Οι Δυο Νεράιδες

Ερωτευμένη με την καθηγήτρια

Αγαπητές μου Νεραιδες,


Διαβάζω καιρό την στήλη σας και θα ήθελα να κι εγώ όπως και τόσος κόσμος που έχει κάνει ήδη εδώ, θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μου. Πρώτα από όλα όμως θα ήθελα να σας εκφράσω ότι αυτά που θα πω είναι πολύ προσωπικά και σκέφτηκα πάρα πολύ πριν να τα γράψω καθώς δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσα να τα πω δημόσια. Από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποιος να με πάρει στα σοβαρά. Δυστυχώς δεν βρίσκεις παντού κατανόηση. Λοιπόν, στο θέμα μας. Είμαι μια κοπέλα, η Σ., 31 χρόνων και κάτοικος Κύπρου. Είμαι άνεργη πτυχιούχος και έχω συνειδητοποιήσει από χρόνια ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Δεν εχω ερωτευτεί ποτέ άντρα και αν και ορισμένους τους βρίσκω ωραίους, 17.03.2021.bδεν καίγομαι να κάνω σεξ μαζί τους, ούτε να ερωτευτώ.

Το πρόβλημα που έχω, έχει τις ρίζες του στο παρελθόν. Συγκεκριμένα πριν από 14 χρόνια. Λογικά θα έπρεπε να το είχα ξεπεράσει αλλά όταν μένουν αναπάντητα ερωτήματα δεν είναι εύκολο  να προχωρήσεις. Στη ζωή μου αντιμετώπησα πολλά προβλήματα κυρίως τον σχολικό εκφοβισμό. Λόγω εμφανισης στην αρχή και αργότερα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού που με ανάγκασαν να κλειστώ στο καβούκι μου ειδικά όταν έμαθε η μητέρα μου ότι ειμαι λεσβία. Έτσι αναγκάστηκα να πω ψέμματα και μέχρι τώρα νομίζει οτι ειμαι στρέιτ. Πόσες φορές θέλησα να της πω ότι δεν μπορώ να πάω με άντρες αλλα δεν μπόρεσα. Θέλω να το κάνω αλλά περιμένω να κάνω μια σχέση, να έχω φίλες για να έχω ένα σύμμαχο στο πλάι μου. Δεν μπορώ να πολεμώ άλλο μόνη μου.

Εκτός από αυτά, είχα μερικές γυναίκες στη ζωή μου που την έκαναν άνω κάτω αλλά δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτο καθώς θα είναι πολύ μεγάλο το μέιλ, δεν θέλω να σας κουράζω και εξάλλου για άλλο καίγομαι. Λοιπόν, στο λύκειο 15 χρονών εγώ τότε, γνώρισα μια καθηγήτρια. Μου άρεσε πολύ. Φυσικά μου άρεσαν και συμμαθήτριες μου αλλα δεν προχώρησε. Δεν έδωσα και τόση σημασια αλλά με ενθουσίαζε η παρουσία της. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην παρασυρθώ γιατί την συμπαθούσα, ήταν καθηγήτρια μου και θα ήταν ανώριμο. Με τον καιρό ομως την ερωτεύτηκα. Αλλα ξέρετε κάτι? Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχα ερωτευτεί. Αλλά ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα έτσι. Γυναίκες να βλέπει το μάτι μου αλλά εγώ εκεί, είχα ερωτευτεί πραγματικά. Το ξέρω ότι στα 15 για αρκετούς ανθρώπους είναι απλά ένας εφηβικός έρωτας και πολλές φορές περνάει αλλά όπως θα ανακάλυπτα αργότερα, δεν πέρασε ποτέ.

Εκείνη με συμπαθούσε αλλά δεν ήξερα πώς ένιωθε πραγματικά για μένα. Ήταν και ο πρώτος άνθρωπος και σε νεαρή ηλικία, 30-35 που μου 17.03.2021.cέδωσε σημασία και με την καλή έννοια. Αλλά δεν ήξερα πώς ένιωθε. Ήταν ευγενική μαζί μου, ρωτούσε ορισμένα πράγματα για μένα, ένιωθα στήριξη, γνώρισε και τη μητέρα μου και υπήρξε μια συμπάθεια μεταξύ τους. Ήτν η πρώτη γυναίκα που με έκανε να σκεφτώ την ερωτική σχέση. Δεν ξέρω αν ήταν λόγω αργής δικής μου ωρίμανσης ή αν απλά η συγκεκριμένη μου το έβγαζε. Υπήρξαν όμως και στιγμές που έδειχνε κάτι περισσότερο. Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα καθώς έχουν ξεθωριάσει κάπως οι αναμνήσεις με τα χρόνια αλλά θυμάμαι ένα περιστατικό όπου μας είχε βάλει ασκήσεις για το σπίτι και έπρεπε να τις διορθώσει επιτόπου, έτσι μας όρισε να βγάλουμε τα τετράδια μας και εκείνη θα περνούσε από τα θρανία μας για να τα διορθώσει. Ήρθε και κάποια στιγμή η σειρά μου. Εντωμεταξύ δίπλα μου καθόταν και μια φίλη που ο θεός να την κάνει. Περνάει, εκείνη, ας την πούμε Ε. και αρχίζει να διορθώνει. Δεν θυμάμαι αν ήταν από την αρχή ή αν ξεκίνησε την ώρα που διόρθωνε το τετράδιο της φίλης μου αλλά νιώθω το πόδι της να κολλάει στο δικό μου όση ώρα διόρθωνε. Θα μου πεις μπορει να ήταν καταλάθος αλλά τόση ώρα δεν το καταλάβαινε? Εγώ τα χασα αλλά δεν κούνησα ρούπι. Τα ήθελα κι εγώ. Σου φαίνεται φιλικό αυτό?

Προχωρά ο καιρός και κάποια στιγμή μου μπήκε η ιδέα να της κάνω ερωτική εξομολόγηση. Ζώδιο της φωτιάς είμαι τι περιμένεις? Δεν κρατιόμουνα. Πάω λοιπόν ένα πρωί και της τα λέω χαρτί και καλαμάρι. Εντωμεταξύ η Ε. ήταν αρραβωνιασμένη σε ετερόφυλη σχέση. Γκαντεμιά. Μια γυναίκα βρέθηκε στη ζωή μου και αυτή δεσμευμένη. Με κοιτάει και λέει Σοβαρα? Εκπληκτη. Όχι καλέ για να περάσει η ώρα το είπα, για αυτό και άφησα ολόκληρο μάθημα με κίνδυνο να με αποβάλουν. Πώς και δεν της το είπα αυτό ακόμα αναρωτιέμαι. Τι περίμενε δηλαδή? Ότι θα μπορούσα να σπάσω πλάκα με τέτοια θέματα? Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν το πηρε και πολύ καλά. Κι ας ήμουν με τον φόβο ώσπου να της τα πω τότε δεν ευδοκίμησε. Άρχισε να μου λέει διάφορα τα οποία δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα δεν ήταν και τα καλύτερα. Δεν θυμάμαι πώς ήταν τα πράγματα μετά αλλά σίγουρα όχι όπως ήταν πρν. Το σίγουρο είναι ότι δεν έμαθα για τα δικά της συναισθήματα. Φυσικά και να έλεγε δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα πιστέψω μετά από εκείνη την επαφή που περιέγραψα σε περίπτωση που δεν της άρεσα. Γιατί ποτέ καθηγήτρια δεν μου φέρθηκε έτσι κι ας ήταν απο καθαρή συμπάθεια. Δηλαδή φαίνονταν ξεκάθαρα οι προθέσεις τους.

Πέρασε ο καιρός και έκανα το λάθος πάνω στη απελπισία μου να της πω πόσο όμορφη ήταν. Κι ενοχλήθηκε. Κι άρχισε πάλι. Επιπλέον μου 17.03.2021.dείπε ότι μόνο ο αρραβωνιαστικός της δικαιούταν να το κάνει αυτό. ΟΚ, συγνώμη σε ερωτεύτηκα τι να κάνω? Να κόψω το κεφάλι μου? Αυτα έπρεπε να της ειχα πει αλλά πού να βρω το θαρρος. Άσε που δεν έμαθα τι ένιωθε ποτέ.

Κι από εκείνη την στιγμή μου το κράταγε μανιάτικο τρια χρόνια. Ένα έλεος πια. Δεν της έκανα ποτέ κακό, απλά μου ξεφυγε πάνω στην κουβέντα. Στο κάτω κάτω ας ήταν ειλικρινής μαζί μου. Τι της φταίω? Άλλαξε στάση και συμπεριφορά απέναντι μου. Από γλυκιά και καλή, έγινε κάπως ψυχρή.

Στο δεύτερο έτος αποφάσισα να προχωρήσω. Αλλά έμελλε η μοίρα να μην μας αφήσει χώρια. Την είχα ξανά ως καθηγήτρια. Εκεί να δεις τι έγινε. Μέσα στους συμμαθητές είχα και κάποιον που τον έλεγαν Σ. Ψηλός και λίγος καλός εμφανησιακά κι εκείνη τον συμπαθούσε. Το μόνο που για κάποιο λόγο για λίγο διάστημα, τον αποκαλούσε Σ. μου μέσα στην τάξη και μπροστά μου. Ποτέ δεν ακούστηκε να τον λέει σε άλλες περιπτώσεις. Μην ξεχνάς οτι το κουτσομπολιό υπάρχει σε μεγάλο βαθμό μέσα στα σχολεία. Αλλα δεν ακούστηκε, ούτε τον πέτυχα στο γραφείο της γιατί πήγαινα συχνά αλλά για άλλο λόγο. Έτσι δεν φάνηκε ποτέ να πέχτηκε κάτι μεταξύ τους, αλλά ούτε κι εαυτός της έδινε σημασία.

Δυστυχώς όμως η συμπεριφορά της ήταν ανυπόφορη. Λες και με προκαλούσε να τσακωθώ μαζί της. Μέχρι που μια μέρα είχε γενέθλια. Αποφάσισα να της πάρω για μια φορά δώρο. Φοβόμουν ότι δεν θα το δεχτεί αλλά το έκανα. Ήθελα μια φορά να έχει κάτι δικό μου κι ας μην την είχα ποτέ. Την βρήκα στο γραφείο των καθηγητών και της το έδωσα. Της άρεσε. Για μια και μόνο μέρα ήταν καλή μαζί μου. Μέχρι που βγάλαμε όλη η τάξη φωτογραφία και ήθελε να καθήσω δίπλα της. Αυτό προκάλεσε ζήλιες αλλά για κάποιο λόγο βγήκα κερδισμένη. Δυστυχώς όμως παντρεύτηκε και πήγα στον γάμο της. Περισσότερο για να την δω. Δεν έπεσα στα πατώματα φυσικα γιατί ήξερα ότι ο γάμος ήταν μονόδρομος και εξαλλου το μυαλό τότε δεν το καταλάβαινε τόσο πολύ όσο τώρα στα 31. Είχα όμως πέσει στα πατώματα για χάρη της λόγω των προστριβών που είχαμε. Και η συμπεριφορά της ψυχρή όπως πάντα μετά. Βέβαια στο γάμο της με τράβηξε να βγάλουμε εγώ, ο νυν και εκείνη φωτογραφια μαζι. Όλοι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ποιός κοροίδευε ποιόν δεν ξέρω.17.03.2021.e

Παράλληλα με όλα αυτά στον δεύτερο έτος γνώρισα μια καθηγήτρια μέσω άλλων που αργότερα έγινε και δική μου καθηγήτρια. Δεν μπορώ ν την περιγράψω καθώς δεν είναι εύκολο να βρω επίθετα να την χαρακτηρίσω. Πολύ ελκυστική όμως. Πολύ. Και Άγιο κολάζει. Και προσπάθησα να την πλησιάσω. Δεν έτυχαν και πολλά αλλά η συμπεριφορά της ήταν ύποπτη. Αλλα αυτό είναι για άλλη στιγμή. Μην με ρωτάτε που πάω και τις βρίσκω. Απλά έτυχε. Δεν τρέχω πίσω από όποια καθηγήτρια βρω. Κάποιες φορές περνούσα από το γραφείο των καθηγητών για να την δω ας πούμε την Α. Συμπτωματικά το γραφείο της Α και της Ε ήταν δίπλα δίπλα. Για κάποιο λόγο δεν είχαν καλές σχέσεις και ποτέ δεν έμαθα το γιατί. Αναγκαστικά λοιπόν συναντούσα άθελα μου και την Ε. Πολλές φορές αναρωτιόμουνα όταν μας έβλεπε μαζί τι σκεφτόταν, αν ζήλευε. Ποτέ όμως δεν τα κατάφερα να μάθω. Που και να ζήλευε δεν νομίζω πως θα το έδειχνε έτσι εύκολα. Προς θεού όμως δεν επισκεπτόμουν την Α για να ζηλεύει η Ε. Δεν κρύβω ότι έμπαινα στον πειρασμό αλλά όταν ήμουν με την Α, ήμουν μόνο για αυτήν.

Έρχεται το τρίτο έτος. Η ιστορία με την Α άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα αλλά την Ε συνέχισα να την συναντώ άθελα. Βέβαια δεν ήταν πλέον καθηγήτρια μου αλλά όλο και κάπου θα συναντιόμασταν. Είτε λόγω της Α., είτε λόγω καποιας δουλειάς, είτε. Εδώ όμως συνέβηκε κάτι που με προβλημάτισε. Μια μέρα εγώ πήγα από την πίσω πλευρά του γραφείου των καθηγητών και συγκεκριμένα στο παράθυρο του γραφείου της Α. Δεν μπορούσα να μπαινοβγαινω συνεχώς γιατί όλο και κάποια παρατήρηση θα έτρωγα στο τέλος. Βγαζω το κινητό και της αφιερώνω ένα τραγούδι. Εντωμεταξύ δεν ήταν και πολλά τα τραγούδια που είχα στο κινητό λόγω μοντέλου και χρονιας. Όμως έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τραγούδι μου άρεσε και σκέφτηκα ότι ήταν καλό να της το αφιερώσω. Τι το θελα η γυναικα. Κάποια στιγμή άρχισαν οι διαμαρτυρίες απο τους αλλους καθηγητες. Εβαζα το συγκεκριμένο τραγουδι συνεχώς. Αλλα είχα ενθουσιαστεί και και δεν το είχα καταλάβει ότι δημιουργούσα πρόβλημα. Αν και στην αρχή κανείς δεν είπε τίποτα. Το σταματάω λοιπόν και συνεχίζει το διάλειμμα ήρεμα (είχαμε διάλειμμα εκείνη την ώρα, η μόνη στιγμή που μπορούσα να δω την Α). Χτυπάει το κουδούνι για μάθημα και ετοιμάζομαι να πάω στο μάθημα μου. Στο διάδρομο συναντώ την Ε. Μου την είπε κανονικότατα. Έβαζα το ίδιο τραγούδι όλη την ωρα. Δεν με άφησε να πω κουβέντα. Να της εξηγησω εστω. Και εδώ έρχεται η απορία. Αν την είχα τόσο ενοχλήσει  γιατί δεν το έλεγε πιο νωρίς? Και όχι μόνο, να μου την πει? Δεν το έκανα σκόπιμα και όλοι ήξεραν οτι είμαι καλή μαθήτρια και δεν δημιούργησα πρόβλημα ποτέ στο σχολείο. Δεν μπορούσε να μου το πει πιο ήρεμα?17.03.2021.f Ειδικά αν δεν ενδιαφερόταν για μένα ως γυναίκα? Θα μου πεις μπορει να είχε προβλήματα. Δεν ξεσπάς έτσι στον άλλο, ειδικά με καποιον που έχεις ιστορια. Κι εγώ έχω προβλήματα. Θα ξεσπούσα πάνω της ποτέ?

Κι εδω αγαπητές μου νεράιδες έρχεται το εξής ερώτημα. Απο όλα που σας περιεγραψα, πιστεύετε ότι με έβλεπε μόνο φιλικά? Υπήρχε πιθανότητα να με έβλεπε ερωτικά και να μην το είχα καταλάβει? Μην νομίζετε, κι εγώ έχω αμφιβολίες αλλά και πάλι δεν γίνεται να είναι μόνο στο μυαλό μου.

Συγνώμη για όλο αυτό αλλά έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου και να σας βοηθήσω να καταλάβετε τι ακριβώς συνέβαινε. Ξέρω ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε αλλά με τρώνε τα γιατί και δεν σας κρύβω ότι πιάνω τον εαυτό μου να την σκέφτομαι καποιες φορές άθελα, καποιές όχι τόσο. Την είχα δει και στον ύπνο μου μερικές φορές κι ας κάνω καιρό να την σκεφτώ καμιά φορά. Πρέπει προχωρήσω, να βρω το πεπρωμένο μου με κάποια άλλη αφού με την Ε δεν πέτυχε αλλά θέλω να μάθω. Δεν διορθώνει τίποτα, ούτε φέρνει το παρελθόν πίσω αλλά δεν μπορώ να ζω με τις ερωτησεις πλέον. Κουράστηκα. Και μου λειπει.
Ξέρω ότι θα σας φανούν περίεργα όλα αυτά. Κι εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι ότι όντως τα έχω ζήσει όλα αυτα? Μόνο στις ταινίες συνέβαιναν μέχρι τώρα αλλά τελικά συμβαίνουν και στην πραγματικότητα.
Σας ευχαριστώ καλές μου νεράιδες,

μια απεγνωσμένη ψυχή.

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη, 
Σου προτείνω θερμά να σταματήσεις αμέσως να ασχολείσαι με τις καθηγητριές σου και να σταματήσεις να τις  ενοχλείς με σαλιαρίσματα και αφιερώσεις τραγουδιών! Αν είναι δυνατόν! Δεν σου τη λέω επειδή είσαι λεσβία. Ακριβώς τα ίδια θα έλεγα σε οποινδήποτε μαθητή/μαθήτρια στρέιτ, γκέι ή δεν ξέρω τι άλλο που προσπαθεί να μπλέξει ερωτικο-σεξουαλικά με καθηγητές /καθηγήτριες του/της, είτε στο σχολείο, είτε στο φροντιστήριο. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΚΗ ιδέα!! 

Εσύ μπορεί να κάνεις την πλάκα σου, αλλά τις φέρνεις σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αν σου φερθούν ψυχρά, θα έχεις εσύ πρόβλημα και θα μυξοκλαίς. Αν σου φερθούν θερμά, θα πάρουν τα μυαλά σου αέρα και θα έχουν αυτές πρόβλημα και θα πάνε φυλακή για αποπλάνηση ανηλίκου ή θα χάσουν την δουλειά τους και την ησυχία τους. Πάρα πολύ καλά κάνουν και σου βάζουν πάγο. Έτσι πρέπει!!! Οι καθηγήτριες δεν είναι στο σχολείο για να σαλιαρίζουν με τις μαθήτριες και τους μαθητές. Είναι εκεί για να σας ξεστραβώνουν. 

Κόφ’το επί τόπου και ασχολήσου με κάτι άλλο. Μαλακίσου λιγάκι να σου περάσει, ερωτεύσου καμία συμμαθήτρια, εναλλακτικά διάβασε (!) να περάσεις σε κάποια Σχολή, όπου, μακριά από το σπίτι σου θα μπορείς να ερωτευτείς όποια ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΗ σου θέλεις. Θυμήσου πάντως, ότι εκτός από τα δικά σου αισθήματα, υπάρχει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που δεν έχει καμία υποχρέωση να έχει αντίστοιχα αισθήματα, ούτε να ανταποκριθεί στα δικά σου. Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που γνωρίζεις ΔΕΝ θα είναι γκέι, ούτε θα γίνει για χάρη σου. Αυτό το τελευταίο, βάλε το καλά στο μυαλό σου και επαναλάμβανέ το συχνά για να το χωνέψεις. Τέλος, όταν δεις ότι κάποια που γουστάρεις, δεν ανταποκρίνεται, αντί να την πρήζεις και να επιμένεις μέχρις ότου σε βρίσει, κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινει παρακάτω. Θα κάνει καλό σε όλους/ες.

Σύνελθε!!! 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλενάδα μου,
Τα έχεις κάνει μπουρδέλο! Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Καλή Νεράιδα: σταμάτα να παρενοχλείς τις καθηγήτριές σου. Φέρεσαι μαλακισμένα. Έχεις κάθε δικαίωμα να ερωτεύεσαι, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να φορτώνεσαι σε ανθρώπους που δεν νιώθουν το ίδιο. Είναι μαλακισμένη, παιδιάστικη συμπεριφορά. Ο έρωτάς σου δεν σου δίνει δικαίωμα να φέρεσαι μαλακισμένα και να φέρνεις άλλες γυναίκες σε δύσκολη θέση.

Προφανώς, εξαιτίας του τρόπου που έχεις μεγαλώσει, έχεις θέμα με την ομοφυλοφιλία σου, όπως όλοι και όλες είχαμε κάποτε. Σε περιμένει μια υπέροχη ζωή, γεμάτη ωραίους έρωτες και απίθανα σεξ, αρκεί να ξεκολλήσεις από τις καθηγήτριες και να αναζητήσεις άλλες γυναίκες που να ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ! Αλλιώς, προετοιμάζεις την καταστροφή σου και τη δυστυχία σου. Κι είναι πραγματικά κρίμα, γιατί εκεί έξω υπάρχουν άλλες καταπληκτικές ομοφυλόφιλες γυναίκες σαν κι εσένα που μπορούν να σου δώσουν έρωτα και συντροφικότητα. Βγες απ’ το καβούκι σου και αναζήτησέ τες! Άντε, βουρ!

Φιλικά

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος