Ειδήσεις

Τύπος: Για απομάκρυνση του λαού από το στράτευμα δικάστηκε στην Τουρκία τρανσέξουαλ σταρ (Τα Νέα)

Ο στρατός, το δικαστήριο και η τρανσέξουαλ ντίβα

Στο σκαμνί Τουρκάλα τραγουδίστρια διότι απομακρύνει τον λαό από το στράτευμα

(Τα Νέα, 25/9/08)

080926-bulent-ersoy-120«Να μας ζήσεις ντίβα»! Έτσι υποδέχτηκαν στο δικαστήριο Τούρκοι πολίτες την τρανσέξουαλ ντίβα του τουρκικού παραδοσιακού τραγουδιού Μπουλέντ Ερσόι, η οποία κατηγορείται ότι με δηλώσεις της «απομακρύνει τον λαό από το στράτευμα». 

«Ακόμη και να με εκτελέσετε, πάλι τα ίδια θα πω», είπε στον δικαστή η Μπουλέντ Ερσόι, η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αναφέρει πως αν η ίδια είχε παιδί δεν θα το έστελνε στον στρατό για να σκοτωθεί! Χθες η τρανσέξουαλ ντίβα απέρριψε τις κατηγορίες λέγοντας ότι παρεξηγήθηκε. Εξήγησε ότι αυτό που εννοούσε είναι ότι στον πόλεμο με την τρομοκρατία- εννοεί την κουρδική οργάνωση ΡΚΚ - πρέπει να βρεθεί λύση. «Η Αμερική με τα διάφορα παιχνίδια της μας έβαλε σε μπελάδες με την τρομοκρατική οργάνωση», είπε η Μπουλέντ Ερσόι. «Ίσως να μην μπορώ να κάνω παιδιά, αλλά μπορώ να καταλάβω τι αισθάνεται μια μάνα που χάνει το παιδί της σε τέτοια ηλικία», επέμεινε η Τουρκάλα ντίβα. Δεν δίστασε ακόμη να τα βάλει και με τον δικηγόρο της όταν ζήτησε την αθώωσή της με το αιτιολογικό ότι και εκείνη έκανε τη στρατιωτική της θητεία! «Τι είναι αυτό που λέτε ενώπιον τόσων ανθρώπων του Τύπου; Εγώ είμαι δηλωμένη στον ροζ πληθυσμό αυτής της χώρας», ξέσπασε η Μπουλέντ Ερσόι η οποία είχε κάνει αλλαγή φύλου στο παρελθόν. Η τρανσέξουαλ ντίβα δεν ήταν ιδιαίτερα ευγενική στο δικαστήριο. Όταν ο δικαστής την ρώτησε αν είχε άλλες δίκες στο παρελθόν, η αντίδρασή της ήταν «τι σχέση έχει αυτό;». Κι όταν της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της είπε «δεν μπορώ να τον δώσω». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Οκτωβρίου και η Ερσόι κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 9 μηνών έως τριών χρόνων. 

Πηγή: Τα Νέα


  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 guests και κανένα μέλος