Ειδήσεις

Η ένταξη στο σχολείο παιδιών που έχουν ΛΟΑΤ γονείς

children TΤα παιδιά με ΛΟΑΤ γονείς συνεχώς αυξάνονται στην Ελλάδα, όμως γνωρίζουμε ελάχιστα για τις ανάγκες τους, και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτά και οι γονείς τους. Μια επιστημονική έρευνα έρχεται να καλύψει το κενό.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Δημιουργήθηκε στις

Η Περιφέρεια Αττικής στα χρώματα του Athens Pride

periferia TΠρώτη φορά που ένα δημόσιο κτίριο στη χώρα μας φωταγωγείται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να δηλωθεί πανηγυρικά η υποστήριξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και να εκφραστεί η δέσμευση της Περιφέρειας για καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητα φύλου.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Δημιουργήθηκε στις

Αθηνά Ολκεία

olkeia TΗ Ολκεία Αθηνά είναι η δράση της ΟΛΚΕ με σκοπό την καταπολέμηση των στερεότυπων και των διακρίσεων που υπάρχουν στον χώρο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Δημιουργήθηκε στις

«Θέλουμε μια ΕΛ.ΑΣ. που σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών»

police TΠρώτη φορά στην ιστορία του Athens Pride αστυνομικοί, που συμμετείχαν o καθένας μόνος του τα προηγούμενα χρόνια, κατεβαίνουν αύριο μαζί στην πορεία διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ (ως ιδιώτες) και προσκαλούν συναδέλφους τους να τους ακολουθήσουν, για να δώσουν το μήνυμα μιας αστυνομίας που στέκεται στο πλευρό όσων αντιμετωπίζουν διακρίσεις και προασπίζει τα ανθρώπινα διακαιώματα.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 guests και κανένα μέλος