Οι Δυο Νεράιδες

'Μπρος γκρεμός και πίσω τρίο

Αγαπητές νεράιδες,22.09.2020.b

Ειμαι σε σχέση 4 χρόνια. Κάτι μου έλεγε ότι πρέπει να ψάξω το κινητό του.
Το έψαξα και βρήκα στο email του συνομιλία με έναν άντρα και να του στέλνει γυμνες φωτογραφίες. Ο δικός μου φυσικά και απαντούσε σαν να του έστελνα εγώ. Τι να κάνω; Να του μιλήσω ή να το αφήσω έτσι και να κοιτάξω να κάνω την ερωτική μας ζωή πιο ενδιαφέρουσα;
Να σημειώσουμε εδώ ότι με εξιτάρει λίγο το γεγονός.

Εύα

kali neraida 80x80

Αν περνάς καλά στη σχέση σου και δεν σε ενοχλεί τίποτα το ιδιαίτερο, μην τα σκαλίζεις. Αν η σχέση σας έχει προχωρήσει περισσότερο και πάτε για γάμους και λοιπά, καλό είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.



Δεν χρειάζεται να του πεις ότι έψαξες το κινητό του (για το οποίο εγώ διαφωνώ ως κίνηση). Μπορείς να τον ρωτήσεις την κατάλληλη στιγμή (πχ χαλαρώνοντας μετά το σεξ) αν έχει κάποιες σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν τις ξέρεις και καλό θα ήταν να τις ήξερες.

Εδώ βέβαια υπάρχουνε δύο ζόρικες πιθανότητες. Η μία να σου πει ότι «όχι δεν έχω τίποτα», οπότε εκεί δεν ξέρω αν έχει νόημα να το συνεχίσεις και η άλλη πιθανότητα είναι να μη σου αρέσει απάντηση που θα πάρεις και να μην μπορείς να την διαχειριστείς. Άλλοι δύο λόγοι για να μην ψάχνουμε σε ξένα κινητά.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ευάκι μου,

Σε τρώει ο κώλος σου για τρίο και πολύ σε θαυμάζω! Με το καλό να σου/του/σας μπει! Πώς όμως να το χειριστείς; Μούμπλε μούμπλε…

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι πάνω στο σεξ. Εκεί που βγάζετε τα μάτια σας ρίξε καμιά σπόντα τύπου «θα σε καύλωνε να πίπωνα τώρα έναν άλλον άντρα;» «η «θα σε καύλωνε τώρα να ’ταν ένας άλλος άντρας στο δωμάτιο και να μας κοίταζε την ώρα που με γαμάς;» Κόβεις αντίδραση και ανάλογα προχωράς τη φαντασίωση πιο πέρα και όλο και πιο πέρα μέχρι να φτάσει στον κώλο του. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά και δεν θέλω να χωθώ εκεί που δεν με σε σπέρνουν.

Αν, από την άλλη, τον δεις να μουγγαίνεται και να μη γουστάρει τέτοια, το μαζεύεις όπως όπως και παραγγέλνεις ένα κομψό φέρετρο για τη φαντασίωσή σου.

Καλές περιπέτειες!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 guests και κανένα μέλος