Οι Δυο Νεράιδες

που να βρω το κοριτσι που μ αφησε

new lesbianΚαλές μου νεραιδες,

ολα τα χρονια μου με αντρες και ολα κουλ. την εγνωρισα και τα επαθα ολα. δεν της το ειπα ποτέ παρά την καθημερινή μας συναναστροφή λόγω επαγγέλματος. Ελιωνα εκλαιγα δεν κοιμομουν.

περασε καιρος ηρεμησε ολο αυτο μεσα μου (2 χρονια μετα) και μια νυχτα μου ανοιχτηκε εκεινη...και κυριολεκτικα και μεταφορικα και εγιναν ολα υπεροχα. της ειπα οτι δεν ξαναειχα κανει κατι με γυναικα ποτέ, κολλησε. (μας χωριζουν και 15 χρονακια) μετα απο κανα μηνα εντονων περιπτιξεων την εχασα,εξαφανιστηκε.

Της ειπα ολα οσα ενιωθω παλαιοτερα ισως αυτο την βαρυνε. Αν ξαναγυρισω στην κατασταση που ημουν δεν θα μπορεσω να ειμαι ξανα τοσο διακριτικη απεναντι της και αρχιζω και θυμωνω που εφυγε χωρις εξηγηση. Ειναι φανταστικη,υπεροχη σε ολα της και θελω να την ζω οχι να την ψαχνω παλι. 

help me 

 

 

kali neraida 80x80

Χμμμ, ναι, κατάλαβα.

Έχεις κάποια δυνατότητα επαφής; Μπορείς να τη συναντήσεις; Μπορείτε να συζητήσετε; Αν ναι, προσπάθησε το. Ίσως να είναι κάποιο θέμα μπορεί να ρυθμιστεί. Αν όχι, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους, μάλλον σοβαρούς, δεν θέλει άλλο. Οπότε πρέπει να το χωνέψεις όσο και αν σου φαίνεται βαρύ.

Η απόρριψη πονάει, και πονάει ακόμη περισσότερο όταν προέρχεται από ανθρώπους που αγαπάμε και τους θέλουμε πάρα πολύ. Όμως η ζωή είναι σκληρή, δεν ρωτάει την γνώμη μας και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε όπως μας έρχεται. Κουράγιο. 

Φιλικά,  

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Αβοήθητη λεσβία μου,

Βρε παιδί μου, δυο χρόνια έκλαιγες και δεν κοιμόσουν, σκατά επιδερμίδα θα είχες, γιατί δεν της το ’λεγες νωρίτερα; Έτσι αφήνουμε τα χρόνια να περνάνε;

Επίσης, γιατί πρέπει να είσαι διακριτική; Ζήσε τον έρωτά σου κι όποιος αντέξει! Το γιατί έφυγε κανείς δεν το ξέρει, αν δεν τη ρωτήσεις. Στη θέση σου, αν όντως την αγαπάς και δεν είναι απλώς μια καψούρα, θα την έψαχνα, θα την πολιορκούσα και θα της έλεγα ότι τη θέλω για ταίρι μου.

Εννοείται ότι η κοπελιά δεν έχει καμία υποχρέωση να ανταποκριθεί, σε οποία περίπτωση, θα μαζέψεις τα θρύψαλά σου και θα συνεχίσεις τη ζωή σου, μέχρι να ερωτευτείς ξανά (που θα γίνει, εκτός αν είσαι κολλημένο βούρλο).

Καλές διεκδικήσεις!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 guests και κανένα μέλος