Οι Δυο Νεράιδες

Όταν οι γιατροί κράζουν γκέι ασθενείς

Λατρεμένες νεράιδες (ναι και οι δυο),

ευχαριστώ πρώτα από όλα για την άμεση απάντηση σας. Συμφωνω και με τις δυο απολυτα (κατι βεβαια μου λεει πως είστε οι όψεις του ίδιου νομίσματος). Ενα μονο ακόμη παράπονο θα ήθελα να πω.

Δεν έχω δηλώσει ανοιχτά ότι είμαι γκευ παρά μόνο στην κολλητή μου (όχι για άλλο λόγο ,αλλά απλά δε γουστάρω καποιον άλλον αρκετά για να μιλαω για τα προσωπικά μου. Και str8 να μουν φτου φτου μακριά πάλι το ίδιο θα κάνα). Παρόλα αυτα έχω σιχαθεί να είμαι ο μόνος που αντιδρά σε τέτοια ζητήματα.

Θα ξέρετε και οι δυο καλύτερα από μένα πως οι μισοί στην ιατρική είναι gay. Άσχετα βέβαια αν τους πετυχαινεις στο sodade η το kazarma και τους χαιρετας και κανουν πως δε σε είδαν. Που λέτε δεν λέει η δεν κάνει κανεις το παραμικρό για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα. Είμαι ο μόνος που μαλώνει με γιατρούς για το ότι το να είσαι γκευ δεν σημαίνει πως έχεις AIDS και ότι αν βρεις καποιον HIV+ δεν σημαίνει ότι ειναι πουστάρα όπως λένε.

Βαρέθηκα να είμαι ο μόνος εν μέσω συνεδρίων με επίτιμους καλεσμένους ρασοφόρους (θέλουν και τη γνώμη τους μη χέσω) να με κοιτάν με μισό μάτι και να μου λεν πως δε θα γίνω τίποτα στη ζωή μου επείδη τολμάω να δηλώνω ότι υπάρχουμε και ότι δικαιούμαστε νομικής κάλυψης (τυπου γαμος) η και να υιοθετούμε παιδιά.

Και πίστεψε με είναι ελεϊνότερο αυτό που νιώθω όταν βλέπω παιδιά που κανει κρα τι είναι να κράζουν γκευ ασθενείς που έρχονται για τον οποιοδήποτε λόγο στο νοσοκομείο για να το παίξουν άνετοι και γαμιάδες ή να κάνουν την πάπια στα πάντα αφήνοντας με να «εκτίθεμαι».

Και αν δεν ήμουν στο ελληνικό πανεπηστήμιο που για ψίλου πηδημα πτυχίο γιοκ, αν και απ τους καλους φοιτητες(οχι σπασικλάκι ομως να ξηγιόμαστε), θα τολμούσα να γράψω μόνος μου επιστολή και να τη δώσω για υπογραφές για να πάει στον πρόεδρο.

Α! Και κάτι τελευταία. Προς καλή νεράιδα: Χαίρομαι που είσαι πλήρως ενημερωμένη για τα τεκτενόμενα στη σχολή και ειδικά την εν λόγω έδρα. Εκπλήσομαι, γεγονος που με οδηγεί στη σκέψη πως όντως έχεις τα κονέ σου εκεί. Τονίζω απλώς και πάλι (και όχι επειδή φοβάμαι κάτι) πως οι δυο καθηγήτριες και οι υπόλοιποι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και σίγουρα η όποια επικοινωνία μαζί τους θα είναι γονιμη και σίγουρα σε πολύ καλό έδαφος.

Προς την καλύτερη νεράιδα. Ξέρουμε και το DSM-IV; άτσα! Τώρα που θα βγεί το V σε θέλω πρώτη και καλύτερη να το ξεζουμίσεις να μου κάνεις ένα ιδιαίτερο μην κάθομαι και διαβάζω. Όσο για το πονάκι με χαρά μου να σε βολέψω. Ψάχνω για θύματα, έ συγνώμη, για πονεμένο κόσμο να βοηθήσω όσο μπορώ και να εξασκηθώ και γω το δόλιο λιγάκι.

Ανωμαλίες δε θα πάρω. Και γιατί είσαι μια αγνή (λέμε τώρα) νεράιδα και γιατί τις ξέρω από πρώτο χέρι από πολύ μικρό. Με χαρά να τις δείξω στα υπόλοιπα όχι και τόσο ξύπνια και totally χεσμένα νιάτα της σχολής.

Αυτά γιατί δε θέλω να σας κουράζω άλλο.

Φιλικά Med09


Εκκολαπτόμενε ιατρέ,

Πετάχτηκα (δηλ. πέταξα) σήμερα το πρωί μέχρι το εργαστήριο της Ιατροδικαστικής και μετέφερα τις ενστάσεις σου. Φαντάσου τώρα την Καλή Νεράιδα με τα τούλια και τα μαγικά ραβδάκια ανάμεσα στους αποθαμένους. Από κάτω ταβλιασμένοι με τις κοιλιές ανοιχτές και από πάνω εγώ να υπερίπταμαι σαν την Tinkerbell. Ομολογώ ότι ήταν ένα θέαμα ελαφρώς σουρεάλ!

Στο εργαστήριο δήλωσαν γνώστες του συγκεκριμένου προβλήματος και εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με τα γραφόμενα. Φυσικά τους απείλησα ότι αν μετά τις επερχόμενες εκλογές ο νέος καθηγητής/νέα καθηγήτρια δεν φροντίσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, θα τους κάνω δυσφήμιση και θα ξεμείνουν από πελάτες. Τρέμοντας με παρακάλεσαν να μην τους κάνω τέτοιο κακό!

Φιλιά,

Η πολύ δικτυωμένη Καλή Νεράιδα

ΥΓ. Θα πρέπει να σε διορθώσω, Καλή και «Καλύτερη» είναι δύο τελείως διαφορετικές νεράιδες. Και ναι, η τσούλα η «Καλύτερη» έχει μια ροπή προς τη μάθηση και τη ψυχολογία. Εννοείται ότι το DSM-IV το μισό το έχει γράψει αυτή.


Γιατρούκο μου,

Δύσκολα τα πράγματα στην ιατρική. Γιατί δεν έγινες κι εσύ κομμωτής; Γιατί χαλάς τα στερεότυπα ε; Όποιος πάει κόντρα στο ρεύμα μπορεί να ταλαιπωρείται λίγο αλλά believe me, περνά πολύ καλύτερα στην τελική. Κι ας κλαίγονται κάποιοι γκέι που δεν είναι σαν τους στρέιτ.

Ό,τι δράση αποφασίσεις να κάνεις, βρες συμμάχους πρώτα. Επίσης να ξέρεις ότι οι έξυπνοι διαλέγουν ποιες μάχες αξίζει να δοθούν - και πότε.

Σφίγγομαι ν' αρρωστήσω για να έρθεις να με περιθάλψεις με το τσαχπίνικο στηθοσκόπιό σου.

ΥΓ. Το μισό; Μόνο το μισό; Έχω γράψει ό-λ-ο το DSM-IV, αλλά ανέκαθεν προτιμούσα το SM 1-0-1.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 guests και κανένα μέλος