Οι Δυο Νεράιδες

Γοργόνες

Αγαπητή μου νεράιδα εγώ και μια φίλη μου θέλουμε να γίνουμε γοργόνες. Πως να γίνουμε?????

Μαρίνα


Άντε βρε χαζά μικρά, είναι τόσο εύκολο! Πως δεν σας πέρασε ακόμη από το μυαλό; Πάρε από έναν κουβά η καθεμία, γεμίστε τον μέχρι επάνω με νερό και βάλτε μέσα τα κεφάλια σας. Σε δέκα λεπτά θα έχετε γίνει γοργόνες.

Καλή επιτυχία,

Η Καλή Νεράιδα


Αγαπητές επίδοξες γοργόνες,

Εξαρτάται από το αν θέλετε να γίνετε μικρές γοργόνες ή νταρντανογοργόνες. Αν θέλετε να γίνετε μικρές γοργόνες χρειάζεστε δυο χρυσά φλουριά και τρεις ψείρες από μουνί χορτάτο. Τα βάζετε όλα κάτω από το μαξιλάρι σας και το άλλο πρωί θα ξυπνήσετε με το κρεβάτι γεμάτο λέπια. Προσοχή όμως, γιατί το μέλλον σας ως μικρές γοργόνες διαγράφεται ζοφερό: θα σας οξυγονοκολλήσουν σ' ένα βραχάκι στο λιμάνι της Κοπεγχάγης, όπου κάθε τρεις και δέκα θα σας κόβουν ή το κεφάλι ή κάνα χέρι.

Για να γίνετε νταρντανογοργόνες, πρέπει να το κερδίσετε με το σπαθί σας! Ελλείψει σπαθιού, κερδίστε το με το μουνί σας! Θα κολυμπάτε στα ταραγμένα πέλαγα των φλερτ και θα σαγηνεύετε όποιο αρσενικό/θηλυκό κάνει την ουρά σας να σπαρταράει. Κι αν τολμήσει να σας αρνηθεί, θα του ψήσετε το ψάρι στα χείλη.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 guests και κανένα μέλος