Οι Δυο Νεράιδες

Κόλλημα

 

Καρναβαλίστικο Ερωτο-κτύπημα!

Αγαπημένες μου νεράιδες, τις τελευταίες μέρες έχω ένα θεματάκι. Το λοιπόν, μπένω κατ'ευθείαν στο θέμα μου. Το τριήμερο του καρναβαλιού πήγα στην Πάτρα, σε κάποιους φίλους μου. Όλα ωραία, μια χαρά, η παρέλαση τέλεια η παρέα ωραία κλπ. Το βράδυ βγήκαμε, (και εδώ αρχίζουν τα ζόρια), στην παρέα μας ήρθε και ένας συμφοιτητής του ενός από τους φίλους μου. Αυτό ήταν, με το που συναντήθηκαν τα βλέμματα μας, τρελλάθηκα. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω του. (Απαραίτητο να αναφέρω ότι οι φίλοι μου δεν γνωρίζουν ότι είμαι gay, και επίσης συμπεριφέρομαι, καλώς ή κακώς, σαν str8).

Οπόταν, προσπαθούσα να το πέζω άνετος, χόρευα με τους φίλους μου, τις κοπέλες της παρέας κλπ. Ωστόσο κάθε τόσο το βλέμμα μου έπεφτε απάνω του, και μερικές φορές τον πέτυχα να με βλέπει και εκείνος (τώρα αν με έβλεπε από φόβο δεν ξέρω:p). Σε κάποια φάση, όπως βγάζαμε φωτογραφίες, κάποιος με τράβηξε (δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτός ή κάποιος άλλος της παρέας) αλλά όπως και να'χει, βρέθηκα δίπλα του, και με αγκάλιασε για να βγάλουμε φωτογραφία (μαζί με ακόμη 2 παιδια φυσικά, όχι μόνοι μας). Αυτό ήταν όλο.

Απο εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου κτυπά με τον ίδιο επιταχυμενο ρυθμό. Μετά από αυτό έπρεπε να φύγει, και δεν πρόλαβα καν να του μιλήσω. Μπορεί να ακούγομε σαχλος και γελίος, αλλά όσο παραξενο και αν ακούγετε, νομίζω ότι έπαθα κόλλημα μαζί του. Την επόμενη μέρα δεν τον είδα, και δυστιχώς έπρεπε, με βαριά καρδιά, να φύγω για Αθήνα. Τον βρήκα στο facebook, και τον έκανα add. Αλλά μέχρι εκεί.

Δεν ξέρω αν πρέπει να του μιλήσω ή απλά να προσπαθήσω να τον ξεχάσω. Πάντος η εικόνα του δεν φεύγει λεπτό από το μυαλό μου και νιόθω μια βαριά θλήψη, επειδή δεν ξέρω αν είναι str8 ή gay και μάλλον ποτέ δεν θα μάθω. Και προφανώς δεν μπορώ να τον ρωτήσω, αφού γνωρίζει τους φίλους μου. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον πλησιάσω και να μάθω πράγματα για τον εαυτό του?? =(

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ. Γ Συγχωρέστε με για τα τραγικότατα μου ορθογραφικά!

Andy


Παράφορα ερωτευμένε Καρναβαλιστή,

Μα φυσικά υπάρχει άλλος τρόπος να πλησιάσεις τον έρωτά σου και να μάθεις πράγματα γι αυτόν: Όχι, δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα μέντιουμ και καφετζούδες, ούτε να βγεις στα κανάλια και να κλαις. Πολύ απλά γέμισε τους τοίχους της Πάτρας με αφίσες. Έχεις την φωτογραφία του, βάλε την μέσα σε μια μεγάλη ροζ καρδιά και γράψε από πάνω «Τάκη (Μάκη, Σάκη, Λάκη δεν ξέρω), σ' αγαπώ, πάρε με τηλέφωνο!». Βάλε από κάτω το κινητό σου και βουαλά! Αν σε πάρει τηλέφωνο είναι γκέι 100% και θα τα φτιάξετε δια βίου!!! Πως σου φαίνεται η ιδέα μου; Καταπληκτική, ε;

Τι; Ξίνισες τα μούτρα; Δηλαδή, τι άλλο περίμενες να σου πω; Δεν καταλαβαίνεις το παράλογο της ιστορίας σου; Είδες έναν άνθρωπο, δεν μίλησες μαζί του, δεν σου μίλησε, δεν ξέρεις τίποτε γι αυτόν, δεν έχεις την παραμικρή ένδειξη ότι ενδιαφέρθηκε τόσο δα για σένα, σε αγκάλιασε για μια φωτογραφία (για τη φωτογραφία αγκαλιάζονται για να χωρέσουν στο καρέ, όχι για να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο) και εσύ δάγκωσες τη λαμαρίνα.

Για εξήγησέ μου τι διαφορά έχει αυτό από το να έβλεπες μια φωτογραφία του Τομ Κρουζ ή του Reynaldo Gianecchini (τι! δεν τον ξέρεις; Googleψέ τον), να τον ερωτευόσουν παράφορα και να μου ζητούσες συμβουλές πώς να τον πλησιάσεις. Και από πάνω να μη μάθει κανείς ότι είσαι γκέι. Πώς περιμένεις να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις τα αυγά, δεν το έχω καταλάβει. Για να σε προσγειώσω ακόμη περισσότερο, πώς θα σου φαινόταν η περίπτωση ο τύπος να είναι γκέι, αλλά να μη θέλει ούτε αυτός να το μάθει η πατρινή παρέα του; Ή να είναι ομοφοβικός και να σε ξεμπροστιάσει στην παρέα σου;

Το πιο απλό θα ήταν ΑΝ ήξεραν οι φίλοι σου ότι είσαι γκέι, να ζητούσες πληροφορίες για τον τύπο, και ΑΝ υπήρχε κάποια περίπτωση να είναι γκέι και διαθέσιμος να τους έβαζες να σας γνωρίσουν, να πήγαινες μερικές φορές στην Πάτρα, και πάλι τρέχα γύρευε. Μετά θα είχαμε γράμματα τύπου: «Κυρία Νεράιδα, ο γκόμενός μου είναι στην 218 χλμ. μακριά, τι να κάνω;».

Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, με σένα κλειδαμπαρωμένο στη «ντουλάπα» σου, το πιο λογικό είναι να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και έρθει το μυαλό σου στη θέση του και σου περάσει ο καρναβαλοέρωτας. Εναλλακτικά υπάρχουν και τα παγωμένα ντους, αλλά δεν σου τα συνιστώ χειμωνιάτικα μη μας πλευριτωθείς και το έχω βάρος στη συνείδησή μου.

Περαστικά,

Η περαστική Καλή Νεράιδα


Αντουλάκο μου,

Τα πράγματα είναι απλά: απ' τη στιγμή που κρύβεσαι από τους «φίλους» σου (λέμε τώρα, «φίλοι», γιατί τι σόι φίλοι μπορεί να είναι αν εσύ το παρουσιάζεις μια βιτρίνα είναι άλλο θέμα) ξέχνα οποιαδήποτε ερωτική γνωριμία εκτός γκέι μπαρ/σάιτ. Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Θέλεις να το παίζεις στρέιτ στους ψευτοφίλους σου; Γούστο σου καπέλο σου, αλλά μη μας γράφεις κουλά γράμματα μετά για το πώς θα προσεγγίσεις άντρες σε στρέιτ παρέες! Είσαι για χαστούκια!

Οπότε ξέχνα τον και τράβα να γνωρίσεις κάνα παιδί σε γκέι μπαρ, γκέι τσατ ή τέσπα κάπου που να μη κινδυνεύει η βιτρίνα σου να γίνει κομμάτια.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 408 guests και κανένα μέλος