Οι Δυο Νεράιδες

Gay ερινύες

Να σας ρωτήσω,

όταν ήμουν 13 χρόνων και παίζαμε κρυφτό εγώ και ο εξάδελφος μου πίσω από μια εκκλησια στο χωριο, κατεβάσαμε τα σορτσάκια μας πολύ 16.03.2021.bγρήγορα για να μη μας δουν τα αλλα τα παιδιά και ακούμπησε ο ένας τον άλλον με το "μοριο του" όχι διείσδυση. Και άλλη φορα εγώ στα 14 μου από περιέργεια έβαλα στον πρωκτό μου το χεράκι μιας βούρτσας τουλάχιστον δυο φορες βάλσιμο και βγάλσιμο σύγχρονως. Ομολογώ δεν ένιωσα κάτι, ούτε μου άρεσε η εμπειρία. Από τότε πέρασαν πολλά χρονια δεν ξαναπειραματίστηκα ποτε.

Είμαι με την γυναικα μου και κάνουμε sex φυσιολογικά. Εσείς μπορείτε μα μου πείτε γιατί δεν φεύγουν αυτές οι εμπειρίες από το μυαλό μου;
αισθάνομαι κάτι σαν φόβο...

Λοιπόν μεγαλώνοντας σιγά σιγά, οι διάφοροι φιλοι μου που κάναμε παρέα και άκουγα που λέγανε ότι είναι τόσο εύκολα να γίνεις gay αν τυχόν πειράξεις τον πισινό σου με οποιονδήποτε τρόπο, δηλαδή τα συνηθισμένα που λέμε στις παρέες εμείς τα αγόρια.

Από τα πολλά πολλά που λέγαμε κάποια στιγμή ξεθάφτηκε αυτό από μέσα μου και άρχισε ο φόβος να με κυριεύει αφού να φανταστείτε δεν περνάω από την εκκλησία τι να πω...

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,
Ηρέμησε. Το ότι έπιασες μια φορά τον κώλο σου δεν σε κάνει γκέι.



Τα παιδιά συχνά πειραματίζονται παίζοντας, οπότε αυτά που περιγράφεις. δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο. Οι αναμνήσεις αυτές σου έρχονται ξανά στο μυαλό, γιατί πιστεύεις ότι είναι κάτι κακό. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε καλό. Σταμάτα να ασχολείσαι με το θέμα, δεν είναι τίποτε. 

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλαράκι μου,
Τέτοιους σεξουαλικούς πειραματισμούς κάνουν πάρα πολλά αγόρια στην εφηβεία ή και μικρότερα. Δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως!

 

Γκέι δεν σε κάνει το να σε πηδήξει κάποιος. Γκέι είσαι όταν νιώθεις πράγματα για έναν άλλον άντρα, ερωτεύεσαι άντρες, σε καυλώνει η ιδέα να κάνεις σεξ με άντρες. Οι πειραματισμοί που έκανες με άλλα αγόρια μικρός και μόνος σου με τη βούρτσα ΔΕΝ σε κάνουν γκέι.

Το να σου αρέσει να χώνεις πράγματα στον κώλο σου ΔΕΝ σε κάνει γκέι. Οι άντρες έχουμε τον προστάτη στον κώλο και είναι ΠΟΛΥ απολαυστικό να τον χαϊδεύουμε, είτε είμαστε γκέι είτε ετεροφυλόφιλοι. Πολλοί στρέιτ άντρες το κάνουν αυτό, ζητάνε απ’ τη γυναίκα τους να το κάνει κτλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γουστάρουν άντρες. Τελεία και παύλα.

Φιλικά

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 guests και κανένα μέλος