Οι Δυο Νεράιδες

Η Καλή Νεράιδα

Η Καλή ΝεράιδαΦυσάω η πουτάνα!

Γι' αυτό μου κάνανε τη στήλη εβδομαδιαία. Από δω και πέρα, θα με διαβάζετε κάθε βδομάδα, μπας και βάλετε μυαλό και κουλαντρίσετε καλύτερα τη ζωή σας.

Γράφτε μου ό,τι σας απασχολεί, αλλά puh-lease, ούτε σε greeklish και μου βγαίνουν τα μάτια (τα βγάζω μόνη μου, ευχαριστώ) ούτε με caps lock, γιατί είναι αντιαισθητικό κι ανάγωγο. Άντε, την κουλή ορθογραφία κάπως την αντέχω. Στα κεφαλαία όμως πατάω πόδι!

Έμαθα ότι ξετσουτσούνεψε και μια αντίζηλός μου από την Ανωτάτη Νεραϊδική, που πάντα με ζήλευε γιατί έβγαζα καλύτερους γκόμενους. Λέει ότι είναι Καλύτερη Νεράιδα, αλλά εγώ ξέρω ότι το πτυχίο το πήρε όπως παίρνεται: στα όρθια.

Συγχύστηκα τώρα, πάω να ψεκαστώ με κάτι δροσιστικό (Αλέξη, για έλα δω!).

Η Καλή Νεράιδα

Η Καλύτερη Νεράιδα

Η Καλύτερη ΝεράιδαΑγαπητά μου σκατόπαιδα,

Εγώ είμαι πολύ καλύτερη Νεράιδα από την Καλή Νεράιδα κι ας χτυπιέται η άλλη μέχρι να της φύγει όλη η σιλικόνη απ' τα βυζιά.

Είμαι καλύτερη (γι' αυτό και με λένε Καλύτερη Νεράιδα) για τον εξής απλό λόγο: σας τα λέω έξω απ' τα δόντια και δεν με νοιάζει αν μυξοκλάψετε ή πηδήξετε απ' τον έκτο. Αν, όμως, όντως επιλέξετε να βάλετε τέλος στη δυστυχισμένη σας ζωή, γράψτε μου την περιουσία σας πρώτα. Είναι κρίμα να σας τη φάνε αυτοί που σας κατάντησαν έτσι.

Όσο για την Κουλή Νεράιδα στ' αριστερά, ας της πει κάποιος ότι είναι καλύτερο να παίρνεσαι στα όρθια παρά το μόνο πράγμα που παίρνεις στη ζωή σου να είναι οι γωνίες με την ηλεκτρική.

Α και πού 'στε; Ούτε εγώ απαντάω σε greeklish ή σε κεφαλαία. Στα διάλα, μάθετε να γράφετε!

Η Καλύτερη Νεράιδα.


Έχετε κάποια ερώτηση για τις 2 Νεράιδες; Στείλτε την εδώ.

Βιογραφικά Σημειώματα

Η Καλή Νεράιδα γεννήθηκε πριν από δύο αιώνες σε χωριό της Τρανσυλβανίας, διάσημο για τον παστουρμά του. Παιδί-θαύμα, όχι μόνον έδινε διαλέξεις από την κούνια, αλλά σε ηλικία δύο ετών άρχισε μαθήματα κλασικού χορού δι' αλληλογραφίας με τα Μπαλέτα Μπολσόι. Δυστυχώς, εξαιτίας του αναξιόπιστου ταχυδρομείου της τότε τσαρικής Ρωσίας, αποφοίτησε 173 χρόνια αργότερα.

Η Καλύτερη Νεράιδα, πριν ακόμα βγει από την κοιλιά της μάνας της έδειξε πόσο καλή ήταν παίζοντας λάστιχο με τα έντερα της μάνας της και ντραμς στις ωοθήκες της. Αντί για γάλα έπινε καϊπιρμιλούπα και αντί για φρουτόκρεμες έτρωγε τις οικονομίες της οικογένειάς της. Σε τρυφερή ηλικία συμμετείχε στην ανατροπή του Τσάρου, αλλά ουδεμία ευθύνη φέρει που οι μπολσεβίκοι πήραν στα σοβαρά το αστείο της να τον εκτελέσουν κι αυτόν κι όλο του το σόι.