Οι Δυο Νεράιδες

Ερωτικό μασάζ

Τον Μάρτιο έβγαλα σαν φανατικός του Michael Jackson εισιτήρια για την συναυλία του, έφτιαξα τα πράγματα μου για να πάω να τον ακούσω, στην πορεία μου πεθαίνει που ομολογώ με στενοχώρησε πολύ, αλλά λόγω ότι είχα βγάλει εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.τ.λ. πήγα.

Εκεί στο Λονδίνο λοιπόν μετά από πολύ καιρό αποχής από την αντρική παρέα διότι σκεφτόμουν να το προσπαθήσω σαν straight παρόλα αυτά σκέφτηκα να δοκιμάσω να μου κάνουν μασάζ άντρας προς άντρα, κλείνω ραντεβού και πάω. Από την ώρα που γνώρισα τον loui (ο masseur) τον ερωτεύτηκα και ένιωσα τα ίδια ακριβώς που είχα νιώσει με την πρώην γυναίκα μου (διότι είχα παντρευτεί στα 24 μου και χώρισα λόγω ότι με ζήλευε, η αγάπη και ο έρωτας ήταν σε αυτή την σχέση 100% και αμοιβαίως) που μέχρι πρότινος πίστευα ότι δεν θα το ξανά ένιωθα πότε στην ζωή μου αυτό το συναίσθηματα. Τον αγαπώ και τον λατρεύω, από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχω πάει 5 φορές και έχει έρθει 1 και τα Χριστούγεννα θα είμαι στο Λονδίνο για 10 μέρες, μιλάμε καθημερινά και νιώθω υπέροχα. Το πρόβλημα μου είναι ότι ή μάλλον τα ερωτήματα μου είναι:

1. αυτός είναι 47 χρόνων και αυτό που λαμβάνω από αυτών δεν τον βλέπω να είναι τόσο τρελαμένος μαζί μου, του το είπα και μου είπε ότι θα γούσταρε να μέναμε μαζί διότι το εξ αποστάσεως δεν του δίνει την δυνατότητα να εκφράσει τα συναισθήματα του μέσω μηνυμάτων ή μετά από μία συνομιλία από το τηλέφωνο. Νομίζω ότι με βλέπει μικρό και μου το έχει πει και ότι είναι ο ενθουσιασμός τις ηλικίας μου και δεν με πιστεύει για τα αισθήματα μου. Τι μπορώ να κάνω για να με πιστέψει?

2. δεν με πειράζει η ηλικία του απλά θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του αλλά δεν είναι εύκολο να μετακομίσω και να αλλάξω δουλειά από την μία μέρα στην άλλη λόγω καρτών και δανείων, θέλει λίγο τον χρόνο του. πως μπορώ να του το μεταφέρω και να με καταλάβει?

3. από την μέρα που τον γνώρισα κατάλαβα ότι νιώθω όντως ελεύθερος μέσα σε αυτή την σχέση, στο Λονδίνο όλα είναι νορμάλ και συνειδητοποίησα ότι ναι είμαι gay, από το πρωί που θα ξυπνήσω μέχρι που θα κοιμηθώ ακόμα και στον ύπνο μου τον σκέφτομαι, στέλνω μηνύματα συνέχεια, θέλω να τον ακούω συνέχεια και μου λείπει συνέχεια. Ό ίδιος όμως δεν μου δίνει την ανάλογη σημασία, κάποιες μέρες μπορεί να μου στείλει 10 μηνύματα άλλες 1 και άλλες μόνο ένα τηλέφωνο το βράδυ. Τι μπορώ να κάνω ώστε να με καταλάβει? Δεν με πιστεύει ότι τρέφω αισθήματα για εκείνων. Βασικά αυτό λαμβάνω εγώ εκείνος μπορεί να μην το πιστεύει αυτό αλλά η συμπεριφορά του αυτό δείχνει.

Κωνσταντίνος

 


 

Αγαπητέ ξετρελλαμένε,

Το γεγονός ότι εσύ ερωτεύτηκες μέχρις δακρύων τον πρώτο τυχόντα, ή τον Λούι τέλος πάντων, δεν σημαίνει με κανέναν τρόπο ότι εκείνος έχει την παραμικρή υποχρέωση να τρέφει αντίστοιχα συναισθήματα για σένα. Αυτή την πρόταση σε παρακαλώ διάβασέ την πέντε φορές. Την διάβασες; ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ είπα. Ξανά από την αρχή!

Σιγουρέψου ότι την κατάλαβες και μετά πήγαινε παρακάτω.

Σχετικά με το «τον αγαπώ και τον λατρεύω», για κάνε λίγο κράτει, γιατί πώς και πότε τον γνώρισες τόσο καλά, ώστε να σου βγούνε τόσο βαριά και ασήκωτα συναισθήματα. Να μου πεις «είμαι τρελά ερωτευμένος και τον σκέφτομαι συνεχώς» θα το πιστέψω, είναι πολύ πιο λογικό. Και προφανώς αυτό καταλαβαίνει ο Λούι σου και δικαίως αναρωτιέται και αμφιβάλλει.

Προς το παρόν πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για να τον πείσεις. Η συμπεριφορά σου κατά μήκος του χρόνου θα αποδείξει την αλήθεια των λόγων σου. Τώρα για το «θέλω να περάσω την υπόλοιπή μου ζωή μαζί του», για προσγειώσου λιγάκι παρακαλώ. Εσύ μπορεί να το θέλεις, τον Λούι τον ρώτησες αν θέλει να σε φορτωθεί για την υπόλοιπη ζωή σου; Τον ρώτησες αν έχει διάθεση να του εμφανιστείς φάντης-μπαστούνι με μια βαλίτσα στο Λονδίνο: «να 'μαι κι ήρθα»; Τον ρώτησες αν θέλει σχέση με οποιονδήποτε; Τον ρώτησες μήπως του τα έχεις κάνει ήδη τσουρέκια με τα ακατάσχετα SMS; Έχεις σκεφτεί ποτέ αυτή την πιθανότητα; Διότι ναι μεν εσύ νιώθεις την απέραντη χαρά και ευτυχία που ανακάλυψες ότι είσαι γκέι, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να μη χύσεις πάνω μας; (ο Λούι συμπεριλαμβάνεται).

Εν ολίγοις, ούτε εγώ έχω πειστεί για το βάθος των αισθημάτων σου και πολύ υποπτεύομαι ότι αν συνεχίσεις με τόση υστερία σαν την χήρα στο κρεβάτι, ο Λούι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και θα καταριέται την ώρα και τη στιγμή που έκανε εκείνο το ρημαδομασάζ.

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Κωνσταντινούκο μου,

Έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και πολλά λεφτά. Αυτό σου έχει προκαλέσει τη σοβαρή πάθηση «τρωγομαιμεταρούχαμου». Έκανες ένα πήδημα και ερωτεύτηκες. Δεκτόν. Μήπως όμως να δοκιμάσεις και 2-3 πηδήματα ακόμα; Πού ξέρεις; Ίσως να ερωτευτείς ξανά. Κάποιον πιο κοντά. Και πιο πρόθυμο να ανταποκριθεί.

Ο έρωτας είναι πολύ όμορφο πράγμα, ακόμα κι όταν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται. Και μόνο που σε βοήθησε ο Λουί σου να συνειδητοποιήσεις για τα καλά ότι είσαι γκέι, και μόνο που έγινε αφορμή για όλο αυτό τον πλούτο συναισθημάτων που βιώνεις τελευταία (ναι, και τα «άσχημα»), και μόνο που σ' έκανε να νιώσεις ζωντανός, μπράβο του, κι ας μη σε θέλει για κάτι παραπάνω.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ Έχει στο Ελλάντα μασέρ, αφού αρέσει να σε ζουλάνε.


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 guests και κανένα μέλος