Οι Δυο Νεράιδες

Το κόσκινο και το ράφι

Ένας κόμπος και κάτι

Αγαπητες μου νεραιδες καλισπερα.

Γις γου δε μπεστ για το νεο ετος!! Το 8εμα μου ειναι « συνη8ες» αλλα ας παρω και μια απαντηση απο τους ειδικους. Ειμαι 20 και παρα πολυ εμφανισιμος , το 8εμα ειναι πως γενικα αν και μου αρεσουν τα αγορια δεν επιδιωκω απο μονος μου να προσεγκισω κανεναν. Κατι το ντρεπομαι κατι το αυτος μου αρεσει / δεν μου αρεσει γτ εχω και το κακο 10 μερες να κοσκινιζω , στο ραφι την βγαζω. Στν ουσια δεν εχω κανει τπτ ακομη ουσιαστικο με αγορι εκτος απο χουφτωματακια και φιλακια και αυτο 2 φορες ΜΟΝΟ!! Φοβαμαι νομιζω να προχορισω ισως επειδη παλιοτερα ειχα καποια περιττα κιλα και ακομα νιω8ω κομπλε3.. Εχω τν ιδεα πως πρεπει να γνωρισω τον αλλον πολυ καλα , να αγαπησει το ποιος ειμαι και μετα να με αποδεχτει.. « κοινως i wont give it away εκτος αν ειμαι σε σχεση « κατι που απο τα παραπανω απποριπτεται... ΧΕΛΠ?


Κομποδεμένε μου,

Όλα αυτά που γράφεις, εγώ το λέω «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει». Και τα κουλά τύπου «πρώτα θα κάνω σχέση και μετά θα αφεθώ» μου φέρνουν για απάντηση υποψήφιας Σταρ Ελλάς την δεκαετία του '80. Σκέψου σοβαρά μήπως όλες αυτές οι αναστολές και τα εμπόδια είναι στην πραγματικότητα το γεγονός ότι δεν έχεις αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία σου.

Πώς στο καλό είναι δυνατόν να κάνεις «σχέση» αν δεν έχεις πρώτα αφεθεί (και εσύ και ο άλλος) για να δείτε τι καπνό φουμάρει ο καθένας και να καταλάβετε αν κολλάτε για πιθανή σχέση; Και τι είναι η σχέση; Κεφαλοτύρι; «Βάλτε μου μισό κιλό σχέση γιατί τη χρειάζομαι σήμερα που έχω καλεσμένους»;

Το να μου πεις «θέλω πρώτα να γνωρίσω τον άλλο, να έχουμε βγει μερικές φορές, να έχουμε μιλήσει, να περνάμε καλά και μετά να κάνω σεξ», το καταλαβαίνω. Αλλά αυτό δεν είναι σχέση. Είναι γνωριμία. Λοιπόν, άλλαξε την ορολογία σου, χαλάρωσε και κούνα λίγο τα χέρια σου διότι ως γνωστόν από τα αρχαία χρόνια, συν Αθήνά και χείρα κίνει!

Δεν θα πέσουν οι γκόμενοι από τον ουρανό και αν δεν την πέσεις εσύ σε κάποιον που γουστάρεις, αλλά κάθεσαι σαν την δεσποσύνη στον πύργο και περιμένεις πότε θα περάσει κανένας ιππότης να σε προσέξει, διατρέχεις τρεις κινδύνους:

1) να σου την πέφτουν μόνον όσοι τους αρέσεις (και ενδεχομένως δεν σου αρέσουν καθόλου)

2) να φτάσεις τα 30 αγάμητος

3) να κεντήσεις χιλιόμετρα σεμενάκια περιμένοντας

Διάλεξε και πάρε,

Η Καλή Νεράιδα


Αγαπητή τραγική περίπτωση,

Φοβάσαι μήπως σε απορρίψουν επειδή παλιότερα είχες περιττά κιλά; Κυκλοφορείς με φωτεινή πινακίδα: «Παλιά ήμουν τόφαλος»;

Εμφανίσιμος μπορεί να είσαι αλλά είσαι και βλάκας. Μόνος σου σκάβεις τον λάκκο σου. Οι άνθρωποι μπορεί να σε απορρίψουν για δεκάδες λόγους και όχι γι' αυτούς που φαντάζεσαι ή περιμένεις. Εσύ να δεις πόσους θα απορρίψεις!

Τι να σου πω, παιδάκι μου; Να ξεκολλήσεις και ν' αρχίσεις να την πέφτεις σε αγόρια; Αν ήταν τόσο απλό, θα το έκανες και μόνος σου. Προφανώς έχεις χοντρό θέμα αυτοπεποίθησης και/ή εσωτερικευμένης ομοφοβίας. Υπάρχει η λύση ν' αυτοκτονήσεις (θεαματικά όμως, πληζ) ή να κλειστείς σε μοναστήρι (χμ, αυτό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή, αν σου αρέσουν οι μουσάτοι και τα ριχτά). Μήπως όμως είναι προτιμότερο να κοιτάξεις πρώτα να καθαρίσεις τα εσωτερικά σκατά σου με κάνα ψυχοθεραπευτή; Σ' το λέω, γιατί θα τα λύσεις και μετά θα βλαστημάς για τα χρόνια που έχασες και δεν έπαιρνες τα ξερά σου να πας να βρεις λύση.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 guests και κανένα μέλος