Οι Δυο Νεράιδες

Φιλία ή έρωτας;

Καλές μου νεράιδες, καλησπέρα σας!

Εδώ και 2 μήνες έχω γνωρίσει μέσω site γνωριμιών μια κοπέλα. Συναντιόμαστε από κοντά 1,2,3 αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον δεν με βλέπει ερωτικά και τη ρωτάω ευθέως αν έχω δίκιο και με επιβεβαιώνει, κι εγώ με τη σειρά μου της λέω βέβαια όμως πως μου αρεσει. Παρόλα αυτά, επειδή είναι ένας όμορφος άνθρωπος και μου αρέσει και η παρέα της δεν θέλησα να τη χάσω οπότε είπα οκ, ας πάει έτσι.14.03.2021.b

Συνεχίζουμε να μιλάμε καθημερινά, πολλές φορές επιδιώκει αυτή την επικοινωνία, και τα ΣK βρισκόμαστε είτε σπίτι, είτε έξω για βόλτα κτλ. Μου έχει προτείνει να πάμε και μαζί εκδρομή μόλις ανοίξουν οι μετακινήσεις, της έχω πει να έρθει και σπίτι να μείνει σε μένα όλο το ΣK έτσι για αλλαγή και καταενθουσιάστηκε.

Με τον καιρό την βλέπω έχει αρχίσει νιώθει κάπως και πιο άνετα μαζί μου, θα με αγγίξει στο πόδι, στον αυχένα, θα γύρει το κεφάλι της στον ώμο μου. Σε μια συζήτηση που είχαμε περί σχέσεων με ρωτούσε πότε πρέπει κάποιος να μπει σε μια σχέση, δεν πρέπει να υπάρχει ο έρωτας με ρωτάει; δεν πρέπει να υπάρχει κάτι; Και η αλήθεια είναι πως μου έχει πει πως θέλει να ξανά κάνει σχέση όταν θα ερωτευτεί.

Εγώ όμως έχω μπερδευτεί! Και σας ρωτάω τώρα εγώ... Πόσο φιλική μπορεί να είναι μια τέτοιου είδους σχέση μεταξύ 2 ομοφυλόφιλων γυναικών;;; Επειδή μου έχει πει πως με βλέπει φιλικά να το βγάλω από το μυαλό μου; Μήπως απλά χρειάζεται χρόνο η όλη φάση;

kali neraida 80x80

Λυπάμαι που θα σ’ το πω, αλλά μια σχέση όπου μόνον η μια βλέπει την άλλη ερωτικά, δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά «απλώς φιλική» με το πάτημα ενός κουμπιού. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να φθαρούν τα δικά σου ερωτικά συναισθήματα, πράγμα το οποίο θέλει χρόνο. Δεν ξέρω αν τελικά θα την καταφέρεις, ούτε μπορώ να προβλέψω πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Η πιο ασφαλής λύση, αν δεν θέλεις μεγάλα σκαμπανεβάσματα και ταραχές, είναι να το κόψεις άμεσα.

Σκέψου ότι αν δεν μπορείς να δεχτείς ένα «όχι» τώρα, πώς θα σου φανεί όταν αναγκαστείς να το δεχτείς μετά από μερικούς μήνες, αφού προηγουμένως έχεις αναλώσει τόση πολλή προσπάθεια και έχεις επενδύσει τόσο πολύ συναίσθημα.

Αν όμως δεν αντέχεις την ματαίωση των ονείρων σου και θέλεις να δεις μέχρι που μπορεί να πάει, συνέχισε να το προσπαθείς, αλλά να είσαι προετοιμασμένη για όλα, ακόμη και για δράματα. Στην οποία περίπτωση, ξανά γράψε μου ένα γραμματάκι.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλενάδα μου,
Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, μοιάζει να υπάρχει σίγουρο ενδιαφέρον και από τη φίλη σου, όμως δεν είναι ξεκάθαρο τι ενδιαφέρον είναι. Μόνο φιλικό; Υπάρχουν και ερωτικά στοιχεία; Τα αγγίγματα κτλ που αναφέρεις γίνονται και σε φιλίες όπου έχει αναπτυχθεί οικειότητα, δεν είναι αποκλειστικότητα των ερωτικών σχέσεων.

Δεν ξέρω αν η κοπέλα ενδιαφέρεται για σένα αλλά έχει θέμα με την ομοφυλοφιλία της, τις ερωτικές σχέσεις κτλ. Θα μπορούσε. Μπορεί όμως να σου μιλάει ειλικρινά ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα, πράγμα πολύ άουτς!

Όσο για την ερώτησή σου, φυσικά και μπορούν να υπάρξουν φιλίες μεταξύ λεσβιών – αλίμονο! Αρκεί, βέβαια, η μία να μη θέλει να ξεβρακώσει την άλλη.

Καλό κουράγιο!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 261 guests και κανένα μέλος