Οι Δυο Νεράιδες

Ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Καλη μου νειραιδα γεια σου συγχαρητηρια για την δουλεια που κανεις...Το ονομα μου ειναι Κωστας και ειμαι 19 χρονων....Λοιπον για να μπουμε στο θεμα που μας ενδιαφερει...Ειμαι με μια κοπελα εδω και 1 Εβδομαδα και το προβλημα μου ειναι οτι την πρωτη φορα που πηγαμε να το κανουμε και την ωρα που επρεπε να μπει το νερο στο αυλακι ξαφνικα συνειδητοποιησα οτι το πεος μου δεν ηταν σε θεση να ανταπεξελθει και δεν εβρισκα τροπο να το επαναφερω κ οπωσ ηταν αναμενομενο εγινα ρεζιλι απο μερους μου...Σε παρακαλω βοηθησε με συντομα γιατι ειμαι τρομερα απελπισμενος και ειμαι ενα βημα πριν την καταθλιψη!!!!

Σπύρος


Φρικαρισμένε μου αναγνώστη,

Δεν μου δίνεις αρκετά στοιχεία και αναγκάζομαι να καταφύγω σε υποθέσεις. Υποθέτοντας λοιπόν ότι δεν είχες από πριν πρόβλημα με τη στύση σου και ότι δεν παίρνεις φάρμακα που την εμποδίζουν (σαν παρενέργεια), δεν μου μένει παρά να υποθέσω ότι δεν σου σηκώθηκε επειδή ήσουν αγχωμένος υπερβολικά. Προσπάθησε να γνωριστείτε καλύτερα, χαλάρωσε, βρεθείτε σε ένα ήσυχο μέρος (όχι μέσα στο αυτοκίνητο π.χ.) και αρχίστε με το μαλακό. Όχι με το "καλημέρα", βουρ στο πατσά. Φιληθείτε, χαϊδευτείτε, γλυφτείτε και όταν δεις ότι έχεις καλή στύση, προχωράς στα παρακάτω.

Και puh-lease άσε τη κατάθλιψη στην άκρη, είναι τελείως 80's.

Η τέλεια Καλή Νεράιδα

 


 

Αγορίνα,

Την επόμενη φορά προσπάθησε να μην μπει το νερό στο αυλάκι αλλά το τσουτσουνάκι στο μουνάκι. Ίσως έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Μην ανησυχείς. Δεν έγινες καθόλου ρεζίλι. Ρεζίλι είναι να περιφέρεις τη στύση σου αριστερά και δεξιά σαν ντάτσουν με καρπούζια ζητώντας πελάτες. Άσε που η κοπέλα σου πιθανότατα σε συμπάθησε ακόμα περισσότερο, γιατί είδε και μια πιο ευάλωτη πλευρά σου (αρέσει στις γυναίκες να μην έχουν ουγκ σκληρά αντράκια).

Κάνε ό,τι σου λέει η Καλή Νεράιδα. Έχει μεγάλη πείρα από γκόμενους που δεν τους σηκώνεται.

Η Καλύτερη Νεράιδα.


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 guests και κανένα μέλος