Οι Δυο Νεράιδες

Πουλί καθαρό

gas-mask

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι! Το πουλί του φίλου μου έχει μία δυσάρεστη μυρωδιά. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί και γνωρίζω ότι είναι πολύ καθαρός γενικότερα, όμως έχω φτάσει σε σημείο που χάνω την ερωτική μου διάθεση, αφού το πιο ανώδυνο για εμένα είναι να μπαλαμουτιαστούμε αμέσως μετά το ντουζ. Όπως καταλαβαίνεται το spontaneous sex το έχω ξεχάσει αφού αν περάσουν μερικές ώρες γίνεται δύσκολη η κατάσταση. Τι μπορεί να φταίει? Να σας ενημερώσω ότι και στο θέμα τριχοφυίας είναι πολύ περιποιημένος πάντα. Αφήστε που είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να θίξω γιατί ξέρω ότι θα έρθει σε δύσκολη θέση.

Ένας αναγνώστης

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Δεν ξέρω τι ακριβώς σε ενοχλεί, αν είναι μυρωδιά του σμήγματος που μαζεύεται κάτω από τη βάλανο, ή ο ιδρώτας το όσχεου (ο σάκος των αρχιδιών), αλλά ό,τι και να είναι, η λύση είναι μία: πλύσιμο. Αν όμως θεωρείς ότι και 10 λεπτά μετά το μπάνιο σού μυρίζει, η λύση είναι πάλι μια: συνήθισέ την ή βρες άλλο γκόμενο. Δεν είναι δυνατόν να πλένεται ο κακομοίρης 10 φορές τη μέρα επειδή εσένα δεν σου αρέσει η μυρωδιά του. Η οποία σημειωτέον δεν μπορεί να αλλάξει γιατί οι οσμές βγαίνουν από τους ιδρωτοποιούς και τους σμηγματογόνους αδένες του σώματος, ή καλύτερα από τα μικρόβια που ζουν φυσιολογικά στο δέρμα μας και τρέφονται με τις εκκρίσεις των αδένων. Η τριχοφυΐα από μόνη της δεν έχει να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε με την κακοσμία, οπότε η αποτρίχωση είναι μόνον θέμα γούστου (προσωπικά ξερνάω) και όχι θεραπεία της κακοσμίας.

Φιλικά,

 signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ μποχαδιασμένε,

Κάποιου του χαρίζανε πουλί και το μύριζε στ' αρχίδια. Ξέρω αγόρια που θα προτιμούσαν να ενσωματώσουν μόνιμο μανταλάκι στη μύτη τους παρά να χάσουν τον γκόμενο. Λυσσασμένα, θα μου πεις, αλλά εσύ είσαι χορτάτος, οπότε μόκο.

Έχω τις εξής λύσεις να σου προτείνω:

  • Κάνε σεξ με τα μανταλάκια μύτης που φοράνε οι κολυμβητές και πες του ότι είναι η τελευταία κινκιά στα κλαμπ του Βερολίνου.
  • Δεσ' του τα μάτια, τάχα μου για εφέ νταρκ ρουμ, και πριν πιάσεις δουλειά, ψέκασέ τον με διάλυμα 3:2 ντετόλ Βιβανσύ πουρ ομ.
  • Μείνε άπλυτος για 12 μέρες, με το ίδιο σώβρακο και χωρίς να σκουπιστείς έβερ, κι όταν κάνετε σεξ κι εκείνος πνίγει την αναγούλα του, πες του: "Πόσα μας ενώνουν!"
  • Πες του το με τακτ: Το πουλί σου είναι χάρμα οφθαλμών και φρίκη ρινών.
  •  Πες του το χωρίς τακτ: αντρούλη, ή θα πλένεις το πουλί σου πριν το σεξ, ή την επόμενη φορά θα έχουμε εμετό για λιπαντικό.
  • Γκετ γιουσντ του ιτ! Εδώ άλλοι δεν έχουν να φάνε (άσχετο επιχείρημα, που κολλάει παντού).

Ελπίζω να βοήθησα.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος