Οι Δυο Νεράιδες

Παιχνίδια με το κινητό

Γεια σας αγαπητές μου Νεράιδες,

διαβάζω την στήλη σας καιρό (από τότε που είχαμε μόνο εσένα μεγάλη και παντοτινή Καλή Νεράιδα) και σας λατρεύω και τις 2 εξίσου πολύ και θέλω λίγο την γνώμη σας για ένα μικρό θεματάκι.

Λοιπόν καλές μου και πανέξυπνες νεράιδες με τα τόσα πτυχία και τις τόσες σας γνώσεις (ναι καλά το καταλάβατε κάνω γλύψιμο, χε χε) λύστε μου σας παρακαλώ αυτήν την απορία του καημένου γιατί καιρό τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τη «κάλο» έχουν οι περισσότεροι gay άντρες στον εγκέφαλο. Τα τελευταία κανα 2-3 χρόνια παρατηρώ το εξής κακό σε όλους (μεγάλους & μικρούς σε ηλικία) πάντα μιλάω με κόσμο απο το νετ όλα καλά και ωραία και όταν με το καλό αποφασίζουν να δώσουν το κινητό τους για μια καλύτερη επαφή ώστε να μην μιλάμε μόνο στο νετ παρατηρώ ότι οι περισσότεροι το παίζουν «ανώτεροι» (για να μην πω την λέξη «θεές») και απλά δίνουν το κινητό τους για να τους πάρεις ΜΟΝΟ εσύ τηλέφωνο, αυτοί μην και τυχών και κουνήσουν το δαχτυλάκι τους (γιατί μπορεί να είναι απασχολημένο με το κολαράκι τους ή το πουλάκι τους, δεν ξέρω) να σε πάρουν τηλέφωνο και σου δώσουν θάρρος και τους γίνεις και κολλιτσίδα από πάνω ένα πράγμα. Αλλά από την άλλη μετά αν σταματήσεις και εσύ να τους παίρνεις τηλέφωνο σου το παίζουν σαν προδομένες γκόμενες που τις γάμησες και τις παράτησες έγκυες με το παιδί το νεογέννητο στο χέρι. Για να μην πω για αυτούς που έχουν 5 κινητά (1 για τους φίλους, 1 για την μαμά, 1 για τον γκόμενο, 1 για την δουλειά και 1 για τις αρπαχτές) εκεί να δείτε γέλιο.

Μπορείτε καλές μου νεράιδες να μου το εξηγήσετε αυτό το κακό τη πατάτα καινούρια είναι αυτή? Διότι ή εγώ είμαι για δέσιμο που επικοινωνώ με κόσμο και πάντα παίρνω τηλέφωνα και προσπαθώ να βρεθώ με κόσμο ή είμαι από καναν άλλο πλανήτη και δεν το έχω πάρει ακόμα χαμπάρι? (Να κάνω κανα DNA τεστ μήπως και ανακαλύψω ότι είμαι απο άλλο πλανήτη?)

Τι να κάνω λοιπόν όταν το 99% τον ατόμων παίζουν τέτοια παιδιάστικα παιχνίδια με το κινητό τους και με τις καρδιές των ανθρώπων? Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω αυτό το 1% μήπως και βρω κανέναν άνθρωπο της προκοπής?

Άκης


Φίλε Άκη,

Εσύ είσαι από τους τυχερούς. Υπάρχουν άλλοι που δίνουν τηλέφωνο, λένε «πάρε με τώρα» και δεν το σηκώνουν. Ή που λένε « μου αρέσεις πολύ, θα τα πούμε» και σου κάνουνε αμέσως block στα μηνύματα.

Τι ανισορροπία κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, δεν παίζεται. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, αυτοί κάνουν το ξεσκαρτάρισμα εύκολο. Δείχνουν από την πρώτη στιγμή τι κάλο έχουν, οπότε μπορείς να την κάνεις αμέσως, χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου. Αν θέλεις την γνώμη μου, μην βάζεις όλες τις ελπίδες σου στο chat. Δες το σαν παιχνίδι και ό,τι καθίσει, κάθισε.

Τώρα στο ερώτημά σου, που να βρεις το 1% που αξίζει το κόπο, εδώ έχουμε θέμα. Χρόνια υποπτευόμουν ότι κάτι έχει κάνει εκείνη η στρίγγλα που μου κάνει αντίπραξη, γιατί την έχω δει σε άσχετο χρόνο να κάνει μυστήριες κινήσεις και πάντα κυκλοφορεί τρικλίζοντας με το μάτι θολό. Είχα καταλάβει ότι επρόκειτο για overdose, αλλά δεν ήξερα ακριβώς από τι. Αλλά αφού μου λες ότι ούτε εσύ βρίσκεις το πολυπόθητο 1% (που το ψάχνω και εγώ επί δεκαετίες), αυτό είναι: τους έχει μαζέψει η κακούργα, τους έχει αλυσοδέσει και τους ξεζουμίζει. Αλλά έτσι είναι Άκη μου, τα καλά τα σύκα, οι κουρούνες τα τρώνε...

Κάνε υπομονή και συνέχισε το ψάξιμο. Μπορεί να δραπετεύσει κανένας της προκοπής από τα μπουντρούμια της και να πέσει στο δρόμο σου. Σου το εύχομαι ολόψυχα.

Καλή τύχη,

Η άτυχη Καλή Νεράιδα

 


Φίλε Άκη,

Της στραβής ψωλής οι τρίχες της φταίνε. Φαγωθήκατε όλοι με το Διαδίκτυο και τα τσατ, τα μηχανήματα του διαβόλου, στα οποία μόνο χολωμένοι, ανωμαλιάρηδες και σκατόψυχοι κυκλοφορούν και ταλαιπωρούν αθώες και άδολες ψυχές όπως εσύ Άκη μου, που είσαι κάτι σαν τη βιασμένη παιδίσκη που την παράτησε ο αγροίκος τσιφλικάς με το κινητό στο χέρι, αφού χόρτασε τις αδίσταχτες ορέξεις του.

Το ίντερνετ είναι το ίδιο σκατό με τα μπαρ, τον δρόμο, τα πάρτι και όπου αλλού κυκλοφορούν και συναγελάζονται άνθρωποι. Γνωρίζεις μαλάκες, γνωρίζεις και μαλάματα. Τώρα πώς γίνεται και εσένα σου πέφτουν μόνο μαλάκες; Δεν ξέρω, κάπου θα βάζεις κι εσύ το χεράκι σου. Γιατί εγώ ξέρω τόσους άλλους που τους πέφτουν παιδιά διαμάντια; Όχι συνέχεια, βέβαια, αλλά η ζυγαριά γέρνει προς τα διαμάντια κι όχι προς τους σκατένιους.

Για κοίτα λίγο μήπως πας γυρεύοντας και φροντίζεις επιμελέστατα να βρίσκεις όλους τους σκάρτους. Τα προφίλ μιλάνε. Εσύ ακούς;

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ Τις κακίες της αλληνής θα τις αγνοήσω επιδεικτικά προς το παρόν γιατί έχω βάλει μάσκα προσώπου και δεν κάνει να συγχυστώ. Τι να κάνουμε, χρυσή μου; Άλλες τρώνε τα σύκα κι άλλες τις πιάνει κόψιμο.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 guests και κανένα μέλος