Οι Δυο Νεράιδες

Πρόβλημα μεγέθους

 

Αγαπητές νεράιδες,

Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό... Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μοιραστώ και το δικό μου πρόβλημα μαζί σας...

Είμαι 27 χρονών, vers, ωραίο παιδί, κατά πως λεν, (αναλυτικά stats άλλη φορά)... Εδώ και 5 ΧΡΟΝΙΑ είμαι με ένα παιδί ψηλό, με τέλειο σώμα, όμορφο, έξυπνο, αποκατεστημένο, λίγο μεγαλύτερο, Vers... Όλα καλά ως εδώ... Το πρόβλημά μου είναι στο... παντελόνι του.

Στην αρχή δε με πείραζε που τον είχε μικρό... Δε με ένοιαζε καθόλου, μα καθόλου, είχα βρει σ' αυτόν άλλα πράγματα: συντροφικότητα, ηρεμία, αγάπη, έρωτα. Οι οικογένειές μας γνωρίστηκαν με τα χρόνια, τον φιλοξενώ, με φιλοξενεί σπίτι του, πάμε διακοπές στο νησί του με τους δικούς του ή μόνοι μας, μένουμε πια και μαζί, περνάμε υπέροχα! Αλλά, στο σεξουαλικό...

Όσα χρόνια είμαστε μαζί είμαι εγώ ο top... Λέει πως του αρέσει το μεγάλο μου όργανο μέσα του... Ο ίδιος ποτέ δεν έχει παραδεχτεί το πρόβλημά του (δε θα ναι πάνω από 12cm...ειλικρινά)

Τα τελευταία 2 χρόνια τον έχω απατήσει 6 φορές...Το μετάνιωνα κάθε φορά, και μετά το ξανάκανα... Απλώς, καμιά φορά θέλω να νιώσω μέσα μου 1 μεγάλο καβλί!!! (με το συμπάθειο). Τις λίγες φορές που ήμουν μαζί του ως btm, δεν αισθάνθηκα τίποτα... ΤΙΠΟΤΑ... Ούτε στο σώμα, ούτε ψυχικά.

Είμαι κακός άνθρωπος? Ξέρω ότι πρέπει να πάψω να τον κοροϊδεύω, αλλά... Αξίζει για μια στο τόσο που θα θέλω κι εγώ σαν παιδί να κάνω παθητικό με κάποιον που να με φτιάχνει, να καταστρέψω όλα όσα καταφέραμε με τον άνθρωπό μου;

Σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας... σοβαρά...

Γιώργος - ντρέπομαι...

Υ.Γ. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του μεγέθους;

 


 

Γιώργο τα πράγματα είναι απλά: θέλεις να γαμηθείς και ο φίλος σου δεν σε καλύπτει.

Αν αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα, αφήνεις τον φίλο σου και ψάχνεις άλλο με μεγάλο πούτσο. Τόσο απλά και κυνικά. Σε τελευταία ανάλυση όλες οι σχέσεις διαλύονται αν πάψουν να δίνουν στους ανθρώπους αυτά που χρειάζονται. Φυσικά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο καινούργιος εκτός από τον μεγάλο πούτσο θα έχει και μεγάλη καρδιά, μυαλό ή δεν ξέρω τι άλλο. Το ρισκάρεις.

Αν το να γαμηθείς είναι μετρίως έως λίγο σημαντικό για σένα, υπάρχουν δύο λύσεις: 1) το κάνεις παραδίπλα στα κρυφά, αλλά δεν χαλάς τη σχέση σου μαζί του αφού σου δίνει τόσα πολλά πράγματα (αυτά έχουν οι εντελώς δεσμευτικές σχέσεις).

2) Αν η σχέση σας το αντέχει και είναι πιθανόν να δεχτεί ο φίλος σου το να έχεις που και που καμία περιπέτεια (δηλ. να χαλαρώσει λιγάκι το πράγμα), το συζητάς μαζί του, για να μην αισθάνεσαι τύψεις ότι τον κοροϊδεύεις. Από την άλλη μπορεί να σου αφήσει το ελεύθερο να κάνεις ό,τι θέλεις, φτάνει να μην το μαθαίνει. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα θέσεις επί τάπητος το πρόβλημα του μεγέθους. Δύσκολο και σκληρό, και δεν ξέρεις πώς θα το πάρει. Αυτό από μόνο του μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Αλλά για να έχει φτάσει στο σημείο να σε απασχολεί ως πρόβλημα (δικαίως ή αδίκως δεν το εξετάζω) σημαίνει ότι δεν μπορείς να το παρακάμπτεις και να κάνεις συνεχώς τα στραβά μάτια. Αργά ή γρήγορα θα ξαναβγεί στην επιφάνεια.

Τελικώς και εν ολίγοις η μόνη λύση για να σωθεί η σχέση σας είναι να χαλαρώσει λιγάκι για να σου δώσει τη δυνατότητα να βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι. Αυτό μπορεί να γίνει στα κρυφά, ή στα φανερά και συμφωνημένα, αλλά είναι η μόνη λύση.

Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες οδηγίες γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα συναισθήματά σου και το πόσο θα σε ενοχλούσε να έχεις που και που παράλληλες ιστορίες. Άλλοι άνθρωποι τα καταφέρνουν και δεν τους κοστίζει, άλλοι δεν το αντέχουν και φτάνουν στα όριά τους.

Φιλιά,

Η οριακά Καλή Νεράιδα

ΥΓ. Όχι, δεν υπάρχει τίποτε για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Ο πούτσος είναι αυτός που είναι και δεν μεγαλώνει περισσότερο. Οι διάφορες θεραπείες, χάπια κλπ είναι παπαριές.

 


 

Γεια σου ξεδιάντροπε Γιώργο,

Τώρα ρωτάς τι να κάνεις, αφού τον έχεις ήδη κερατώσει με έξι; Ούτε οι τράπεζες δεν έχουν τέτοια χρονοκαθυστέρηση.

Αγάπη μου, τη λύση την έχεις ήδη βρει μόνος σου. Εξάλλου, το θέμα σου δεν είναι (μόνο) το πουλί του φίλου σου αλλά όλο το σεξ μαζί του. Τα τελευταία τρία χρόνια σου έλειψε το μεγάλο καυλί; Πριν δεν σου έλειπε; Τι έπαθες, ακαυλιταμίνωση;

Λες πως όταν σε πηδάει λύνεις σουντόκου. Δεν μου λες, όταν τον πηδάς εσύ πετάς στα ουράνια; Ε; Μετά από μερικά χρόνια κανένα ζευγάρι δεν πετά στα ουράνια όταν πηδιέται. Άντε να πετάει μέχρι την ταράτσα (αν δουλεύει το ασανσέρ).

Μετά από μερικά χρόνια περνάει ο ντουβρουτζάς του έρωτα (πάλι καλά) και την πρωτοκαθεδρία παίρνει η βαθιά αγάπη, το νοιάξιμο, η συντροφικότητα, η συμπόρευση. Όσο για το σεξ, χρειάζεται μια ανανέωση, λίγο update. Δοκιμάστε να το ανανεώσετε παρεϊτσα, τα δυο σας - φέρνοντας μουσαφίρηδες ή κάνοντας εκδρομούλες σε άλλα κρεβάτια. Γιατί μπηλήβ με το σεξ μεταξύ δυο ανθρώπων που αγαπιούνται είναι γαμάουα κι είναι κρίμα να το θυσιάσετε επειδή σας τρώει ο κώλος σας.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Υ.Γ. Ναι υπάρχει. Είναι ένα γερμανικό προϊόν που λέγεται Κερατέξ. Κυκλοφορεί και στη Γαλλία ως Απιστίξ.


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 213 guests και κανένα μέλος