Τεύχος 20

τεύχος 20

οκτώβριος - δεκέμβριος 2007

Erva Cidreira

Erva CidreiraΗ ομοφυλόφιλη κουλτούρα υπάρχει παντού και πάντα – όχι μόνο το βράδυ στα μπαρ. Ένα ιστολόγιο την παρουσιάζει καθημερινά, κόντρα στη συνωμοσία της σιωπής.

Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Εχέσθην!

Αφιέρωμα: γεννιόμαστε ή γινόμαστε;

Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Εχέσθην!«Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, είναι έμφυτο!» λένε κάποιοι. «Φταίει η μάνα μου / η έλλειψη ανδρικού πρότυπου / ο θείος που με απαύτωσε μικρό» λένε άλλοι. Τελικά τι ισχύει: γεννιόμαστε ή γινόμαστε;

Η έρευνα του 10%

Αφιέρωμα: γεννιόμαστε ή γινόμαστε;

Η έρευνα του 10%Ωραία τα λένε οι επιστήμονες, εμείς τι πιστεύουμε; Γεννιόμαστε ή γινόμαστε γκέι; Μας νοιάζει ή μας αφήνει ανεπηρέαστους το θέμα;

Η φύση πάει στραβά ή οι θεωρίες;

Αφιέρωμα: γεννιόμαστε ή γινόμαστε;

Η φύση πάει στραβά ή οι θεωρίες;Ψυχολογία, βιολογία και κοινωνιολογία επιστρατεύονται για να αποδείξουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι έμφυτη ή δημιουργείται. Είτε ισχύει το ένα είτε το άλλο, οι γκέι άντρες και γυναίκες ταλαιπωρούμαστε με αυτό το θέμα.

Straight-looking είναι...

Straight-looking  είναι...Δεκαοκτώ ολόκληρες σελίδες με απαντήσεις πήραμε στο τελευταίο ερώτημα του μήνα! Διακόσιοι είκοσι αναγνώστες και αναγνώστριες εξέφρασαν αντικρουόμενες απόψεις. Δημοσιεύουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές και ευφάνταστες.