Οι Δυο Νεράιδες

Έρωτας για στρέιτ

Γεια σας καλές μου νεράιδες, είμαι ο Αποστόλης 20 ετων.

Να σας ζητίσω συγνώμι για τα ορθογραφικά αλλα είμαι δισλεκτικος, δισορτηογραφικός αλλα και gay!!!

Σαν Αποστόλης δεν έχω μιλίσει σε κανέναν για την σεξουαλικότητά μου φιλούς συγγενίς κ λοιπά... οι μόνοι που το ξέρουν ήταν οι γκόμενοί μου. Τώρα όμως έχω δαγκώσει αγρια την λαμαρίνα με ένα παιδί που κάνουμε παρέα εδώ κ κατι μήνες και είναι μέρος του κλειστού κοινωνικού μου συνόλου. Αυτός πρέπει να είναι straight βασικά το κατάλαβα απο τα porno που έχει στο σπιτι του (ψαχούλεψα τα πράγματά του)... δεν ξέρω τι να κάνω.. να σταματίσω να κάνω παρέα??? να καταπιέσω τα συνεσθήματά μου?? ή να το κινηγίσω??? βασικα δεν εχω νιώσει ποτέ μου έτσι για άλλο άτομο. Περνάω υπέροχα μαζι του μόνο που τον σκέφτομαι αλλάζει η διάθεσή μου... θέλω την βοήθειά σας HELP!!!

Αποστόλης


Αγαπητέ Αποστόλη,

Αν ο τύπος είναι στρέιτ έχεις μηδενικές πιθανότητες, οπότε όσο πιο νωρίς το κόψεις, τόσο καλύτερα για σένα.

Αν όμως υπάρχει περίπτωση να έκανες λάθος στη "διάγνωσή" σου, κάνε λίγη υπομονή. Αλλά λίγη, έ; Όχι πάνω από 2-3 εβδομάδες. Συζήτησέ τον. Αν αρχίσει γκομενοσυζήτηση, δεν χρειάζεται μεγάλη σοφία. Είτε είναι στρέιτ, είτε καταπιεσμένος γκέι που υποκρίνεται, δεν θα κάνεις χωριό μαζί του.

Αν θέλεις να εξωθήσεις τα πράγματα, πες του ότι είσαι γκέι. Το ότι σου αρέσει, άστο προς το παρόν. Μπορείς; Εκεί θα δεις ακριβώς τι παίζει. Αν δεις ότι δεν αντιδρά αρνητικά, αλλά συνεχίζει παρέα μαζί σου, περνάς το επόμενο βήμα όπου του λες ότι σου αρέσει.

Πάντως ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα. Το να μένεις στο περίμενε και να βασανίζεσαι, δεν λέει. Αν δεις ότι το σεξουαλικό δεν παίζει, αλλά εσύ παραμένεις "δαγκωμένος", πρέπει να πάρεις την σκληρή απόφαση να το κόψεις με το μαχαίρι.

Καλό κουράγιο

η Καλή Νεράιδα


Αποστολούκο,

Το ξέρω ότι ο έρωτας είναι θεόγκαβος αλλά το να ερωτεύεσαι στρέιτ δεν είναι απλώς γκαβομάρα, είναι βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου. Τίποτα καλό δεν μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία, εκτός ίσως από την ψυχή σου.

Για σκέψου το σενάριο να σε ερωτευτεί εσένα μια γυναίκα, την οποία την εκτιμάς, περνάς καλά μαζί της, μπλα-μπλα-μπλα... Τι θα γίνει; Στην καλύτερη περίπτωση θα κολακευτείς. Υπάρχει όμως περίπτωση να κάνεις κάτι παραπάνω; Εκτός αν είσαι μπάι, οπότε πάω πάσο.

Το ίδιο ισχύει και με τον στρέιτ φίλο σου. Δεν χρειάζεται να σταματήσεις να τον κάνεις παρέα. Πες του όμως ότι είσαι γκέι, γιατί αλλιώς τι φίλοι είστε; Όσο για τον έρωτα, βάλε ρότα για νέες γκέι ακτές.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 guests και κανένα μέλος