Οι Δυο Νεράιδες

Της καληνύχτας τα φιλιά

Αγαπητές νεράιδες,
Το θέμα που με απασχολεί είναι μια σχέση που είχα 3 χρόνια.01.06.2020.b
Χωρίσαμε με την κοπέλα 1,5 μήνα πριν εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων κ κάποιας ρουτίνας της σχέσης.
Όσο καιρό είμαστε χώρια δεν είχαμε καμία επικοινωνία μέχρι πριν λίγες μέρες που ήρθε σπίτι να πάρει τα πράγματά της και να φύγει. Την ίδια μέρα, προς το βράδυ, είπαμε να βρεθούμε για να μιλήσουμε. Και έτσι έγινε, τα συζητήσαμε όλα, τα συμφωνήσαμε, "έγινε" και κάτι και αφού την καληνύχτισα με αγκάλιασε και μου είπε να ηρεμήσουμε και θα τα ξαναπούμε χωρίς να σημαίνει ότι θέλει να περιμένω. Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Τι να κάνω;;;;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας...

kali neraida 80x80

Χμμμ, μάλλον δε σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι είχε καύλες και κάπως ήθελε να ξεθυμάνει. Αυτή η ιστορία έχει τελειώσει: η κοπέλα έχει πάρει τα πράγματα της, έχει φύγει, τέλος. Όχι πισωγυρίσματα σε τελειωμένες ιστορίες. Η νεκρανάσταση δεν είναι καλή ιδέα γιατί ποτέ δεν είχε αποτέλεσμα, παρά μόνο μία φορά, στον Λάζαρο. Ξεκόλλα και ξεκίνα κάτι καινούργιο, αλλού.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Καλή μου λεσβία,
Μια σχέση τριών χρόνων δεν είναι χαρτοπετσέτα που την πετάμε επειδή λερώθηκε. Προφανώς, σας ενώνουν ακόμα πράγματα. Έχετε συναισθήματα η μία για την άλλη κι αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα αν θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας και να δείτε αν μπορείτε να είστε μαζί ή όχι είναι άλλη ιστορία. Χρειάζεται θέληση και από τις δυο σας και πιθανότατα βοήθεια μιας θεραπείας ζεύγους. Η αγάπη δεν προκύπτει μαγικά – απαιτείται δουλειά σε μια σχέση για να παραμείνει δυνατή στον χρόνο. Αν το αποφασίσετε, ζήτα μας πληροφορίες για το πού να απευθυνθείς, ώστε να μην υπάρχει θέμα ομοφοβίας.

Από την άλλη, αν εσύ θεωρείς ότι κουράστηκες / βαρέθηκες / δεν έχει νόημα / σε τρώει το μουνί σου για άλλες γυναίκες, με γεια σου με χαρά σου! Την αποχαιρετάς με καλοσύνη και τραβάει η καθεμιά τον δρόμο της.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 304 guests και κανένα μέλος