Οι Δυο Νεράιδες

Ένα αόρατο χέρι πληκτρολογεί τ' όνομά της

Πολυαγαπημένες μου Νεράιδες,

Σας γράφω από το Λονδίνο.

Πριν από κανά μήνα με σύρανε κάτι φίλοι σε ένα κουλτουροπάρτυ και γνώρισα μια λατινοαμερικάνα αρχιτεκτόνισσα μπουκιά κ συχώριο. Εξάσκησα τα ισπανικά μου, ήμουνα σίγουρη οτι κάτι πιάνει το νταρ, ανταλλάξαμε τηλέφωνα - μέχρι εδώ όλα καλά. Λέω ας αφήσω κ καμιά βδομάδα να περάσει να μη φανώ κ λυσάρα. Μια μέρα λοιπόν εκεί που πέρναγα έξω από το γκούγκλ λέω δεν το τσεκάρω το θέμα? Ήξερα το μικρό της κ το πανεπιστήμιο στο οποίο κάνει διδακτορικό κ πίστεψέ με δεν είμαι κ καμία χακερού, απλά βρήκα το επωνυμό της από το σαιτ του πανεπιστημίου, και την έψαξα στο φέισμπουκ. Περιττό να σου πω οτι έχει το προφίλ της ορθάνοιχτο. Κατινιά μεγάλη το ξέρω, αλλά υπέκυψα στον πειρασμό. διάβασα γουώλ, είδα φωτογραφίες, τα πάντα. Ένιγουέι, αφού περνάει η βδομάδα, κ έχω μάθει τι ταινία είδε προχτές, έχω δει μαθητικές φωτο στα σκαλάκια έξω απο το σχολείο κ άλλα τέτοια ανατριχιαστικά προσωπικά, και εννοείται οτι ίχνος γκόμενου-γκόμενας πουθενά στο προφίλ, την παίρνω τηλ κ πάμε για λάντς. Εκεί τρώω τη χυλόπιτα της ζωής μου γιατί είναι στρέιτ κ νόμιζε οτι της ζήτησα τηλ για να συνεχίσουμε την ενδιαφέρουσά μας συζήτηση για τον φουκώ.

Μέχρι εδώ του βα μπιέν. Έλα όμως που κάθε φορά που μπαίνω στο φέισμπουκ ένα αόρατο χέρι πληκτρολογεί το όνομα της... Δεν έχω ξανακάνει ποτέ τίποτα παρόμοιο, δεν είμαι στόκερ - αλήθεια. απλά έφαγα μεγάλο σκάλωμα με τη γκόμενα και αι κάντ χέλπ ιτ που λένε κ στο χωριό μου.

Τι να κάνω? Να κόψω το φέισμπουκ ( κ μαζί να χάσω επαφή με όλο τον κόσμο) μπας κ ξεκολλήσω? Βοηθήστε με πλίζ....

Απελπισμένα δική σας,

Μία Ξενιτεμένη


Ξενιτεμένο νιάτο,

Καταλαβαίνω το ταράκουλο που έζησες, τη φρίκη της χυλόπιτας και την εμμονή σου στο φατσοβιβλίο, αλλά είναι καιρός να ξεκολλήσεις. Αρ-κε-τά!

Και είναι εύκολο. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Τι είσαι εσύ και η τύπισσα; Ζευγάρι; Όχι. Τα έχετε; Όχι. Είσαι ερωτευμένη μαζί της; Όχι, (πώς να την ερωτευτείς αφού δεν την ξέρεις; ) Το έχετε κάνει και σε γλύκανε/ θόλωσε το σεχ; Ούτε. Επομένως τι συμβαίνει; Κόλλησες γιατί σου αρέσει η φάτσα της και τα εμετικά του φατσοβιβλίου: μαθητικές φωτό και ζώδια. Μη χε...

Έπλασες μια φανταστική ερωτική ιστορία με μιαν άγνωστη στο μυαλό σου και με αυτήν πορεύεσαι. Στραβά βέβαια, σαν τον κάβουρα. You know kavouras? Έτσι πας και εσύ.

Με τη λεγάμενη δεν έχετε κανενός είδους σχέση και ακόμη χειρότερα, η τύπισσα δήλωσε (αλήθεια ή ψέματα δεν έχει σημασία) ότι δεν γουστάρει φάση μαζί σου. Για δες το λιγάκι εγωιστικά το θέμα και απάντησέ μου: στη ζωή σου σκοπεύεις να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν σε θέλουν ή μήπως καλύτερα να προτιμήσεις αυτούς που σε θέλουν;

Kόψε το φατσοβιβλίο για μερικές μέρες. Μια βδομάδα, ρε γαμώτο. Δεν θα χαθεί το Σύμπαν! Δες το σαν αποτοξίνωση. Διάβασε κανένα βιβλίο. You know vivlio? Selides? Harti?

Βγες έξω, πήγαινε κανένα σινεμά, σε κανένα μιούζικαλ. Παίζει στο Queen's Theatre το Les Miserables αυτή την εποχή, αλλά δεν θα σου το συνιστούσα. Προτίμησε τη Mamma Mia ή έστω την καραγκέι Priscilla Queen of the Desert να ξεδώσεις λιγάκι. Αν το West End σου πέφτει ξέμακρα, δοκίμασε κάτι εξτρίμ και ανατριχιαστικό: άρχισε πλέξιμο, γιόγκα, μηχανολογία αυτοκινήτου.

Αν πάλι είσαι σε χλαπατσέ mood, πήγαινε στους κήπους του Kew. Πάρε και καμία φίλη μαζί γιατί μόνη σου μπορεί να μην αντέξεις το σκληρό θέαμα και να λυγίσεις: Παρτέρι και λουλουδικό μέχρι ξερατού ένα πράγμα, η τουλίπα και η αζαλέα σε τοξικές δόσεις, να σε πιάνει ίλιγγος. Έχουν ανθίσει και δύο Amorphophallus titanum τώρα το Μάιο, με κάτι λουλουδούμπες τεραστίου (σαν γιγαντιαίες πούτσες μου φάνηκαν εμένα, αλλά μπορεί να είμαι και προκατειλημμένη). Εκεί μέσα όχι απλώς θα την ξεχάσεις τη λεγάμενη, αλλά θα ξεχάσεις και πως σε λένε. Θα βγεις αναγεννημένη ως Νύμφη, Μαινάδα, δεν ξέρω ακριβώς, κάτι τέτοιο.

Άντε βρε φιλενάδα, ολόκληρο πρόγραμμα σου οργάνωσα από την Αθήνα μέσα σε πέντε λεπτά. Ξεκουνήσου και εσύ. Ξεκόλλα από την οθόνη του υπολογιστή. Κάνε κάτι που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα του διανοητικού αυνανισμού στον οποίο έχεις πέσει με τα μούτρα. Έξω βράζει το μουνί κι εσύ μιζεριάζεσαι με μια μπούρδα της φαντασίας σου; Έλεος!

Ανασκουμπώσου!

Φιλικά,

Η Καλή Νεράιδα


Αγαπητή Στόκερ,

Το θέμα είναι φως φανάρι. Εκείνη επίτηδες άφησε ξέφραγο αμπέλι το προφίλ της, για να σε δελεάσει και να πέσεις στα ύπουλα, υποχθόνια, υπόγεια και άλλες λέξεις από υπό- δίχτυα της. Τα θέλει ο κώλος της. Έχει σχέδιο. Μέχρι και Φουκώ σου έριξε στα μάτια για να σε θαμπώσει - μιλάμε για τέτοια ξεδιαντροπιά (Φουκώ φέρνουμε στη σχέση μετά το τρίτο ραντεβού).

Σιγά όμως μην τσιμπήσεις εσύ. Η λύση είναι απλή. Πρώτον σαμπόταρε το προφίλ της. Βάλτη να στέλνει σεξουλιάρικα μηνύματα σε ό,τι δίποδο ζώο κυκλοφορεί στο κυβερνοσύμπαν. Δεύτερον τύπωσε από αυτά τα αυτοκολλητάκια που είναι τίγκα οι τηλεφωνικοί θάλαμοι του Λονδίνου, με την τύπισσα να διαφημίζει τις ερωτικές υπηρεσίες δωρεάν στους πενήντα πρώτους τυχερούς!

Μετά πάρε τηλέφωνο τον μπαμπά της σε όποιο κωλοχώρι της Λατινικής Αμερικής ζει και πες του με τα εξασκημένα ισπανικά σου ότι η κόρη του παίρνει ό,τι αρσενικό κυκλοφορεί στις βρετανικές νήσους - ούτε οι γκέι δεν έχουν γλυτώσει. Θα την περιλάβει αυτός και οι υπόλοιποι αρσενικοί συγγενείς της.

Εσύ απλώς φρόντισε να βρεις μια καλή θέση με θέα για να απολαύσεις το θέαμα και φέρε και λίγο ποπκόρν γιατί οι λατινοαμερικάνικοι αλληλοσπαραγμοί κρατάνε εκατό χρόνια και θα σε πιάσει λόρδα.

Η Καλύτερη Νεράιδα


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος