Οι Δυο Νεράιδες

Ασηκωτο το φορτίο μου

libidoΑγαπημένες μου νεράιδες,

Θα σας πω και εγώ τον πόνο μου. Τα έχω με έναν άντρα 49 ετών, ο οποίος είναι και οροθετικος. (Btw ευχαριστώ για απάντηση που δώσατε σε κάποιον άλλον πάνω στο θέμα αυτό πριν κάποιους μηνες, με βοήθησε να προχωρησω και εγώ!)

Ενώ είναι γλυκός, έξυπνος, καλός, τις χαρες όλες έχει- έχουμε ένα πρόβλημα: δεν έχει πολλή διάθεση για σεξ! Εγώ τη βρίσκω πολύ δυνατά μαζί του και αν ήταν στο χέρι μου θα τον είχα ξεζουμισει. Εκείνος όμως αν και είναι πολύ καλός σε αυτά που κάνει, δεν έχει και τρελή όρεξη. Ή αν κάνει κάτι, θα είναι ένα στοματικό και καληνύχτα.

Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως λόγω υγείας φοβάται να τελειώσει, οπότε ετρεχα να πάρουμε νέα λιπαντικά να δοκιμασουμε κανενα thigh fucking, μετά μου μίλησε και ο ίδιος και μου είπε ότι με γουσταρει αλλά και λόγω ηλικίας και λόγω των αντιρετροικων δεν έχει και πολλή διάθεση και ότι αν θέλω να κάλυπτω με άλλους τις ανάγκες μου, δεν έχει πρόβλημα. Εκεί του είπα ότι δεν γούσταρω ανοικτή σχέση άρα ή όλα ή τίποτα και να το δουμε.

Η δικη μου αποψη είναι ότι είναι τραυματισμένος από το AIDS, γιατί προέκυψε λόγω κερατου κιόλας και γενικά εκεί τον κόβει κάπως, μολονότι έχει επισκεφτεί ψυχολόγο. Αλλά σε τςλικη αναλυση, επειδή είμαι και 28 και βράζει λίγο το αίμα μου και τον γούσταρω, τι άλλο να κάνω?

Εσείς που έχετε θρυλική σεξουαλική ζωή, έχετε κανένα τιπ να τον ξυπνησω ή να αρχίσω να ψαχνω πάλι στο ρομεο?-το κέρατο μου!

Ένας από τους μπολσεβίκους

 

kali neraida 80x80

 Αγαπητέ φίλε,

Όπως ίσως να (μην) ξέρεις δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια όρεξη για σεξ. Επομένως δεν ξέρω αν ισχύουν οι θεωρίες σου περί οροθετικότητας κλπ. Μπορεί απλώς να είναι έτσι ο φίλος σου και να μη φταίει τίποτε ιδιαίτερο. Από την άλλη εκείνος μπορεί να σε βλέπει σαν σεξομανή που δεν τον αφήνει σε ησυχία. Την έχεις σκεφτεί αυτήν την προοπτική; 

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να τον «ξυπνήσεις».  Ή τουλάχιστον κάτι που να είναι ευκολότερο από το να κάνεις τον εαυτό σου να ηρεμήσει.

Αν δεις ότι σε ζορίζει και σε περιορίζει αυτή η σχέση, δεν σου δίνει αυτά που θέλεις και δεν σε αφήνει να εκφραστείς, και αφού μου λες ότι είσαι κατά των ανοικτών σχέσεων, τότε πρέπει να σκεφτείς τον χωρισμό. Ή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Φιλικά

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ μπολσεβίκε,

Η εικασία σου ότι ο σύντροφός σου δεν θέλει τόσο πολύ σεξ λόγω τραυματικών εμπειριών και οροθετικότητας μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και όχι. Κάποιοι άνθρωποι έχουν λιγότερη όρεξη για σεξ, άλλοι περισσότερη και αυτό είναι φυσιολογικό και για τους μεν και για τους δε.

Όμως επειδή υπάρχει κι ένας χιβ στη μέση, πράγματι θα ήταν έξυπνο να το εξετάσετε αυτό. Πολλοί οροθετικοί έχουν σεξουαλικές δυσκολίες γιατί κάτι που μέχρι πρότινος ήταν μόνο καύλα και όμορφο τώρα είναι γίνεται μέσο μετάδοσης του ιού.

Αν το σηκώνει η σχέση σας, μιλήστε πιο ανοιχτά γι’ αυτό, ρώτα τον πώς αισθάνεται ο ίδιος για το σπέρμα του και τη μεταδοτικότητά του, ότι τον ποθείς και τον θέλεις πολύ σαν εραστή και ότι στα 49 είναι ακμαιότατος.

Ίσως δεν είναι τα αντιρετροικά που τον επηρεάζουν. Μήπως έχει κάτι σε ψιλοκατάθλιψη; Μήπως να ξαναδεί κάποιον ψυχολόγο που να ασχολείται με τέτοια θέματα (ρώτησέ μας, αν ενδιαφέρεσαι);

Αφού νοιάζεσαι και τον αγαπάς και απ’ ό,τι καταλαβαίνω δεν θες να χωρίσετε, ψάξε το έτσι, όχι σεξουαλικά. Δεν νομίζω ότι θα τον ξυπνήσεις με τσαχπινιές, αλλά βοηθώντας τον να νιώσει ασφαλής και ποθητός.

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 75 guests και κανένα μέλος