Η Γνώμη του 10%

Το πέος ως τιμωρός

στις .

punisher TΤο να δεχτούμε ένα πέος μέσα μας για μερικούς άντρες ορισμένες φορές είναι σαν να εκχωρούμε το δικαίωμά μας όχι μόνο στην αρρενωπότητα αλλά ακόμα και στην ταυτότητά μας ως άντρες.

Άντρες που δεν είναι αρκετά «άντρες»

στις .

sissy TΤρέμουμε τη θηλυπρέπεια σαν να είναι ο χειρότερος τρόπος να υπάρχεις σαν άνθρωπος, μια ρετσινιά που θα μας κατακρημνίσει στον καιάδα της γκέι κοινότητας, φτυσμένοι όχι μόνο από τους «νορμάλ» στρέιτ, αλλά και από τους «σοβαρούς» γκέι άντρες.

Πότε ένα φιλί μπορεί να σε σκοτώσει;

στις .

gay kiss TΤα γκέι φιλιά μας δεν είναι ποτέ μια απλή επιλογή της στιγμής. Κάθε φιλί που δίνουμε είναι ένα βουνό που σκαρφαλώνουμε, μια κορφή που κατακτάμε, στην προσπάθειά μας να πάψουμε να ζούμε έρωτες εσωτερικού χώρου.

Ecce Queer!

στις .

menelas T«Για να είμαστε ο εαυτός μας, πρέπει να κάνουμε πολιτική ανυπακοή». Ένας διάλογος του Δημήτρη Βασιλειάδη με τον queer σκηνοθέτη και φωτογράφο Μενέλα.

Η ρητορική μίσους μας σκοτώνει!

στις .

amvrosios TΣτις 23 Ιανουαρίου εκδικάζεται η ποινική υπόθεση σε βάρος του Αμβρόσιου για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και ρητορική μίσους, μετά από τις εφέσεις που άσκησαν ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Πατρών και η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου. Έλα να βοηθήσεις!

Γριές αδερφές και άλλες ιστορίες για να είμαστε φρόνιμοι

στις .

old gay TΜια από τις χειρότερες απειλές όταν είμαστε γκέι είναι πως όταν γεράσουμε θα καταλήξουμε απόβλητοι από την κοινωνία, περιφρονητέοι, χωρίς φίλους ή οικογένεια, όλο μοναξιά και αρρώστιες – θα πάμε σαν το σκυλί στ' αμπέλι, σφαγμένοι ή παρατημένοι.

Το λάθος είδος γκέι (ή κούηαρ)

στις .

right gay tΈνας γκέι cis αρρενωπός άνεργος εργάτης από το Πέραμα τι προνόμια έχει σε σύγκριση με ένα non-binary agender πλούσιο πολυσυντροφικό άτομο από την Εκάλη; Ποιος δικαιούται να μιλάει για τον σωστό αγώνα;

Συμβουλές του κώλου: Πώς λειτουργεί ο κώλος;

στις .

arse TΠολλοί από εμάς είναι δύσκολο να φανταστούμε το σεξ χωρίς πήδημα. Γι’ αυτό και στο 10% ανοίγουμε το θέμα «κώλος» για να μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον κώλο μας, την ηδονή του και τη φροντίδα του.