Οι Δυο Νεράιδες

Το φτύσιμο και το κόλλημα

Ο επιμένων νικά? (η να σταματήσει να επιμένει κ να πάει παρακάτω?)

Γεία σας αγαπημένες μου, το θέμα που με απασχολεί είναι γκομενίκο (τι άλλο?) Λοιπόν.... Γνωριζόμασταν καιρό, δουλεύαμε μαζί, απλά γνωστοί. Σε ένα πάρτι της εταιρίας, ξαφνικά έκει που δεν ήξερα καν οτι είναι gay μου λέει οτι είνα ερωτευμένος μαζί μου οτι με θέλει, θέλει να είμαστε μαζί κι άλλα τέτοια ροζ.

Παραμυθίαζομαι εγώ ωραιότατα κ ξεκινάμε μία γκαβή σχέση κυνηγητού όπου τίποτα δεν ηταν σαφές και ξεκάθαρο, για δυο μήνες περίπου, κανάμε σχέδια, που παρέμεναν σχέδια, περνούσαμε τέλεια κ μετα χανόταν κτλ, στη δουλεία δε μου έριχνε ούτε βλέμα κι άλλα τέτοια ασαφή.

Και ένω είχα ξεκινήσει με την προοπτική του ''πολύ χαλαρά και βλέπουμε'' μετά απο όλο αυτό το μυστήριο (και το φτύσιμο βεβαίως-βεβαίως) κόλλησα.

Του τηλεφωνούσα για να μιλήσουμε κ να ξεκαθαρίσουμε. Απαντήσε με ένα sms του τύπου ''Ημουν σαφής με τη στάση μου, μην με ξαναενοχλήσεις''. Και τώρα? Ξέρω οτί λογικά δεν αξίζει να ασχολούμαι, άλλα εχώ σκαλώσει, τον σκέφτομαί συνέχεια τον βλέπω κ κάθε μέρα στη δούλεια κ θέλω να του φέρω την αρχειοθήκη στο κεφάλι η να τον αρχίσω στα φιλιά-ανάλογα! Αξίζει να ξαναπροσπαθήσω? Πως? Η να προσπαθήσω να πάω παρακάτω? (Που κ πάλι πως)...

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας Θεές μου.

 


 

Αγαπητέ γραφειοερωτευμένε,

Άνοιξε τα μάτια σου και δες την πραγματικότητα: το να έχουν σχέση δύο συνεργάτες στο ίδιο γραφείο, είναι θέμα λίγου χρόνου να γίνει γνωστό τοις πάσι. Ο μόνος τρόπος να μη γίνει (γρήγορα) γνωστό είναι να σπάσουν τα νεύρα των ερωτευμένων από το θέατρο που θα πρέπει να παίζουν.

Αν λοιπόν δεις το θέμα ψυχρά και αν το ζητούμενο (από την πλευρά του λεγάμενου τουλάχιστον) είναι να μη γίνει βούκινο στο γραφείο, η απόφασή του να διακόψετε είναι στρατηγικώς σωστή. Το «βούκινο» δεν έχει να κάνει κατ' ανάγκη με την ομοφυλοφιλία. Παρόμοιο πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει και με ένα ετερό ζευγάρι.

Αυτή είναι μια πιθανότητα. Άλλη μια είναι να είδε ότι για κάποιον λόγο δεν «κολλάτε». Ή να βρήκε άλλον γκόμενο. Ή να εγκαταστάθηκε η μαμά του στο σπίτι του. Ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Λίγη σημασία έχει. Όποιος και να είναι ο λόγος που το πράγμα στράβωσε, ο «φίλος» σου το ξεκαθάρισε: Μην τον ξαναενοχλήσεις. Οπότε εσύ τι φαντάζεσαι ότι πρέπει να κάνεις;

Εγώ και μόνο από περηφάνια θα τον έφτυνα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όταν τον βλέπεις κάθε μέρα, αλλά εκεί θα φανεί τι κότσια έχεις. Κάνε γρήγορα reset, πάρε τις αποφάσεις σου και προχώρα για τον επόμενο. Τα «πού και πώς» που ρωτάς είναι σαχλαμάρες. Δηλαδή τόσα χρόνια που δεν τον ήξερες, πώς ζούσες και τώρα που τον γνώρισες ήρθε η συντέλεια του κόσμου; Θα πας παρακάτω, τέρμα και τελεία!

Φιλικά,

Η τέλεια Καλή Νεράιδα

ΥΓ. Η αρχειοθήκη είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα, αλλά δες την μόνον ως ύστατη λύση και μόνον αν ξέρεις καλό σημάδι.

 


 

Αγαπητέ απελπισμένε,

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα: να σε φτύνει ο άλλος κι εσύ να κολλάς! Αφού σ' αρέσουν τα μαζοχιστικά, βρες τουλάχιστον κάποιον που να του αρέσει ο σαδισμός, να γίνετε σετάκι.

Τον συγκεκριμένο γράψ' τον στην κατηγορία ΜΜΑ (Μεγάλοι Μαλάκες του Αιώνα) και προχώρα. Άλλους υπαλλήλους δεν έχει η εταιρεία;

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος