Οι Δυο Νεράιδες

Πώς φλερτάρουν οι άνθρωποι;

flirtingΚαλές μου νεραιδες πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί πραγματικά δε ξέρω που αλλού να απευθυνθώ...

λοιπόν ειμαι 19 ετών και δε ξέρω πως να πλησιάσω κάποιον που μου αρέσει...π.χ ήμουν σε ένα μπαρ πριν λίγες μέρες και ήταν ένα παιδί που μου άρεσε πολύ ήθελα να τον πλησιάσω αλλά δεν ήξερα πως...

είμαι πολύ άπειρος στο συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά θέλω τη βοήθεια σας...

σας ευχαριστώ πολύ και πραγματικά κάνετε θεάρεστο έργο...σας φιλώ..


 

kali neraida 80x80

Βασικά αυτό που ζητάς είναι πάρα πολύ δύσκολο και να σου το περιγράψω, αλλά και να το κάνεις. Πάρε χαρτί και μολύβι, κράτα λεπτομερείς σημειώσεις και προσπάθησέ το στον καθρέφτη 167 φορές για να το πετύχεις.

Όταν δεις κάποιον που σου αρέσει, τον κοιτάζεις, πλησιάζεις, χαμογελάς και του λες την πάρα πολύ δυσκολοπρόφερτη λέξη “γεια!”.

Εναλλακτικά, και ανάλογα με την ώρα της μέρας (τηλεφωνείς στο Αστεροσκοπείο πρώτα για να είσαι σίγουρος), μπορείς να πεις “καλημέρα” ή “ καλησπέρα”. Αυτά.

Αν σου απαντήσει, που συνήθως οι άνθρωποι απαντούν (τα γαϊδούρια, όχι), μπορείς να ρωτήσεις την επόμενη πολύ δυσκολοπρόφερτη έκφραση “πώς πάει” ή αν είσαι πολύ θαρραλέος ρωτάς “θέλεις παρέα;”.

Από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Μπορείς να συζητήσεις για το πόσο καλή ή χάλια ή δυνατή είναι η μουσική, πόσο καπνό έχει εδώ μέσα, πόσο μάπα είναι τα ποτά, πόσο ωραία είναι η Άνοιξη, ό,τι σου ’ρθει. Κάτι θα πεις, κάτι θα πει, θα πιάσετε μια στοιχειώδη κουβέντα. 

Αν δεν σου απαντήσει ή πει ότι δεν θέλει παρέα, τον στέλνεις στον διάολο και πας παρακάτω. Πώς σου φαίνεται; Θα τα καταφέρεις; 

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Προβληματισμένε φίλε μου,

Κανείς δεν τα καταφέρνει στο φλερτ. Είναι η μέθοδος που έχει εφεύρει ο θεός για να μας τιμωρεί επειδή δεν πάμε εκκλησία την Κυριακή: θα προσπαθείτε να γνωριστείτε για να πηδηχτείτε και θ’ αποτυχαίνετε – χα χα χα! (μοχθηρό γέλιο)

Ρίξε τον πήχη πολύ χαμηλά, περίπου στα στάνταρ με τα οποία διαλέγω γκόμενους. Χαμογέλα, πήγαινε πες ένα γεια. Δεν θα σε δαγκώσουν.

Κάνε ό,τι σου λέει η Καλή Νεράιδα, που ξέρει από καλό φλερτ, γιατί στην εποχή της μόνο στην πηγή του χωριού γνωρίζονταν οι τσούπρες.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 334 guests και κανένα μέλος