Οι Δυο Νεράιδες

Τι ήθελα να μπλέξω με γυναίκα;

Αγαπητες μου νεράιδες, πριν απο 4 σχεδον χρονια σας ειχα στειλει ενα μειλ για την ελξη που υπηρχε με μια συμμαθητρια μου. Αμ δεν ητανε η μόνη. Πλεον ως φοιτητρια εδω και 4 χρονια εχω νιωσει ελξη για μια κολλητη μου φιλη(με προκαλουσε,εκανε κινησεις, αλλα εγω οχι μονο κολλουσα και δεν εκανα τιποτα αλλα την αποπερνα δεδομενου πως ηταν κολλητη μου)-παει αυτη, επισης εχω νιωσει ελξη για μια γυναικα 16 χρονια μεγαλυτερη μου... Ναι, κι ομως. Ειναι η πιο υπεροχη, εξυπνη, ελκυστικη, ερωτευσιμη γυναικα που εχω γνωρισει. Δεν ειναι λεσβια ουτε καν μπαϊ.

Ουτε και γω αλλα εγω δεν ξερω τι ειμαι καλα καλα-απο κει που ζω απιστευτες νυχτες παθους με αντρες τσουπ πεταγεται μια γυναικα. Ειχαμε27.04.2020.b γνωριστη μεσω εφαρμογης πριν χρονια οταν ψαχνομουνα (χωρις ελπιδα αφου δεν αντεχω τετοιου τυπου γνωριμιες) κι αυτη ψαχνοτανε γιατι της ειχε περασει μερικες φορες απ το μυαλο αλλα ως εκει λεει.

Ειχαμε γινει και φιλες στα γνωστα social media αλλα δεν ειχαμε μιλησει ποτε απο εκει και ποτε ξανα γενικα. Ωσπου μια νυχτα καθως περπαταω προς το κλαμπ να βρω τα φιλαρακια μου μου εμφανιζει μια δημοσιευση της και εστειλα ενα πολυ τυπικο μηνυμα να την συγχαρω. Και μαλακα μαυρη η ωρα που μου ανοιξε συζητηση. Εγω δεν πολυψηνομουνα στην αρχη, ημουνα ψυχρη αλλα μεσα σε λιγη ωρα και οσο επινα τα ποτα μου αρχισε να μου φαινεται ενδιαφερον και μου προτεινε να πιουμε και καφεδακι.

Βρεθηκαμε λοιπον στο ιδιο μπαρακι αυτη με την παρεα της και εγω με την παρεα μου. Δεν ειπαμε πολλα αλλα φανηκε οτι την γουσταρα και αυτη εμενα παρ'ολο που ημασταν αμηχανες και μιλουσαμε ολοι μαζι με την παρεα της κυριως. Κρυφο το κρατησαμε φυσικα οπως και μεχρι σημερα. Ειπαμε να ξαναβρεθουμε, μου προτεινε να παω κι απ το σπιτι της, ομως, shit happens, μια ειχα εγω ενα ιατρικο θεμα και μια που ητανε αυτη αναποφασιστη δεν βρεθηκαμε.

Και ηρθε η ωρα να επιστρεψω πισω στη χωρα σπουδων μου. Μιλουσαμε, εγω το επιδιωκα, δεν ηθελα να χασουμε επαφη. Ανταποκριση δεν πολυεβλεπα, απο ευγενεια απαντουσε. Μεχρι που μια μερα μου ηρθε ενα μηνυμα με εξομολογητικες τασεις, πως της εβγαζα το να θελει να κανει κατι μαζι μου αλλα την κρατουσε πισω το πως ημουνα μικρη και φοβοτανε το πως θα αντιδρασω, αν αντιδρασω απροβλεπτα ή αν μιλαω πολυ σε τριτους. Χαρηκα πολυ, εκει που ελεγα να μην ασχοληθω αλλο με αυτο το μηνυμα με γκαζωσε και παλι.

Περασε λιγος καιρος, προσπαθουσα μονο εγω να εχουμε επικοινωνια, και μετα απο καποιο 2μηνο κι ενω ειχα ξεκινησει κατι ωραιο με εναν τυπα, βγηκα εξω ηπια τα ποτα εγινα λιωμα και της εστειλα ενα "πονηρο" μηνυμα.

Την επομενη μερα μου ξαναεκανε εξομολογηση και καταληξαμε να κανουμε σεξτινγκ. Εμαθα πως εχει σχεση με εναν τυπα που εβγαινε απο την αρχη που αρχισαμε να μιλαμε. Ερχομαι πισω λογο κορονοιου. Βρεθηκαμε καπου εξω για βολτα. Αυτη πολυ συγκρατημενη, ντροπαλη(οπως μου ειπε, αλλα εγω το εξελαβα ως δεν πολυγουσταρω), ψαρωτικη θ'λεγε κανεις, εγω αγχωμενη και νευρικη που βγαζω αμυνες και κανω ηλιθειες κουβεντες για να χαλαρωσω και στο τελος τα σκατωνω. Οπως και να χει ημασταν μαζι 4 ωρες και δεν εκανα καμια κινηση, νομιζα δεν της βγηκε και δεν ηθελα να την φερω σε δυσκολη θεση, σε δημοσιο χωρο κιολας στην περιοχη της... σκεφτομουνα χιλια δυο πραγματα.

Αυτη προσπαθησε να μου το δειξει και δεν καταλαμβαινα πως περιμενε να κανω κινηση αν και το ηθελα παρα πολυ. Μετα απο μηνυματα μου ειπε ξεκαθαρα πως κι αυτη νομιζε πως εμενα δεν μου βγηκε.

Μετα ηρθε η απαγορευση κυκλοφοριας και ασ τα να πανε. Αλλα ξαφνικα δεν μου απανταει τα μηνυματα, με γραφει κανονικοτατα. Δεν ξερω τι να κανω, την σκεφτομαι συνεχως και οσο την σκεφτομαι τοσο πιο πολυ κολλαω. Κι οσο με γραφει ακομη πιο πολυ.

Τι να κανω; Τα σκατωσα οταν συναντηθηκαμε; Ισως... Τι νομιζετε; Να την αφησω και να συνεχισω κανονικα το προγραμμα μου χωρις γυναικιες παρεμβολες;

kali neraida 80x80

Φιλενάδα,
Λόγω κορονοϊού, που δεν κάνει να μιλάμε και πολύ γιατί βγάζουμε σταγονίδια, θα σου απαντήσω με δύο λέξεις: ξέχνα την. 

Τα υπόλοιπα είναι οι σκέψεις μου, από μέσα μου δηλαδή, δεν μιλάω, οπότε δεν πιάνονται ως λέξεις: Το γράμμα σου βγάζει ένα απίστευτο μπέρδεμα. Θέλει και δεν θέλει, είχε θελήσει στο παρελθόν, αλλά δεν ξέρει αν θα θέλει στο μέλλον, κουράστηκα! Επιπλέον μένετε μακριά, είναι 16 χρόνια +, σου κάνει και κολπάκια. Η κατάσταση είναι τελείως «χέσε μέσα», σε αυτό συμφωνεί και η γάτα μου η Ντούντη, οπότε τελείωνε με αυτή τη βλακεία και άντε βρες καμία άλλη πιο ισορροπημένη και ενδεχομένως πιο κοντά στην ηλικία σου. Επί πλέον η Ντούντη λέει να την μπλοκάρεις από παντού και να την βάλεις στη λίστα αποκλεισμένων καλούντων, για να κόψεις κάθε μαλακισμένη επαφή. Νομίζω ότι έχει δίκιο. Η Ντούντη. 

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητή Δήμητρα,
Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μες στο μυαλό σου αλλά το κυριότερο είναι ότι όπως πας καμιά και κανείς δεν θα βρεθεί ποτέ μες στο μουνί σου.

Γιατί το βασανίζεις τόσο πολύ; Μήπως ψόφησαν όλες οι γυναίκες και μόνο αυτή η μαλάκω έχει μείνει ζωντανή και άρα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι μαζί της; Όσο ενδιαφέρον να υπάρχει μεταξύ σας, δεν σας βγαίνει – η ψυχή σας βγαίνει τελικά. Ή όρμα ξεκάθαρα και κάνε παιχνίδι (μετά την καραντίνα) ή ξέχνα τη και ασχολήσου με πιο βατές γυναίκες. Υπάρχουν. Γυναίκες που ξεκάθαρα θέλουν γυναίκες, όχι αυτό το μεσοβέζικο που θα σου κάνει τις ωοθήκες τσουρέκια. Εκτός αν σου αρέσει να μαζοχίζεσαι, οπότε πάω πάσο.

Βέβαια, κι εσύ μπερδεμένη είσαι με την ομοφυλοφιλία σου (ή την αμφιφυλοφιλία), οπότε γι’ αυτό πας και μπλέκεις με μπερδεμένες και τα κάνετε μπουρδέλο. Σου προτείνω να ξεκαθαρίσεις τι γουστάρεις, αλλιώς θα συνεχίσεις να παιδεύεσαι. Δεν σου φταίει που έμπλεξες με γυναίκα, μην ακούω σεξιστικές μαλακίες! Σου φταίει που είσαι εσύ μπερδεμένη και μπλέκεις με μπερδεμένες.

Φιλάκια,

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 351 guests και κανένα μέλος