Οι Δυο Νεράιδες

Με παίζει;

Καταρχήν να πω ότι είστε απίστευτες. Έπεσα πάνω στο site σας τη πιο κατάλληλη στιγμή. Δε σας κουράζω άλλο, ξεκινάω. Λοιπόν, με λένε Γιάννη, είμαι 20 χρονών κ σπουδάζω Manchester. Γνώρισα από το internet ένα παιδί, τον Mario, κάνει το master του στη Γλασκώβη, 3 ώρες με τρένο απόσταση.

Μιλάμε εδώ κ 1μιση μήνα msn. Ταιριάζουμε απίστευτα, του αρέσω, μου αρέσει τρελά. Νομίζω είμαι ερωτευμένος(δε το λέω επιπόλαια)είναι η 2η φορά που νιώθω έτσι στη ζωή μου. Αυτός λόγω master δεν έχει χρόνο, το ξέρω, δείχνω κατανόηση κάνω υπομονή. Έχουμε κανονίσει να πάω 2 φορές αλλά το ακυρώσαμε. Κ φτάνουμε στο προχθές, ήταν να πάω, κ μου λέει πρέπει να συναντηθεί με τους υπόλοιπους που κάνουν την εργασία, να βρεθούμε την Παρασκευή(όλη τη βδομάδα πνίγεται, το ξέρω). Εγώ πλέον, μην αντέχοντας άλλο του λέω πως πλέον δε μπορώ να περιμένω χωρίς έστω να βρεθούμε, θέλω να έρθω, άλλωστε δε ξέρουμε αν θα μας οδηγήσει κάπου στην τελική κ αν θα είμαστε μαζί. Απλά όμως πρέπει να βρεθούμε (όλα αυτά να τα γράφω έχοντας γίνει χάλια, κλαίγοντας, για πρώτη φορά για κάποιον έτσι).

Πάνω όμως σε όλα αυτά που λέμε, μ λέει πως δεν έχει χρόνο, λόγω του master (το ξέρω αυτό). Κ πως να κοιτάξω για κάτι άλλο που θα μ δίνει χρόνο, αφού αυτός δε μπορεί. Του λέω πως μπορώ να του δώσω εγώ όσο χρόνο θέλει, κ να είμαι υπομονετικός, κ να μην τον πιέζω απλά να είμαστε μαζί, σε πρώτη φάση να βρεθούμε, να δούμε πως τα πάμε.

Κ μου λέει δε σου αξίζει να με περιμένεις, κ πως να ψάξω για κάτι καλύτερο, ότι «ΔΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ». Γτ δεν έχει χρόνο. Τσπ να μη σας λέω όλα όσα λέγαμε, φτάσαμε στο σημείο να μου λέει πως θα ήθελε να έχει έναν άνθρωπο σαν κ μένα στη ζωή του, γτ αξίζω πολλά, αλλά δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο τώρα. Κ πως όταν θα «settle things down» θα βρεθούμε. .
Ακούω συμπεράσματα, κ αν με παίζει!!Γτ του ζήταγα μόνο να πάω να βρεθούμε για λίγο ώστε να δούμε τι γίνεται!

Απογοητευμένος

 


 

Παραζαλισμένο μωρό,

Πρώτον μάθε να γράφεις Ελληνικά γιατί με τις συντομογραφίες τα παίρνω πολύ χοντρά στο κρανίο. Κτλβς;

Δεύτερον, κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι έχεις ερωτευτεί εξ αποστάσεως τον πώς-τον-λένε. Έχεις ερωτευτεί τον έρωτά σου, είσαι περιχαρής που έχεις βρει κάποιον να ασχολείσαι και αυτό είναι όλο. Είναι αδύνατον να έχεις ερωτευτεί κάποιον που δεν τον έχεις δει από κοντά, δεν έχεις καθίσει δίπλα του ούτε πέντε λεπτά, δεν έχεις φιληθεί, δεν έχεις κάνει έρωτα. Είναι αδύνατον και αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο με σειρά εργασιών και πειραμάτων. Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κάθε καινούργια νεράιδα στο πρώτο εξάμηνο της Σχολής.

Αυτά περί του έρωτός σου. Πάμε τώρα στην άλλη πλευρά. Δεν ξέρω πως και γιατί ο πώς -τον-λένε δεν μπορεί. Δεν ξέρω αν γράφει εργασίες, αν πίνει μπύρες, αν παίρνει πίπες, αν ξύνει τα τέτοια του, αν γκομενίζει με άλλους 10. Ούτε ξέρω, ούτε όμως και με ενδιαφέρει να μάθω. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το τι λένε οι άνθρωποι, όσο το τι κάνουν. Αυτό που κάνει λοιπόν είναι ότι δεν σε συναντάει, ή να το πω πιο σκληρά, αποφεύγει συστηματικά να σε συναντήσει. Αυτό πρέπει να κρατήσεις.

Οπότε πολύ απλά βάλε τα στη ζυγαριά του έρωτα, και αν δεις ότι αυτή η «σχέση» δεν σου δίνει αυτά που θέλεις, ΞΕΚΟΛΛΑ!!! Να το ξαναπώ; ΞΕΚΟΛΛΑ. Αμέσως!!!! Χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο, κλάψε, διάγραψε όλα τα τηλέφωνά του, σπάσε το κινητό σου, φάγε τα λυσσακά σου, αλλά ξεκόλλα. Για το δικό σου καλό.

Αν από την άλλη η ζυγαριά δείξει ότι όλα καλά, παίρνεις αυτό που θέλεις (τα SMS για παράδειγμα) και αυτό το τραβολόγημα σε καλύπτει πλήρως και τι υπέροχα που είναι, συνεχίζεις ακάθεκτος, αλλά σταματάς τη γκρίνια και δεν με ζαλίζεις άλλο. Περιμένω την Υβόννη να μου περάσει ρίζες και επίσης έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με φιλανθρωπίες. Puh-lease.

Η πολυάσχολη Καλή Νεράιδα

 


 

Γιάννη μ', Γιαννάκη μ',

Φυσικά και να κάτσεις να τον περιμένεις τον Σούπερ Μάριο! Πού θα βρεις καλύτερα; Μια που βρίσκεσαι και στην υπερβόρεια Σκωτία μάλιστα, σου προτείνω να βρεις έναν όμορφο πύργο -έχει πολλούς εκεί, μέχρι και στα γαριδάκια τους βάζουνε- και να πας να κλειστείς στην πιο ψηλή σοφίτα. Εκεί θα κάτσεις να γνέθεις κομπινεζόν και cock-ring για τον καλό σου, περιμένοντας τον να γυρίσει απ' τους πολέμους στη Μαστερλάνδη.

Μην ακούς τις άχρηστες σειρήνες που σε καλούν έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις σεξ και να ερωτευτείς πραγματικούς λάιβ ανθρώπους. Τι ξέρουν αυτές; Κάτσε εσύ στον πυργίσκο σου και άκου σονέτα για τον ρομαντικό ιππότη σου που γνώρισες στις στέπες του εμεσέν.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ. Μια χαρά είναι οι συντομογραφίες σου, μην ακούς την άλλη. Απλώς κάθε τι καινούργιο σκοντάφτει στις ρυτίδες της και δεν φτάνει στον εγκέφαλο.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 228 guests και κανένα μέλος