Οι Δυο Νεράιδες

Πονάει, μ'αρέσει! Τι μου συμβαίνει;

Αγαπητές Νεράϊδες, 

Σας στέλνω για να με βοηθήσετε να λύσω ένα γρίφο. Το θέμα μου ξεκινάει από αρκετά χρόνια πριν. Είμαι από μια επαρχία παραθαλάσσια. Ως εκ τούτου λάτρης της θάλασσας. Είχα πάντα την περιέργεια να δω πως είναι ο γυμνισμός. Οπότε δειλά δειλά κάποια στιγμή πήγα σε μια παραλία γυμνιστών. Φυσικά με τα γνωστά παρατράγουδα....να μου έχει γίνει κάγκελο από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να με κοιτούν αρκετοί άντρες και γυναίκες και ας προσπαθούσα να το κρύψω. Σιγά σιγά μου έγινε συνήθεια.Photo by Dainis Graveris on SexualAlpha

Κάποια στιγμή λοιπόν εκεί στην ίδια παραλία, καθόταν δίπλα μου και ένας πιτσιρικάς που ήταν από ένα άλλο κοντινό χωριό με το δικό μου. Πιάσαμε την κουβέντα και με τα πολλά μπήκαμε στη θάλασσα. Παρατήρησα ότι του έδινε κάγκελο χωρίς λόγο...αμέσως έγινε και 'μένα. Το αποτέλεσμα ήταν να συζητάμε γι'αυτό ενώ κάναμε ηλιοθεραπεία. Καταλήξαμε να μιλάμε για τα σεξουαλικά μας. Είχαμε καυλώσει μαζί και είπαμε να δοκιμάσουμε πως είναι η πίπα μεταξύ αντρών. Κάναμε 69 μέχρι που τελείωσε ο ένας στο στόμα του άλλου. Όλα εκεί στην παραλία. Έκτοτε χαθήκαμε.

Εμένα μου έμεινε όμως αυτό. Αργότερα μια κοπέλα που είχα ενώ κάναμε τα προκαταρκτικά μου έβαλε δάχτυλο. Ξαφνικά με τρέλανε και άνοιξα τα πόδια και μου έβαλε 2 και μετά με έγλυφε για ώρα. Έκτοτε το κάναμε συνέχεια αυτό. Μετά αγόρασε δονητή. Όλα ήταν μια απόλαυση.

Έπειτα μου είπε να δοκιμάσω με άντρα αν θέλω. Έτσι κι έγινε. Μου σύστησε τον κολλητό της. Straight αλλά πολύ curious. Με τα πολλά κάναμε πίπες και τρίο ανεπανάληπτα. Μέχρι που με τα πολλά αποφάσισε να προχωρήσει και να μου τον βάλει. Τον έχει χοντρό και ενώ με πέθαινε, τον ήθελα όλο και πιο πολύ και πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Ήθελα καθαρό πήδημα. Ξέσκισμα. Του τον έβαζα κι εγώ, αλλά ήταν πιο ωραίο το παθητικό, οπότε μείναμε κυρίως σ' αυτό το μοτίβο. Παρατήρησα ότι μου άρεσε το σκληρό γαμήσι και χύσιμο στο στόμα αλλά κυρίως στον 15.09.2020.cκώλο μέσα ΟΛΑ. Αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα φιλιά, τα χάδια και όλα αυτά με άντρα. Συγκεκριμένα με αναγουλιάζουν.

Με τις γυναίκες έγινα ακόμη πιο καλός στο σεξ και παρατήρησα ότι πολλές γυναίκες θέλουν έναν bi άντρα. Ή έστω curious. Τώρα μετά από καμιά 15αριά χρόνια έχω πάει με κάποιους άντρες αλλά με μόνο 2 που το κάνω ελεύθερα και ασταμάτητα. Μέχρι και βοήθημα παίρνουμε για πιο άγριο και παθιασμένο πήδημα. Αλλά μέχρι εκεί. Μετά δεν θέλω επαφές. 

Τι μου συμβαίνει; Gay δεν είμαι. Curious είμαι. Αλλά είμαι bi; Τι σκατά γίνεται; Όλα αυτά τα χρόνια το μοτίβο δεν άλλαξε. Μόνο που το θέλω πιο άγριο και με πολύ σπέρμα. 

ΥΓ: κάποια στιγμή ένα πολύ πολύ μικρότερος από εμένα με εκβίαζε με ένα βίντεο που τράβηξε κρυφά και αυτό έκανε το σεξ καθημερινό και άγριο-πολλές φορές και σε κοινή θέα τύπου παραλία-μέχρι που έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά.

Σα ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. 

Gd.

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,
Επειδή πολύ βαριόμουν στον τροπικό κήπο του πύργου μου και λόγω ζέστης δεν είχα ούτε όρεξη για παιγνίδια με το pool boy, διάβασα το γράμμα σου και μου ήρθε μια υπέροχη ιδέα.


Το έστειλα κατευθείαν, forward, στην Σεξουαλική Αστυνομία! ΓΑΔΑ, στο τρίτο υπόγειο, όλοι τους καραλάτσες του κερατά, προσλαμβάνονται στο Δημόσιο με σκληρά καλλιστεία, αυστηρώς βάσει... προσόντων, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. 
Αυτή τη στιγμή ψάχνουν όλοι τους πυρετωδώς το στίγμα του υπολογιστή σου και οσονούπω θα σου εμφανιστούν φάντης-μπαστούνι στην εξώπορτα να σε συλλάβουν, διότι δεν διαθέτεις Πιστοποιητικό Σεξουαλικών Φρονημάτων! Ας πρόσεχες κουκλίτσα μου!

Όλοι εσείς που χρειάζεστε μια ταμπέλα, αλλά δεν την έχετε, μην μου μυξοκλαίγεστε για να σας λυπηθώ. Είστε υπόλογοι στον Νόμο και η τιμωρία σας, ως γνωστόν, είναι σκληρή και παραδειγματική: μαστίγιο, στα τέσσερα και πεοθηλάζοντες! Έχει μεν λίστα αναμονής για την τιμωρία λόγω μεγάλης ζητήσεως, περίπου δύο χρόνια και πώς να τα βγάλουν πέρα τα παιδιά, αλλά έχω πολλές άκρες, μπορώ να σε βάλω πρώτο, μην ανησυχείς. Αν ενδιαφέρεσαι, ειδοποίησέ με να πέσω στα τηλέφωνα. Μέχρι τότε ηρέμησε, άναψε μια λαμπάδα στο μπόι σου για την τρελή σου τύχη, γιατί απ' ότι μου λες, ζεις μέσα σε πορνοταινία, και απόλαυσε το σεξ χωρίς να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και με ανούσιες ερωτήσεις.  

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ γυμνιστή,
Κάτι μου λέει ότι μας ψιλοκοροϊδεύεις και απλώς θέλεις να πουλήσεις μούρη για το πόσο καταπληκτική σεξουαλική ζωή έχεις. Μπράβο σου!

 

«Τι σκατά είμαι;» ρωτάς και σου απαντώ: ο εαυτός σου! Ο οποίος γουστάρει να τρώει χύσια στη μάπα αλλά να μη φιλάει. Αν εσένα σου είναι εντάξει, εμένα μου περισσεύει. Δεν χρειάζεται ούτε περαιτέρω εξηγήσεις και αναλύσεις ούτε να το «λύσεις» ούτε να το «αντιμετωπίσεις» ούτε να το «ξεπεράσεις». Αν εσύ είσαι εντάξει με το πώς ζεις τη σεξουαλικότητά σου, όλα είναι εντάξει. Και δεν χρειάζεται να βρεις την επακριβή ταμπελίτσα που να ταιριάζει 100% στο τι γουστάρεις. Δεν γίνεται να υπάρχουν ταμπέλες για όλα όσα κάνουμε. Έλεος!

Αν, παρ’ όλ’ αυτά, θέλεις ντε και καλά μια ταμπέλα, τσάκω μία: ετεροευέλικτος. Είσαι στρέιτ, που ενίοτε σουρτουκεύει με άντρες.

Αν, από την άλλη, δεν είσαι εντάξει με τη σεξουαλικότητά σου (που σιγά μην είσαι, με το ένα χέρι πληκτρολογούσες, με το άλλο τον έπαιζες), τότε απευθύνσου σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας να το κουβεντιάσεις. Έχουμε να σου προτείνουμε (αν και μάλλον θα τον γαμήσεις κι αυτόν).

Φιλικά,

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 293 guests και κανένα μέλος