Οι Δυο Νεράιδες

Απορίες

Καλησπέρα στις πιο τρελιάρες και μοναδικές στο είδος τους νεράιδες.

Καταρχήν, ευχαριστώ που μου απαντήσατε στο προηγούμενο γράμμα και σας ξαναστέλνω αφενός γιατί έχω κάποιες νέες απορίες και αφετέρου μ' αρέσει αυτή η επικοινωνία με δύο sexy και χωρίς κολλήματα νεράιδες. Θέλω τη γνώμη σας για τα εξής: Το ξέρετε ότι τα περισσότερα αγόρια που έχω φασωθεί ολοκληρωμένα μια χαρά το γουστάρουν το σεξ χωρίς προφυλακτικό??? Δε τους βλέπω ούτε να ανχώνονται ούτε τίποτα. Δε λέω είναι καύλα χωρίς καπότα αλλά μετά τρέχεις γαμώτη στους γιατρούς (καλά όχι απαραίτητα).

Επίσης, γιατί επειδή είμαστε gay πρέπει να πηδιόμαστε με όλους τους gay. Στη παρέα μου σχεδόν έχουν παρθεί όλοι μεταξύ τους. Έχω πάρει και γω κανα δύο. Ανθρωπος είμαι και γω.

Σχετικά με τη θυληπρέπεια που υπάρχει στο χώρο, δόξα τω θεώ υπάρχουν και αγόρια που δεν είναι βάρκες στο γυαλό, εκκολαπτόμενες σαπουντζάκη, fashion icon, victims κ.λπ. Πάω με άντρες γιατί θέλω άντρες όχι ανθισμένες μανόλιες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κουκλάρες

Κωσταντίνος


Ντίαρ Κονσταντίνος,

Αυτό το «χωρίς προφυλακτικό» θα μου κάψει τις κεραίες. Άσε τους μαλάκουλες να κάνουν ό,τι θέλουν, δεν μπορώ να ανοίξω το κεφάλι τους και να τους βάλω μέσα το γιατί είναι σημαντικό το safe sex. Εσύ πρόσεχε τον εαυτό σου. Και θυμίσου ότι το HIV/AIDS δεν είναι το μοναδικό σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Ακόμη και αν ο σύντροφός σου δεν το έχει, μπορεί να σου δώσει ένα σωρό άλλα «δωράκια» με τα οποία να τραβιέσαι μιαν ολόκληρη ζωή. Άντε να κολλήσεις καμία σίφυλη και να τη σέρνεις αδιάγνωστη μερικά χρόνια ή κονδυλώματα μέσα στο ορθό να σου τα καίνε με λέιζερ στο χειρουργείο. Άστο καλύτερα. Βάζεις μια καποτίστα και γλυτώνεις από το πονοκέφαλο.

Σχετικά με το δεύτερο θέμα, τη θηλυπρέπεια, δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Το πώς θέλει ή το πώς του βγαίνει να φέρεται ο καθένας είναι πολύ προσωπικό και δεν σηκώνει συζήτηση. Όπως επίσης το τι σε τραβάει ή σε απωθεί στο σεξ. Εγώ πάντως καλού κακού έχω αλυσίδες και μαστίγια στο υπόγειο του πύργου, ανθισμένες μανόλιες στους κήπους και αρβυλόγοβες /στρατιωτικές στολές /νυφικά στο βεστιάριο για παν ενδεχόμενο. Κόπηκες;

Φιλιά,

η Καλή Νεράιδα


Κωνσταντίνε,

Ξέχασες να αναφέρεις το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τις λακκούβες στον περιφερειακό της Λιβαδειάς.

Όλα όσα γράφεις δεν είναι αποκλειστικότητα των γκέι. Μα καλά, πού ζείτε ρε παιδιά; Δεν έχετε φίλους στρέιτ; Δεν ακούτε τι κάνουν; Τι δεν κάνουν; Πόσο γκρινιάζουν νυχθημερόν για τις κατεστραμμένες σχέσεις, την έλλειψη ειλικρίνειας, την εξαφάνιση του φλερτ, τους κρυόκωλους άντρες και τις ανέραστες γυναίκες, τις ξεπέτες και τα παλιά καλά χρόνια που όλοι ζούσαν αγαπημένα μέσα σε πηχτή ειλικρίνεια και ζεστές σαν καλοριφέρ σχέσεις;

Ξύπναααα Κωνσταντίνε!

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 guests και κανένα μέλος