Οι Δυο Νεράιδες

Γιατί με απορρίπτουν;

 

Αγαπητη μου νεραιδα καλησπερα!

Ειμαι ενα αγορι 23 ετων 183 73 κιλα και θελω να με βοηθησεις! Εχω ωραιο προσωπο απο οτι μου λενε διαφοροι γκει που εχω κανει φασεις στο ζαππειο! Αλλα το θεμα ειναι οτι τρωω χυλοπιτες συνηθως απο γυμνασμενους (εγω δεν ειμαι γυμνασμενος ειμαι αδυνατος), απο αντικιμενικα ωραιους! Μαλιστα εχω τσακωθει και με μερικους που με απορριψαν γιατι μου την δινουν πολυ οι ψωναρες που μας θεωρουν ολους κατωτερους και το ποιο ακραιο εχω φαει και ξυλο απο εναν επειδη με απερριψε και οταν τον ρωτησα γιατι και μου ειπε πρεπει να απαντησω τωρα? (τι εννοουσε με αυτο) και του ειπα εισαι ψωναρα κομπλεξικη και μου ειπε σηκω και φυγε τωρα ζωωο αγαμητο και μετα του ειπα αντε γα.....και με πλακωσε στις μπουνιες.

Μετα απο αυτο εχω πεσει σε καταθλιψη ειμαι και ευαισθητος δυστυχως! Η απορια μου ειναι ενω εχω παει με ωραια παιδια και τα ωραια παιδια που εχω παει με θεωρουν πολυ ωραιο παιδι γιατι να τρωω χυλοπιτες ενω ειμαι μια χαρα παιδι και γιατι μου την πεφτουν αυτοι που δεν ειναι του γουστου μου και αυτοι που ειναι με απορριπτουν τις περισσοτερες φορες!

Μηπως φταιει που εχω λιγη αραιωση στους κροταφους? Αλλοι μου λενε οτι με απορριπτουν γιατι ειναι κακιες αδερφες και απο ζηλεια για να την σπασουν σε ενα γλυκο παιδι ριχνουν χυλοπιτα! Τι να πρωτοπιστεψεις τωρα? Απο τοτε που εγινε αυτο το συμβαν  στο ζαππειο εχω χασει τελειως την αυτοπεπιθηση μου!

Βοηθεια please!!!

Ευχαριστω!

Θοδωρής

 


 

Θοδωρή,

Εκτός από αραίωση στους κροτάφους, φοβάμαι ότι έχεις και μια ελαφριά αραίωση στο μυαλό. Από που και ως που ζητάς τα ρέστα από κάποιον που σε απορρίπτει; Δηλαδή, εσύ δεν έχεις απορρίψει ποτέ κανέναν, οπότε πρέπει τώρα όλοι να σου ξεπληρώσουν το ψυχικό; Πού ξέρεις τι κουβαλάει μέσα του ο καθένας που συναντάς στο Ζάππειο; Τι κόμπλεξ, τι μούρλα, τι φόβους, τι προσδοκίες, τι αυτοεκτίμηση;

Για σκέψου επιπλέον μήπως στοχεύεις στους λάθος ανθρώπους. Δηλαδή, άμα δεις έναν σφίχτη, νάρκισσο να περιφέρει την κορμάρα του, πας και πέφτεις πάνω του σα τη μύγα στο παρμπρίζ; Και μετά υποφέρεις αν σε απορρίψει; Μα δεν καταλαβαίνεις ότι οι νάρκισσοι πάνε για ψωνιστήρι μόνο και μόνο για να κάνουν την ψυχοθεραπεία τους;

Από την άλλη, στην κρεαταγορά του Ζαππείου βρήκες να βάλεις τον εαυτό σου για αξιολόγηση; Εκεί είναι ένα γκέι ταχυφαγείο κακής ποιότητας και όχι μέρος για να κάνεις βαθιές φιλίες και σχέσεις. Όχι ότι δεν μπορεί να σου προκύψει και κάτι τέτοιο, αλλά είναι μάλλον η εξαίρεση.

Μην κρίνεις τον εαυτό σου από τις αντιδράσεις των άλλων, μην αφήνεις την απόρριψή τους να σε ρίξει και ξανασκέψου το target group σου. Και, προπαντώς, όταν γνωρίζεις καινούργιο κόσμο, προχώρα με το μαλακό.

Φιλιά,

Η σκληρή Καλή Νεράιδα

 


 

Θοδωρή μου,

Την επόμενη φορά που θα σε απορρίψει κάποιος προτείνω να τον καταγγείλεις στον συνήγορο του πολίτη και τον ΟΗΕ για παραβίαση της αυτοπεποίθησής σου. Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να λέει όχι στις ορέξεις σου χωρίς εμπεριστατωμένη τρισέλιδη ανάλυση των λόγων που τόλμησε να απορρίψει τις προτάσεις σου. Πού ακούστηκε αυτό;! Πού πάει αυτός ο κόσμος; Πού θα καταντήσουμε αν σε απορρίπτουν με το έτσι θέλω αυτοί που σου αρέσουν;

Οι άντρες της Ελλάδας και της Νοτιανατολικής Ευρώπης πρέπει να καταλάβουν: Ο Θοδωρής τρώει μόνο πούτσους, ποτέ χυλόπιτες! Γι' αυτό σου προτείνω: όρμα σε όποιον γουστάρεις κι αν σου αρχίσει τα μα-μου, πλάκωσέ τον στις μπουνιές και τα χαστούκια, κάνε σεξ με ό,τι κιμάδες έχουν απομείνει και φύγε κυρία από τη σκηνή του φονικού. Απαγορεύεται να μη σου κάθονται. Υποκλίνομαι στη μεγαλομανία σου (και σε ζηλεύω λίγο που κατάφερες σε τόσο μικρή ηλικία να φτάσεις σε τέτοια ύψη υπεροψίας!)

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 guests και κανένα μέλος