω κάποιο παιδί που να μου αρέσει και να του αρέσω, έστω για σέξ! Θα σκεφτείς ότι μάλλον ψάχνω κάποιον θεό, κανένα παίδαρο! Όχι, όχι! Απλά έχω ένα κόλλημα! Μου αρέσουν οι πολύ αδύνατοι και αυτοί με απορρίπτουν συνέχεια! Δε με νοιάζει να είναι ιδιαίτερα ωραίος, με τραβάνε μάλιστα οι κάπως ασχημούληδες, απλά με ενδιαφέρει να είναι αδύνατος και κοντά στην ηλικία μου (5 χρόνια πάνω, 5 κάτω δεν εχω ζόρι).

Έχω complex, το παραδέχομαι! Αν δεν αγαπάω εμένα για αυτό που είμαι, πώς να αγαπήσω κάποιον που είναι σαν εμένα;;; Νομίζω χρειάζομαι ψυχολόγο, γιατί ολοένα και πέφτω περισσότερο σε μελαγχολία! Και δεν κάνω πια σέξ, ούτε βγαίνω σε gay μαγαζιά για να μη τρώω χυλοπιτες!

Θέλω να σε ρωτήσω: Είναι παράλογο αυτό που λέω; Φαίνεται χαζό να θέλω κάποιον που δε μου μοιάζει;;; Δικαίωμά τους να μην τους αρέσω, αλλά δεν είμαι άσχημος! Απλά δεν είμαι fit! Μου έχουν φερθεί ρατσιστικά αρκετές φορές τέτοια παιδιά! Εγώ απλά εκδηλώνω το θαυμασμό μου, θέλω μια ευκαιρία! Αυτό είναι όλο! Δεν είμαι ρατσιστής προς τους όμοιούς μου, είναι και εδώ θέμα ερωτικής έλξης! Αλλα όλοι οι άλλοι θέλουν όμοιούς τους;

Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις;;; Κάποιο tip καλή μου νεραϊδούλα;

Με πολλά, γλυκά, γεματούλικα φιλάκια! ! !

A man


Ταλαιπωρημένε φίλε μου,

Για την ευτυχία υπάρχουν τρεις δρόμοι. Ο πρώτος είναι να προσαρμόσεις τον εξωτερικό κόσμο στις επιθυμίες σου. Ο δεύτερος να προσαρμόσεις τις επιθυμίες σου στον εξωτερικό κόσμο. Ο τρίτος είναι να μην έχεις επιθυμίες.

Ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα κότσια σου διαλέγεις και παίρνεις. Δεν θα κρίνω αν καλώς ή κακώς ζητάς αυτά που ζητάς, αυτό είναι δικό σου θέμα, αλλά από την άλλη θαύματα δι' αλληλογραφίας δεν μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για τις αποτυχίες σου (η εμφάνιση, το στιλ, η προσέγγιση, οι επιλογές, η κακιά η ώρα), οπότε τι να σου πω;

Πάντως, εγώ ξέρω ένα σωρό άντρες και γυναίκες που δεν είναι εξώφυλλα περιοδικού και παρ' όλ' αυτά και το σεξ τους κάνουν και μόνιμες σχέσεις έχουν, οπότε σίγουρα η εμφάνιση δεν είναι το παν. Μήπως κάτι άλλο (δεν) κάνεις και δεν σταυρώνεις γκόμενο;

Η μπερδεμένη Καλή Νεράιδα


Χοντρούλη,

Όταν λες είσαι γεματούλης, το λες όπως το λέει μια μανούλα για τον κανακάρη της, που πιο εύκολα μπαίνει ένα Smart στον κώλο του παρά αυτός μέσα σ' ένα Smart; Ωραίος μπορεί να είσαι, αλλά αν σπας τα σκαμπό του μπαρ όταν κάθεσαι πάνω τους, έχουν ένα δίκιο τα παιδιά που σε βλέπουν και ξαφνικά βρίσκουν την ταπετσαρία του μπαρ πιο ενδιαφέρουσα.

Τόσες διαφημίσεις για γυμναστήρια και διαδρόμους έχει η τηλεόραση, εσύ ακόμα να πάθεις πλύση εγκεφάλου; Η ζωή είναι για νέους, ωραίους και λεπτούς. Οι υπόλοιποι γράψτε μου όλη σας την περιουσία και ύστερα αυτοκτονήστε.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 474 guests και κανένα μέλος