Η Γνώμη του 10%

Λιούγκρες και άλλες νόσοι

του Λύο Καλοβυρνά

 Ο ιός της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας είναι σοβαρότατη νόσος, η οποία συνήθως εγκαθίσταται σε νεαρή ηλικία, καθότι τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα σε τέτοιους νοσογόνους παράγοντες, αφού το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είναι σε θέση ακόμη ν' αναπτύξει αντισώματα κοινής λογικής.

Προϊούσης της ηλικίας, ο ιός της θρησκευθίτιδας καταστρέφει το αγαπητικό σύστημα του ανθρώπου, εξολοθρεύοντας τα κύτταρα Α4 (Ανθρωπιά, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Ανεκτικότητα). Στη συνέχεια, προκαλείται καλπάζουσα αγαποκαταστολή, με αποτέλεσμα οι πάσχοντες να συγχέουν τη θρησκευτική πίστη με τα καλάσνικοφ.

 

 

Συμπτώματα

Η συμπτωματολογία είναι εκτενής και περιλαμβάνει παραληρήματα (θακαείτεστηνκόλαση), άναρθρες κραυγές (αίσχος!) και βίαια συμπεριφορά (ρίψη αυγών, κραδασμοί φολκλόρ χειροτεχνημάτων σε σχήμα σταυρού κ.ά.). Στην καθομιλουμένη η νόσος ονομάζεται «ΜσΕ» (Μαλακία στον Εγκέφαλο).

Σοβαρότερα συμπτώματα της νόσου είναι η σεξουαλική πενία (κοινώς αγαμησία) και η κατάργηση της λογικής σκέψης, παρότι εξετάζονται ακόμη τα επιστημονικά ευρήματα, σύμφωνα με τα οποία η λογική σκέψη ουδέποτε αναπτύχθηκε στους πάσχοντες από θρησκευθίτιδα, καθώς οι υποδοχείς κοινής λογικής ατρόφησαν από τη νοσογόνο επίδραση του λιβανιού.

 

{youtube}B7YZp5_hRIc{/youtube}

τραγικές εικόνες άρρωστων συνανθρώπων μας

 Άλλα, λιγότερα σοβαρά συμπτώματα, είναι οι άθλιες ενδυματολογικές επιλογές σε αμφότερα φύλα, οι επιστημονικά ανεξήγητες κακές κομμώσεις στις γυναίκες, καθώς και η υστερική εμμονή των ανδρών πασχόντων με τη λειτουργία του πέους τους, την οποία διαφημίζουν άνευ λόγου και αιτίας σε μια προσπάθεια υπεραναπλήρωσης. Οι άνδρες πάσχοντες έχουν πολύ ασθενή ανδρισμό, ο οποίος κρυολογεί ταχύτητα και ανεβάζει πυρετό αν εκτεθεί σε εικόνες άλλων ανδρών που αγαπούν άνδρες ή σε εικόνες γυναικών που αρνούνται να νταντεύουν τον ευάλωτο ανδρισμό τους.

Οι πάσχοντες αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθότι η σεξουαλική πενία (κοινώς αγαμησία), προκαλεί συσσώρευση φθόνου στους κροταφικούς λοβούς, με αποτέλεσμα αντί για τη φυσιολογική αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης, οι πάσχοντες να μισούν όσους έχουν άφθονη και απολαυστική ερωτική ζωή.

Κατά τη διεξαγωγή του Gay Pride Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία φορώντας κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό για να αποφύγει μόλυνση (παρότι υπάρχει εκτενής βιβλιογραφία ότι η πλειονότητα των αστυνομικών έχει ήδη εκτεθεί και μολυνθεί από τον ιό της θρησκευθίτιδας), απώθησε τους άρρωστους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αλάλαζαν κυριευμένοι από ζήλια που κάποιοι άλλοι χαίρονται τη ζωή τους.

{youtube}WD60D6ci4VM{/youtube}

Χρειάζονται τη βοήθειά μας!

Προφυλάξεις

Η καλύτερη προφύλαξη είναι η πρόληψη. Αποφεύγετε τη θρησκευτική προπαγάνδα (η οποία αποτελεί τον ξενιστή του ιού), πρωτίστως δε τα θρησκευτικά κείμενα των μονοθεϊστικών θρησκειών, καθότι αυτές είναι οι πλέον νοσηρές και απάνθρωπες. Αποφεύγετε κλειστούς σκοτεινούς χώρους όπου συχνάζουν μαυροφορεμένοι γενειοφόροι άνδρες με ψαλίδα, καθότι η μετάδοση της νόσου είναι εξαιρετικά πιθανή. Τέτοιοι χώροι είναι οι εκκλησίες αλλά και συγκεκριμένοι νήσοι του Αιγαίου, όπου η νόσος έχει βιομηχανοποιηθεί και οι νοσούντες πληρώνουν αδρά για να αρρωστήσουν περισσότερο.

dropi liougres

 Σύμπτωμα πενίας κοινής λογικής: Οι "Λιούγκρες"

Αν παρ' όλ' αυτά, έρθετε κατά τύχη σε επαφή με πάσχοντες από θρησκευθίτιδα, μην πανικοβληθείτε. Προσπαθήστε ν' απομακρυνθείτε, ώστε ν' αποφύγετε την πολύ πιθανή εκδήλωση υστερίας και/ή ζήλιας που εσείς χαίρεστε τη ζωή σας. Αν δεν είναι εφικτή η απομάκρυνσή σας και δεν μπορείτε να τους κλειδώσετε κάπου απομονωμένα, αποφύγετε οπωσδήποτε κάθε προσπάθεια συνεννόησης – όχι μόνο είναι ανθρωπίνως αδύνατη, αλλά και επικίνδυνη, καθώς την ώρα που κραυγάζουν «θακαείτεστηνκόλασηαμαρτωλοί», εκτοξεύουν σωματίδια μίσους τα οποία δύσκολα απολυμαίνονται. Μην ξεχνάτε: ο ιός έχει καταστρέψει το τμήμα του εγκεφάλου όπου εδράζεται η λογική και την έχει αντικαταστήσει με το μίσος.

Το 10% άνοιξε ειδικό λογαριασμό στην Αντεθνική Τράπεζα, για να στηρίξουμε αυτούς τους άρρωστους συνανθρώπους μας. Μην ξεχνάτε: δεν φταίνε αυτοί που κόλλησαν Μαλακία στον Εγκέφαλο σε μικρή ηλικία. Είναι άρρωστοι άνθρωποι, λυπηθείτε τους! Ούτε σεξ δεν κάνουν (κι αν κάνουν, δεν το χαίρονται).

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης! Υιοθέτησε τον θρησκόληπτο της γειτονιάς σου!

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος