Οι Δυο Νεράιδες

Παρθένα στα 30

Καλη μου νεραιδα...καλημερα σου!

Ειμαι αρκετα μεγαλη για να ειμαι παρθενα...κοντευω τα 30 σε λιγους μηνες.Οχι ποτε δεν ημουν συντηριτικη και «ηθικολογα» Αντιθετα το μυαλο μου ηταν αρκετα μπροστα .ανοιχτο και νομιζω λογικο..

Στα 20 ημουν παρθενα οταν μου παρουσιαστηκε καποιο σημαντικο γυναικολογικο προβλημα κ ενας ηλιθιος γιατρος που αντι να με βοηθησει το εκανε ακομα χειροτερο Για εννια χρονια μπαινοβγαινα στα νοσοκομεια κ ειχα πραγματρικα ταλαιπωρηθει πολυ.Μεταξυ ολων των άλλων που επρεπε να περασω ...ηταν δυσκολο να εχω κ σεξουαλικες επαφες...γιατι τοτε εβαζα σε κυνδινο τηθεραπεια μου ( μειωνοταν η αποτελεσματικοτητα) ..Ολα πηγαν καλακ μετα απο καιρο θερπαειας...νοσοκομειων ...ενεσεων..χειρουργιου...ψυχολογικης καταπτωσης κτλ ...ειμαι εξαιρετικα καλα.Κ σωματικα κ ψυχικα

Μπορω να μπω σε μια ολοκληρωμενη σχεση για πρωτη φορα..κ αυτο μου δινει χαρα. Ομως αν κ συνηθως η αυτοπεποιθηση μου ειναι επαρκης για να αντιμετωπισει σχεδον τα παντα... Ντρεπομαι να πω στο φιλο μου οτι ειμαι παρθενα στα 30 μου... ουτε κ θελω να αναλυσω εκτενως ολους τους λογους που μ εφτασαν εδω...

Σ ευχαριστω...

Σε φιλω κ ευχομαι να χεις παντα καλες συμβουλες για ολυς...


Αγαπητή φίλη,

Όπως ξέρεις το 10% είναι ένα γκέι περιοδικό και εγώ ειδικεύομαι σε προβλήματα των γκέι (για στρέιτ θα έπρεπε να είχα πάρει άλλη δέσμη στη Σχολή). Παρ' όλα αυτά το γράμμα σου μου έρχεται «κουτί» και θα το βγάλω στο περιοδικό. Σε εσένα θα στείλω μια κατ' ιδίαν απάντηση που δεν ενδιαφέρει το κοινό μου, ενώ εδώ με την ευκαιρία του γράμματός σου θα ασχοληθώ με το «πολύ σοβαρό» θέμα της σεξουαλικής ηθικής.

Πριν από 30-40 χρόνια το γράμμα σου θα φαίνονταν τόσο εξωφρενικό που θα γίνονταν ανέκδοτο. Την εποχή που η παρθενία ήταν ό,τι πολυτιμότερο διέθετε μια κοπέλα, την εποχή που η έλλειψή της ήταν λόγος διαλύσεως γάμου μέχρι εγκλήματος τιμής, το να έχει μια κοπέλα πρόβλημα με την παρατεταμένη παρθενία της, θα προκαλούσε ακατάσχετο γέλιο με την εξωφρενικότητα του.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως. Οι στρέιτ χαίρονται τον έρωτα από νωρίς (οι γκέι πρέπει να περιμένουν λιγάκι, κρίνει ο πάνσοφος νομοθέτης!), τα κορίτσια κοιτάνε να ξεφορτωθούν την παρθενιά τους όσο γίνεται νωρίτερα και κανείς δεν νοιάζεται πια για την ακεραιότητα του παρθενικού υμένα. Οι περιβόητες παρθενορραφές του παρελθόντος προκαλούν αμηχανία σήμερα. Η σεξουαλική ηθική, τελείως ελαστική και μεταβαλλόμενη όπως έχουν αποδείξει πλειστάκις η Ιστορία, η Κοινωνιολογία και η Κοινωνική Ανθρωπολογία, προσαρμόστηκε στους καιρούς και κανένας δεν σκέφτεται σήμερα ότι μια μη-παρθένα είναι περίγελως, κατάπτυστη, «πουτάνα», ντροπή της οικογένειάς της, άξια να θανατωθεί.

Σκεφτείτε όμως τι συμβαίνει σήμερα με την ομοφυλοφιλία και όσους την καταδικάζουν: παπάδες, Γιακουμάτους, ΕΣΡ,  ανεγκέφαλους, ακροδεξιούς και ακροαριστερούς. Σκεφτείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την «απόλυτη ισχύ» της σεξουαλικής ηθικής και τους θεϊκούς νόμους που την διέπουν (μη χε...), την απύθμενη ανθρώπινη βλακεία, την μισανθρωπία των σωστών Χριστιανών, τον πανικό των «κρυφών» ομοφυλόφιλων, τη βλακεία του σεξουαλικού νομοθέτη, την υποκρισία όλων.

Φιλάκια,

Η Καλή Νεράιδα


Φιλενάδα μου,

Κανείς δεν μπορεί να σου πει αν είναι καλό να το πεις ή να μην το πεις. Εξαρτάται και από σένα την ίδια, και από το τι άνθρωπο έχεις απέναντί σου και από το τι σχέση έχετε οι δυο σας.

Δεν είναι απαραίτητο ούτε να του το πεις ούτε να μην του το πεις. Ζύγισε τα πιθανά υπέρ και τα πιθανά κατά και αποφάσισε τι σου κάθεται καλύτερα αυτή την περίοδο. Κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για τίποτα. Κι αν τολμήσει, ρίξ' του μια ξεγυρισμένη μούντζα (από μένα, αν θες, ρίξε και δικιά σου).

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 244 guests και κανένα μέλος