Οι Δυο Νεράιδες

Μοναξιά μου όλα

Αγαπημενες μου νεραιδες,

Έχω σαν παρηγορια το σαιτ σας. Το χιουμορ σας μου ριχνει χαρα στην ζωη μου. Μπαινω σε σαιτ γνωριμιων και οσα ατομα γνωριζω ειν15.03.2021.bαι παντρεμενοι, ειναι μπαι ,εχουν τις γυναικες τους για καλυψη. Αυτοι ειναι τυχεροι ας πουμε κανεις δεν θα τους καταλαβει.
Εμενα δε μου βγαινει με γυναικες μου ειναι αδιαφορο δεν ειμαι αμφί, τωρα πια δεν θελω να γνωρισω κανεναν απο εκει γιατι ολοι παντρεμενοι ειναι και μονο χειροτερα με κανει αυτο το σαιτ, αισθανομαι φθονο ναι.

Μονο εγω ειμαι αποκλειστικα γκει? Υπαρχουν αλλοι? Σκεφτομαι το να μεινω γεροντοπαλικαρο θα ειναι ασχημη εικονα για τον κοσμο.
Δεν ξερω αν πρεπει να πω στο ψυχιατρο αυτο το πραγμα.

Δημητρης 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Η ζωή που θα ζήσεις δεν είναι «εικόνα για τον κόσμο», ώστε να σε ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, ή αν θα είναι η ζωή σου ωραία ή άσχημη εικόνα για τα γούστα του καθενός.

Σκέψου μόνον ότι τα γούστα του καθενός διαφέρουν τόσο πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο, ώστε είναι τελείως αδύνατον να τους έχεις όλους ευχαριστημένους, ακόμη και αν προσπαθήσεις να γίνεις ο τέλειος χαμαιλέοντας. Ως εκ τούτου θα πρέπει να σκεφτείς πρώτα πρώτα τι θέλεις εσύ. Πώς φαντάζεσαι ή πώς θα ήθελες την ζωή σου. Το να μείνεις γεροντοπαλίκαρο δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο. Το σημαντικό είναι να έχεις ένα δίκτυο από πραγματικούς φίλους (που να ξέρουν ότι είσαι γκέι και να μην τους απασχολεί). Αυτοί θα σε στηρίξουν το ίδιο καλά, ίσως και καλύτερα από μια οικογένεια που θα φτιάξεις εξ ανάγκης.

Επίσης για σκέψου λίγο περισσότερο το πόσο «τυχεροί» είναι οι παντρεμένοι που ζουν διπλή (βλ. μισή) ζωή, κοιτάζοντας πώς να ξεφύγουν από την φυλακή που οι ίδιοι έχουν φτιάξει για τον εαυτό τους (οικογένεια, παιδιά, σόγια) στην προσπάθειά τους να ζήσουν στα κρυφά μερικά λεπτά όπως ονειρεύονται. Φορώντας συνεχώς μια μάσκα και ζώντας με τον τρόμο, μήπως τους ανακαλύψουν. Δεν είμαι σίγουρη για την «τύχη» τους. Προφανώς ΔΕΝ είσαι μόνο εσύ αποκλειστικά γκέι. Προσπάθησε κάποιο διαφορετικό σάιτ, και συνέχισε να ψάχνεις.

Όσο αφορά τον ψυχίατρο, τι ακριβώς θέλεις να σε βοηθήσει να λύσεις; Πρέπει να έχεις ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου για το τι σε απασχολεί και τι περιμένεις.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκο μου,
Γιατί τόση αυτολύπηση! Το να μπλέκεις με παντρεμένους είναι ΠΑΡΑ πολύ κακή ιδέα. Δεν είναι ποτέ διαθέσιμοι για κάτι παραπάνω και πιο συναισθηματικό. Οι περισσότεροι είναι τίγκα στις ενοχές, τα μυστικά, την εσωτερικευμένη ομοφοβία.

 

Υπάρχουν ένα σωρό, χιλιάδες γκέι αγόρια που νιώθουν καλά με τη σεξουαλικότητά τους και θέλουν να γνωρίσουν άλλους άντρες όχι μόνο για ένα γαμήσι στα γρήγορα αλλά και για κάτι παραπάνω. Εκεί στόχευσε και ξέχνα τους παντρεμένους.

Δεν ξέρω πού σκατά ζεις, αλλά αν ζεις σε μεγάλη πόλη, είναι γελοίο, ηλίθιο και αυτοκαταστροφικό να γνωρίζεσαι μόνο με παντρεμένους. Υπάρχουν άπειρα μέρη που μπορείς να πας και να γνωρίσεις άλλους γκέι άντρες, και ζωντανά και διαδικτυακά.

Αν ζεις στην επαρχία, είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά και πάλι όχι αδύνατα. Μπες ονλάιν και γνώρισε άλλους γκέι άντρες. Σου στέλνουμε μια λίστα με ομάδες στο facebook και αλλού όπου μπορείς να κάνεις γνωριμίες.

Σε περιμένει μια υπέροχη ζωή ως γκέι άντρας αν ξεκολλήσεις από τη μίρλα και τους παντρεμένους.

Φιλικά

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος