Ειδήσεις

Κύπρος: Δύο κόμματα διαχωρίζουν τη θέση τους από τις ομοφοβικές δηλώσεις βουλευτή

Κύπρος: Δύο κόμματα διαχωρίζουν τη θέση τους από τις ομοφοβικές δηλώσεις βουλευτή



Μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή  του ΔηΣυ Ανδρέα Θεμιστοκλέους, τόσο το κόμμα του ΔηΣυ όσο και το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, πήραν αποστάσεις από τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης: "Διαφωνούμε απόλυτα με τις δηλώσεις του κ. Θεμιστοκλέους. Έχει προβεί σε μια απαράδεκτη ισοπεδωτική τοποθέτηση που μας βρίσκει αντίθετους."

Το δε ΔηΣυ σε ανακοίνωσή του δηλώνει: Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τη λύπη του για την καθυστέρηση να αντιδράσει και να διαχωρίσει τη θέση του από απαράδεκτες ύβρεις και χαρακτηρισμούς που έχουν εκφραστεί μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση έκθεσης της Επιτρόπου Διοικήσεως για το θέμα ενός πιθανού συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ατόμων.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ως μια σύγχρονη, αδογμάτιστη Ευρωπαϊκή παράταξη που σέβεται την ατομική ελευθερία και αξιοπρέπεια, θα αξιολογήσει και θα τοποθετηθεί επί του ζητήματος όταν αυτό εγερθεί με τρόπο συγκεκριμένο.

 


  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος