Οι Δυο Νεράιδες

Λεσβία ή bi;

Γεια σας Νεράιδες μας....

Για αρχή να ζητήσω προκαταβολικά χίλια συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη.

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να  καταλάβω τι μου συμβαίνει... Είμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποφασισμένη ότι εγώ με άντρα δεν πάω... μόνο με κοριτσάκια και δεν αλλάζω γνώμη με τίποτα.

Δεν θέλω να ψωνιστώ αλλά έχω πάει με αρκετά κορίτσια και έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια όσο αναφορά τις σεξουαλικές μου επιδόσεις... Και εδώ έρχεται το πρόβλημα μου ... Εδώ και 3 χρόνια έχω μια σχέση με μια καταπληκτική κοπέλα που όπως λέει με λατρεύει και εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί της... Το θέμα είναι ότι ενώ εγώ την ικανοποιώ 7 φορές στις 10 δεν τελειώνω ... Και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι αν δω σε κανένα video έναν άντρα να αυνανίζεται σε λίγα λεπτά τελειώνω .... Τι σκατά έχω πάθει δεν μπορώ να καταλάβω... Ενώ το να κάνω sex με άντρα δεν με ερεθίζει καθόλου... Δεν μπορώ να το εξηγήσω ...Να φανταστείτε ότι προσπαθώ να πείσω την κοπέλα μου να φορέσω ενα strap-on που πιστεύω ότι θα με απογειώσει να την πάρω έτσι!!!

Τι ανωμαλία με έχει βαρέσει?????

Βοήθεια please!!!!!!


Αγαπητή μπερδεμένη,

Τρία τινά έχω να σου προτείνω: πρώτον αφού σου έχει μπει η ιδέα, δοκίμασε το strap-on γιατί μπορεί να ανοίξει ένας καινούργιος κόσμος για σένα και τη φίλη σου. Μπορεί να αποδειχτεί ότι... άνθρακες ο θησαυρός, αλλά αν δεν το δοκιμάσεις, ποτέ δεν θα μάθεις.

Δεύτερον, αναρωτήσου και ανάλυσε το γιατί (πιστεύεις ότι) δυσκολεύεσαι να φτάσεις εσύ σε οργασμό. Μήπως ασχολείσαι υπερβολικά με τη φίλη σου ενώ αυτή δεν ασχολείται αρκετά μαζί σου; Μήπως εσύ δεν έχεις απαιτήσει κάτι τέτοιο; Μήπως δεν της έχεις εξηγήσει τι σε φτιάχνει; Μήπως της έχεις δώσει λάθος μηνύματα; Κάθισε και ανάλυσέ το και δες τι μπορείς να αλλάξεις. Συζήτησέ το μαζί της. Αφού έχετε τόσο καλή σχέση υποθέτω ότι δεν θα είναι δύσκολο να μιλήσετε.

Τρίτον, αν όντως σε μπερδεύουν και σε αγχώνουν οι σκέψεις σου με τους άντρες, πρέπει να το συζητήσεις με έναν ψυχολόγο που είναι ο πιο ειδικός για τέτοια θέματα. Εδώ βέβαια μπαίνει το δύσκολο ερώτημα: που να βρω έναν ισορροπημένο ψυχολόγο που θα με κατευθύνει και δεν θα θεωρήσει ότι πρέπει να με θεραπεύσει. Πρέπει να ρωτήσεις για συστάσεις πριν καταλήξεις σε κάποιον, γιατί δεν είναι όλοι οι θεραπευτές εντάξει με την ομοφυλοφιλία. Αν σε ενδιαφέρει, στο 10% έχουμε να σου προτείνουμε θεραπευτές που είναι αποδεδειγμένα εντάξει με την ομοφυλοφιλία.

Φιλικά,

η Καλή Νεράιδα


Γεια σου φιλενάδα

Το τι μας φτιάχνει ή μας χαλάει στο σεξ δεν είναι κάτι που πρέπει σώνει και καλά να αναλυθεί. Είναι αυτό που είναι και από τη στιγμή που γίνεται μεταξύ συναινούντων ενηλίκων, δεν (πρέπει να) υπάρχει πρόβλημα. Σε φτιάχνει το στραπ-ον; Σε φτιάχνει να το κάνεις στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα; Σε φτιάχνει να τρίβεσαι με το βεντέξ; Όλα μια χαρά είναι - αρκεί να βρεις κάποια να της αρέσουν κι αυτής ή να της αρέσει που σου αρέσουν εσένα.

Ας το ξεκαθαρίσουμε: άλλο σεξουαλικός προσανατολισμός (ποιο φύλο μας καυλώνει) και άλλο σεξουαλικότητα (τι μας καυλώνει στο σεξ). Υπάρχουν στρέιτ άντρες που τους αρέσει να φοράνε γυναικεία εσώρουχα, αλλά μόνο με γυναίκες καυλώνουν.

Μη φοβάσαι για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Εγώ πιθανολογώ ότι μάλλον θέλεις λίγο πιο «επιθετικές» καταστάσεις στο σεξ, δηλαδή να έχεις έναν πιο «ενεργητικό» ρόλο, εξ ου και η καύλα σου με το συμβολικά «επιθετικό» πέος (όπως έχουμε μάθει κοινωνικά ότι είναι). Το πέος, εκτός από σεξουαλικό όργανο, είναι και σύμβολο κάποιων ρόλων (όπως και τα βυζιά, το μουνί κτλ).

Η Καλύτερη Νεράιδα  

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 guests και κανένα μέλος