Οι Δυο Νεράιδες

Απελπισία και καύλα για τον φίλο

 

crushΚαλές μου νεράιδες,
θέλω βοήθεια! Είμαι τσιμπημένος με έναν πρώην συμμαθητή μου που από τότε που τελειώσαμε το λύκειο κάνουμε παρέα. Μην φανταστείτε τίποτα κολλητηλίκια αλλά για έναν καφέ πάμε συχνά και γενικά μιλάμε. Δεν μου έχει δείξει δείγματα οτι μπορεί να είναι γκέι η μπάι αλλά όσα χρόνια τον ξέρω εγώ δεν τον έχω δει ποτέ με κοπέλα ούτε μου έχει πει για καμία. Πάντα διστάζει να μου πει αν έχει κάνει κάτι με κάποια που να ξέρω. Μπορεί να ναι και παρθένος? Από την άλλη δεν είναι και κανένας που δεν βλέπεται...ωραιο πρόσωπο με μουσάκι,γυμνασμένος κτλπ(δεν συνεχίζω γιατί έχει ήδη πολλή ζέστη).

Ζούμε και σε μια κλειστή κοινωνία που καμία σχέση δεν μένει κρυφή οπότε αν είχε κάποια κοπέλα από το λύκειο και πέρα θα το ήξερα. Κατα τα άλλα μου πετάει που και που όταν βγαίνουμε κάτι του στύλ: ''ωραίο μουνί αυτή!''. Αλλά μέχρι εκεί!

Αυτός δεν ξέρει για μένα, εδώ καλα καλά ούτε εγώ ξέρω, αλλά κάθε φορά που τον βλέπω και είμαστε μαζί θέλω να με βάλει κάτω και να με... Τι λέτε να κάνω; Να του μιλήσω για μένα και να του πω ότι τον γουστάρω με κίνδυνο να τον χάσω από κοντά μου; Να τον μεθύσω και να τον εκμεταλλευτώ; Να κάτσω στα αυγά μου;

Σας φιλώ!

Απελπισμένος (και καυλωμενος) για τον φιλο του

kali neraida 80x80

Αγαπητέ παραζαλισμένε,

Εγώ λέω να τον αφήσεις στον κόσμο του και να ψάξεις για κανέναν άλλο που να ξέρει τι του γίνεται. Στατιστικά αν το πάρεις, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι στρέιτ. Αλλά ακόμη και αν είναι γκέι (λέμε τώρα), έχει πολλές πιθανότητες να σου ψήσει το ψάρι στα χείλια. Γκέι που κρύβονται τόσο, ώστε άλλοι γκέι να μην μπορούν να καταλάβουν τι παίζει και να αναρωτιούνται, είναι προβληματικές περιπτώσεις που καλύτερο είναι να μένουν μόνοι τους για το καλό όλων.

Φιλικά
signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Απελπισμένε μου,

Να κάτσεις στ' αυγά σου όσον αφορά τον στρέιτ φίλο σου και να ψαχτείς αλλού. Δε θα σου αρέσει η συμβουλή μου, αλλά χέστηκα. Εάν του το πεις, να ξέρεις ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο να χαλάσει η φιλία σας. Αυτό θα ίσχυε ακόμα κι αν ένας από τους δυο σας ήταν κορίτσι – δηλαδή και γκέι να είναι, δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι σε γουστάρει.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 guests και κανένα μέλος