Οι Δυο Νεράιδες

Χαρμολύπη

Ζοριστηκα πολυ αυτες τις μερες,  και μην εχοντας που να μιλησω,  μπηκα στο ιντερνετ για συμβουλες και σας ανακαλυψα. Διαβαζοντας κι αλλα μηνυματα και απαντησεις σας,  ενιωσα λιγοτερο μονη και περιεργη και σας ευχαριστω που υπαρχετε.

Η κατασταση εχει ως εξης.  Φαινομαι θηλυκη αλλα αγαπαω τις γυναικες,  τις ερωτευομαι,  και αυτο το παθαινω απο προ Χριστου εποχη. Μεγαλωμενη απο καλη οικογενεια με ολα τα ηθη και εθιμα, τα παραδοσιακα,  αυτα δεν ηταν θεματα που μπορουσαν να συζητηθουν. Βαλε και θανατο πατερα κτλ,  οταν καταφερνα να εχω σχεση με γυναικα, με πολλες δυσκολιες και ενοχες,  ειχα παντα και τα γνωστα ψεματα για να το καλυπτω. Τους αντρες τους αγαπουσα απο μακρυα. Φοβαμουν το σεξ μαζι τους. Αν και μετα απο ενα γερο κερατο απο γκομενα,  πηγα με ενα παληκαρι που μ αγαπουσε και περασα καλα. Απο τοτε, ειχα ολοκληρωμενο δεσμο με 2, 3 αντρες, ημουν καλα,  χωρις ομως να αισθανομαι ευτυχισμενη απολυτα. Δεν ξερω ανψ μπορω να γινω ποτε,  αφου μοιραζομαι σε 2 κομματια.

Τωρα... ειχα 10 χρονια να ερωτευθω γυναικα. Το επαθα με μια στρειτ κοπελα,  που ηταν σε φαση δυσκολη και ηθελε αγκαλιες κτλ και πηρα λαθος μηνυματα. Αυτη τη στιγμη μετα απο μηνες που προσπαθουσα να πλησιασω τα εφτιαξε με εναν παντρεμενο,  και εγω ως καλη φιλη δεν με επαιρνε να κανω κατι,  τα παρακολουθω ολα,  τα του ερωτα τους και γινομαι κομματια. Κι ενω το μισο μου κομματι πενθει,  γνωρισα εναν αντρα καταπληκτικο που ισως ειναι ο αντρας της ζωης μου. Με κανει και αισθανομαι ελευθερη και σαν να τον ξερω χρονια.

Δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο. Αλλα υποφερω ταυτοχρονα για εναν ερωτα ανυπαρκτο και επωδυνο με μια γυναικα και την ιδια στιγμη χαιρομαι για τον αντρα που με κερδιζει τρεχοντας. Ο,τι να ναι δηλαδη. Πενθος και χαρα μαζι,  σε 2 διαφορετικα καμματια της ψυχης μου. Τα εχω παιξει. . . Κανεναν καλο ψυχολογο Θεσσαλονικη? Με την κοπελα ειμαι θεωρητικα φιλη και φαινεται περιεργο που αντιδρω κομπλεξικα. Με εχει μαθει χαρουμενο και ζωντανο ανθρωπο και βγαζω μιζερια πια κοντα της. Το παλευω μεσα μου,  αρχισα να πινω για να ειμαι πιο χαλαρη και να μην με νοιαζει. Αλλα ξερετε πως ειναι. Το κρυφο μαραζι και να μην μπορεις να μιλησεις.

Απο την αλλη,  με το παληκαρι,  ειμαστε πολυ ευτυχεις που ανακαλυψαμε ο ενας τον αλλο. Βγαζετε ακρη? Το Δαφνι που βρισκεται? Στη Σταυρουπολη που ειναι το ψυχιατρειο Θεσσαλονικης θα με δουνε οι γνωστοι. . και εχουμε και ενα ονομα  στην κοινωνια. Απο ο,τι καταλαβαινεται δεν εχω μιλησει πουθενα,  δεν το ξερουν οι φιλοι. Μονο μια ψυχολογος. Αυτα. Σας ευχαριστω που με ανεχτηκατε.

Πετρούλα


Μπερδεμένη φίλη γεια,

Στο χέρι σου είναι να τα ξεμπερδέψεις ή να συνεχίσεις να ψήνεσαι σαν το ψάρι στη σχάρα, σαν το αρνί στη σούβλα κλπ.

Αφού η παρέα με τη φίλη σου σού είναι επώδυνη, σταμάτα την. Δεν ξέρω αν θα βρεις τα κότσια να της πεις την αλήθεια. Από εσένα εξαρτάται. Δεν θα αλλάξει την κατάσταση, θα είναι μόνον μια άσκηση θάρρους για σένα. Διαφορετικά μπορείς να αφήσεις τα πράγματα φλου, υπονοώντας ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν μπορείς να το αναλύσεις: "υπάρχουν μερικά πράγματα που δύσκολα ζητιούνται" ή "μερικές απαντήσεις είναι πολύ πιο δύσκολες από τις αντίστοιχες ερωτήσεις. Και να σου πω, δεν θα καταλάβεις". Και άστην να αναρωτιέται.

Με τον άντρα δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάς. Αφού σου αρέσει, γιατί δεν προχωράς και όπου πάει.; Τι περιμένεις; Να βαρεθεί και να την κάνει; Αν στη σχέση σου μαζί του μπαίνουν μέσα σαν παράσιτα τα συναισθήματά σου για την κοπελιά, ένας λόγος παραπάνω να τελειώνεις μαζί της το συντομότερο.

Το ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που τον έχεις ερωτευτεί (ο άντρας) θα σου κάνει τον χωρισμό (με τη γυναίκα) πολύ πιο εύκολο. Να μη σου πω ότι η περίπτωση είναι ιδανική.

Αν τελικά αποφασίσεις να βυθιστείς ακόμη περισσότερο στη χαρμολύπη, ε, τότε δεν σου φταίει κανένας άλλος. Και σε ψυχίατρο να πας και σε ίδρυμα να κλειστείς, τίποτε δεν θα βγει αν πρώτα εσύ δεν αλλάξεις μυαλά. Σταμάτα να βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου!

Φιλάκια,

Η Καλή Νεράιδα


Αγαπητή φίλη,

Όντως είναι μπλεγμένα, όχι λόγω έρωτα όμως. Το θέμα σου δεν είναι αν είσαι ερωτευμένη με τη συγκεκριμένη γυναίκα και τον συγκεκριμένο άντρα αλλά και αν γουστάρεις γενικά άντρες ή γυναίκες ή και τα δύο. Τεσπά, αυτό δεν λύνεται έτσι εύκολα και σίγουρα όχι στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεσαι.

Γι' αυτό άσε την κοπέλα που δεν φταίει σε τίποτα να της πέσει μια μισολεσβία στο σβέρκο από το πουθενά τώρα που είναι ερωτευμένη και κάνε παιχνίδι με το αγόρι. Ξεκινά πράγματι ψυχοθεραπεία για να ξεμπερδέψεις το κουβάρι του σεξουαλικού σου προσανατολισμού. Ποτέ δεν είναι αργά! Μπορεί στην πορεία να ανακαλύψεις ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι τέλειος αλλά δυστυχώς είναι άντρας ή πάλι ότι πράγματι σου αρέσουν οι άντρες γενικά και ο συγκεκριμένος ειδικά. Πάντως, αφού σου αρέσουν οι γυναίκες, τι πειράζει; Μια χαρά ευτυχισμένη μπορείς να ζήσεις και ως λεσβία και μην ακούς τι λένε κάποιοι!

Μόνη σου αναφέρεις ότι το περιβάλλον σου και η ανατροφή σου σε έκαναν σκατέ ω λαι σεξουαλικά, οπότε καιρός να βάλεις μια τάξη στο μπουρδέλο του παρελθόντος σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 guests και κανένα μέλος