Οι Δυο Νεράιδες

Από πού πάνε για την Κλαυθμώνος;

Εγω δεν θα σας πρηξω με τα ερωτικα μου, τα οποια εν πασει περιπτωσει ειναι ανυπαρκτα, αλλα τελοσπάντων δεν ειναι αυτο που με απασχολει. Ειμαι 15 και πριν απο μερικους μηνες εκανα μια φοβερα γενναια πραξη, η οποια αν θυμαμαι καλα λεγεται coming out. Αφου, ευτυχως, γλιτωσα τα νοσοκομεια και τα λοιπα επεισόδεια (ψυχολογους, κομμωτηρια, ψωνια για να γινω πιο «θηλυκο» και να αρχισουν τα αγορια να με προσεχουν,κλπ) εχω ενα μικρο τοσο δα θεματακι. Θέλω παρα πολυ να πάω στο Pride το καλοκαιρι, μπας και γνωρισω λιγο κοσμο με κοινα ενδιαφέροντα γιατί προς το παρόν τους ψάχνω με το ψαροντούφεκο.

Θα ήθελα λοιπόν μια μικρή δικαιολογια για να μπορέσω να φτάσω μέχρι την Κλαθμώνος μιας και δεν μπορω να πω στη μάνα μου τον πραγματικο λόγο, γιατι στην καλυτερη περιπτωση θα με κλειδώσει στο σπίτι και θα μου βάλει και μια σιδερένια μπάλα στο πόδι σαν αυτές που είχαν οι Ντάλτον.

Έχετε καμια ιδεούλα???

 


 

Φιλενάδα,

Γενικά στα 15 σου καλό είναι να ξέρουν οι γονείς σου πού βρίσκεσαι. Πώς θα έρθεις στο Pride και τι θα πεις, εξαρτάται από τον βαθμό ελευθερίας έχεις από το σπίτι σου. Η καλύτερη λύση θα ήταν να πεις την αλήθεια. Αν αυτό εκτιμάς ότι δεν γίνεται, μπορείς να πεις ότι πας σε μια πολιτιστική εκδήλωση/ ροκ συναυλία / συγκέντρωση / έκθεση στην πλατεία Κλαυθμώνος ή σε όποια άλλη πλατεία νομίζεις. Αν δεν γίνεται ούτε αυτό, πες ότι θα πας για μπάνιο. Σάββατο 13 Ιουνίου θα είναι, το μπάνιο δεν θα είναι τελείως ξεκάρφωτο. Αν μπορούν να περάσουν από το σπίτι μερικοί «μιλημένοι» φίλοι να πάτε παρέα, ακόμη καλύτερα. Εναλλακτικά οι φίλοι μπορούν να σε αφήσουν στην επόμενη γωνία και να πας μόνη σου το Pride. Σκέψου και εσύ κάτι.

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Χαίρε επαναστατημένο νιάτο,

Γαμώτ, είσαι ακόμη σ' αυτή την ηλικία που θεωρείσαι κτήμα των γονιών σου και με τη βούλα του νόμου μάλιστα. Αν θέλουν σε κλειδώνουν μέσα και θεωρούνται και καλοί γονείς. Οπότε τι κάνει ένα παιδί όταν το καλό που του θέλουν οι γονείς του είναι από άθλιο ως καταστροφικό για το ίδιο;

Η πολεμική σύρραξη με τους δικούς σου συνήθως ελάχιστα αποτελέσματα φέρνει, άσε που θα γίνουν τα νεύρα σου κορδέλες. Οπότε δες τι μπορείς να παζαρέψεις. Μία υποχώρηση εσύ, μία οι δικοί σου. Θα πεις και μερικά κλασικά εικονογραφημένα ψέματα που λένε όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αλλά παράλληλα θα φροντίσεις να μην τους ανησυχείς τζάμπα και βερεσέ, γιατί όσο εντοιχισμένοι και να 'ναι οι δικοί σου, δεν παύουν να σε αγαπούν και να σε νοιάζονται (κατά πάσα πιθανότητα). Οπότε παίρνε τηλέφωνο όταν είσαι έξω για να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι σφαγμένη σε κάνα χαντάκι.

Πού 'σαι, άλλο γκέι κόσμο δεν θα βρεις μόνο στο Πράιντ. Υπάρχει και η ΛΟΑ, η Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας - και τα κορίτσια κάνουν καταπληκτικές συναντήσεις.

Επίσης, μήπως να βάλεις καμιά αγγελία για άλλα κορίτσια/αγόρια στην ηλικία σου για να γνωριστείτε και να κάνετε παρέα;

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος