Οι Δυο Νεράιδες

Οι καλύτεροί μου φίδοι

Αγαπητές μου και πανέμορφες νεραϊδούλες,

σας γράφω για να σας διηγηθώ την ιστορία μου και των φίλων μου. Πριν από 2 χρόνια, λοιπόν, γνώρισα ένα παιδί που με κάλυπτε πλήρως τόσο στο σεξ όσο και σε όλα τ' άλλα. Όμως δεν άρεσε στους φίλους μου εξ αρχής. Τον έβρισκαν πολύ άξεστο, πολύ γυμνασμένο, πολύ υπερόπτη. Ενώ αντικειμενικά είναι πολύ όμορφος άνδρας, εκείνοι τέρας τον ανέβαζαν σίχαμα τον κατέβαζαν. Μου έλεγαν πως δεν ζήλευαν, αλλά πως μου άξιζε κάτι πολύ καλύτερο. Και τους πίστεψα. Με το πες πες με έπεισαν -όχι να τον χωρίσω ευτυχώς- αλλά να του κάνω νύξη σχετικά με την υποτιθέμενη υπεροψία του.

Τότε ήταν που έμαθα πως όλοι οι "φίλοι" μου- ανεξαιρέτως- του την είχαν πέσει άγρια και είχε αρνηθεί. Και ρωτώ είναι φίλοι αυτοί ή φίδια; Ποια είναι η θέση μου; Να τους ρίξω μια μούντζα και να πορευθώ εν ειρήνη με το τεκνό ή να τους βρίσω χυδαία και να μην τους ξαναδώ πορευόμενος εν ειρήνη με το τεκνό; Το δίλημμα είναι μούντζα ή βρίσιμο. Είμαι σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ όπως μου απαντήσατε σεμνώς και ταπεινώς.

Είστε οι καλύτερες. Η Μυρτώ μπροστά σας είναι σκέτη Λέρα!

Περικλής


Καλέ ποια είναι η Μυρτώ; Εκείνη η δευτεράντζα, η οποία αμέσως με το που εμφανίστηκε το 10%, με αντέγραψε τύπου copy paste; Έλα τώρα καημένε, δεν θα ασχοληθώ με ατάλαντες, έχω να κάνω και μανικιούρ. Να τα βάψω ροζ περλέ ή κόκκινο της φωτιάς; Τρία μερόνυχτα βασανίζομαι, αλλά μάλλον προς το κόκκινο κλίνω.

Λοιπόν, στο θέμα σου: Δεν ξέρουμε ούτε εγώ ούτε εσύ τι πραγματικά έχει παίξει ανάμεσα στον γκόμενό σου και στους φίλους σου και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Για να σου πω την αλήθεια, λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται να του την έπεσαν όλοι οι φίλοι σου ανεξαιρέτως. Δηλαδή, για τι καραλάτσα του κερατά μιλάμε; Τι Απόλλωνα έχεις στην αγκαλιά σου για να σου βγάλω το καπέλο;

Από την άλλη, να γίνονται τέτοια σημεία και τέρατα δίπλα σου και εσύ τόσον καιρό, να μην καταλάβεις τί-πο-τε; Είπαμε ότι ο έρωτας τυφλώνει, το πιστοποιούν και 29 οφθαλμίατροι, αλλά δεν αποβλακώνει κιόλας.

Και καλά, άντε, εσύ είσαι χαμένος στο διάστημα. Ο γκόμενός σου είναι τόσο υπεράνω που επί δύο χρόνια δεν σου έριξε ούτε μια σπόντα; Να σε προστατέψει βρε αδερφέ από τους κακούς σου φίλους. Πως κάνατε επί δύο χρόνια παρέα μαζί τους χωρίς πρόβλημα μέχρις ότου εσύ τού έθιξες το θέμα; Πες με καχύποπτη, αλλά κάτι δεν μου κολλάει τελείως.

Προσπαθώ να δω μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα μου τι έγινε, αλλά η "Καλύτερη" την έχει γεμίσει δαχτυλιές με τα βρωμόχερά της (από γύρους δίπιτους με overdose τζατζίκι, ουάγκ!) και έχουν κοπεί κάτι επίμαχες σκηνές. Δηλαδή όντως βλέπω τους φίλους σου να μιλάνε με τον γκόμενό σου, όλοι τους ξαναμμένοι, αλλά δεν φαίνεται καλά αν μιλάνε για γκομενικά ή για τις τραγωδίες του Σοφοκλή και το πώς επηρέασαν το γαλλικό θέατρο της Αναγέννησης.

Ε, τι λέγαμε; α, ναι, οι φακές. Εεε, όχι οι φακές, ο γκόμενος, με μπέρδεψε η ηλίθια η μανικουρίστα. Λοιπόν επί του πρακτέου: είναι τελείως Β' να ξεκατινιαστείς με τους φίλους σου. Αν πιστεύεις 100% τον δικό σου, δεν έχεις καμία αμφιβολία (που όπως φαίνεται δεν έχεις) και θέλεις να διακόψεις σχέσεις με τους πρώην φίλους σου, θα πρότεινα απλώς να απομακρυνθείς χωρίς εκρήξεις και πυροτεχνήματα. Μην κάνεις πράγματα για τα οποία μπορεί να μετανιώσεις στο μέλλον.

Και αν θέλεις άλλη μια νεραϊδοσυμβουλή, κάπου στην άκρη του μυαλού σου κράτα και μια μικρή αμφιβολία, γιατί καμιά φορά αλήθεια και πραγματικότητα δεν ταυτίζονται...

Φιλικά,

η Καλή Νεράιδα


Περικλάκο,

Πολύ μπερδεμένη η κατάστασή σου και θα με αναγκάσεις να χύσω λίγες σταγόνες ιδρώτα για να την ξεμπερδέψω. Εννοείται ότι μετά από αυτή τη θεϊκή χάρη που σο υ κάνω, η ζωή σου μού ανήκει. Τώρα που το σκέφτομαι, ποιος χέστηκε για τη ζωή σου; Μου αρκεί το κορμί σου.

Κάποιος λέει ψέματα. Ο γκόμενος; Οι φίλοι; Εσύ σ' εμάς; Μπορεί να είναι τόσο τέλειος ο γκόμενος κι οι φίλοι σου τόσο σκύλες; Ή αυτός ήταν σκατά κι εσύ εντελώς μπουκωμένος με σεξ που δεν το έβλεπες κι οι κακομοίρες οι φιλενάδες σού έσκουζαν για να σε ξυπνήσουν ή ο φίλος σου ήταν μια χαρά κι αυτές έχυναν φαρμάκι γιατί δεν τους έπαιρνε να χύσουν τίποτα πιο λευκό και παχύρρευστο.

Όπως και να 'χει, τι φίλοι είναι αυτοί; Φίλοι του σινεμά και του μπαρ; Φίλοι καρδιακοί; Αν είναι φίλοι για παρέα της πλάκας και χα-χα-χα - ουστ στο διάολο! Κράτα το μανάρι και ξεκωλιάσου στο σεξ και τη σχέση μέχρι να σου βγει ο έρωτας από τ' αυτιά. Αν είναι καρδιακοί, best friends forever, σε-μαζεύω-απ'τα-πατώματα-όταν-κάνεις-μαλακίες φίλοι, τότε άκου το καμπανάκι που σου χτυπάνε.

ΥΓ. Define «σεμνώς και ταπεινώς». Δεν τις έχει το λεξικό μου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος