Οι Δυο Νεράιδες

Ερωτεύτηκα οροθετικό

Γεια σας,

περιττο να σας πω οτι ειστε κ οι 2 καταπληκτικες. Μπαινω γρηγορα στο θεμα ομως γιατι με απασχολει πολυ εντονα. Πριν καποιος μερες γνωρισα ενα παιδι, το οποιο εχω ερωτευτει παραφορα. Οταν εκδηλωσα τον ερωτα μου, μου ειπε πως και αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι μου, αλλα υπαρχει ενα προβλημα,ειναι οροθετικος. Μπορω να πω οτι η αντιδραση μου ηταν ψυχραιμη, αλλα του ζητησα λιγο χρονο να το σκεφτω. Και εδω ερχεστε εσεις. Τι να κανω? Θελω να κανω σεξ μαζι του, αλλα φοβαμαι οτι απο το υπερβολικο αγχος θα τα χαλασω ολα. Εχω διαβασει για το ασφαλες σεξ, και συνηθως το εφαρμοζω, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση φοβαμαι να χρησιμοποιησουμε μονο ενα προφυλακτικο. Αλλα αν του πω να βαλει 2 μαζι, φοβαμαι πως θα ξενερωσει.... Το ερωτημα μου ειναι: Πως διαχειριζεσαι τετοιες καταστασεις ωστε και εσυ να εισαι ασφαλης και να μην προσβαλεις το ατομο που εχεις απεναντι σου (ή κατω σου,πανω σου κτλ).

Ευχαριστω για οποια απαντηση σας!

 


 

Αγαπητέ φίλε,

Τι χαρά, τι ευτυχία να σε γουστάρει αυτός που γουστάρεις! (συνήθως αυτοί που γουστάρουμε ούτε στο όνειρό τους δεν μας θέλουν και τούμπαλιν).

Λοιπόν τη διπλή καπότα ξέχνα την, όχι γιατί είναι ξενερουά, αλλά γιατί είναι πιο επικίνδυνο να σπάσουν οι δύο απ' ότι η μία μονή. Ο λόγος είναι η τριβή ανάμεσά τους. Μία μόνο καπότα να βάλεις με μπόλικο τζέλ (όχι αυτό των μαλλιών και κολλήσετε σαν τα σκυλιά και σας τρέχουμε στα νοσοκομεία για εγχείρηση σιαμαίων!).

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι όταν ένας οροθετικός παίρνει αγωγή και έχει «μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο» στο αίμα, δηλαδή πολύ λίγο ή καθόλου ιό στο αίμα του, τότε συνήθως και το σπέρμα του περιέχει ελάχιστους ή καθόλου ιούς. Γι' αυτό τον λόγο στην Ελβετία για παράδειγμα δεν προτείνεται ως απαραίτητη η χρήση προφυλακτικού σε σεξ με οροθετικό σε θεραπεία και μη ανιχνεύσιμο ιό.

Υπάρχει όμως περίπτωση μια φλεγμονή στον προστάτη ή ακόμη και το μασάζ του προστάτη από κωλοδάχτυλο ή παθητικό πρωκτικό σεξ να αυξήσει απότομα το ιικό φορτίο στο σπέρμα. Διάβασε το σχετικό φυλλάδιο της Σύνθεσης.

Με όλα αυτά εγώ δεν θα σου προτείνω να μη χρησιμοποιείς προφυλακτικό, αλλά να μην τρελαθείς από τον πανικό σου. Υπάρχουν ειδικά προφυλακτικά, πιο χοντρά που είναι ειδικά για πρωκτικό σεξ και σπάζουν ακόμη πιο δύσκολα. Φρόντισε επίσης να είναι φρέσκα και να μην έχουν μείνει στον ήλιο γιατί μαλακώνουν και φθείρονται.

Εννοείται ότι στην περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό πρέπει να πάρεις ειδική αγωγή (Προφύλαξη μετά από Έκθεση) για να μην κολλήσεις τον ιό.  Τώρα αν όλα αυτά τα βρίσκεις αγχωτικά και ξενερωτικά, τότε μάλλον πρέπει να ψάξεις αλλού.

φιλικά,

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Αγαπητέ Θοδωρή,

Σκατά διάβασμα έχεις κάνει για το ασφαλέστερο σεξ! Άκου διπλό προφυλακτικό! Πού το βρήκες αυτό; Στο βιβλίο με τις Πενήντα Καλύτερες Μαλακίες του Αιώνα;

Δεν έχεις ιδέα πόσα ζευγάρια είναι οροασύμβατα (ωχ ορολογία!), δηλαδή ο ένας σύντροφος έχει HIV και ο άλλος όχι. Και γκέι και στρέιτ. Και δεν κολλάει ο άλλος, αν παίρνουν στοιχειώδεις προφυλάξεις.

Μάλιστα, αν θες να ξέρεις, πιο ασφαλής θα είσαι κάνοντας σεξ με τον οροθετικό φίλο σου, παρά με αγνώστους, με τους οποίους «συνήθως» (άκου συνήθως!) κάνεις ασφαλέστερο σεξ, ενώ με αυτόν θα το κάνετε πάντα και θα προσέχετε και οι δύο!

Δεν μπορώ ν' ακούω κουλαμάρες. Κάνε το σεξ σου παιδάκι μου να ξεμπουκώσεις και άσε τις μαλακίες. Λες κι αν τον τζάσεις αυτόν, οι επόμενοι που θα βρεις θα ξέρεις 100% (εσύ ή αυτοί) ότι δεν έχουν HIV ή τίποτα άλλο.

Το HIV δεν είναι λόγος να μην πηδιέσαι, με όσους θέλεις και όποτε θέλεις. Είναι λόγος να πηδιέσαι με συγκεκριμένο τρόπο: φορώντας μια γαμοκαπότα όποτε σε πηδάνε ή τους πηδάς. Και να βάζετε και λιπαντικό!!! Γιατί όσο βοηθά το σάλιο στο να κολλάς μπρίκια άλλο τόσο βοηθάει στο γαμήσι: κα-θό-λου!

Απ' την άλλη, αν είναι να του σπάσεις τα αρχίδια του ανθρώπου, άστον να πάει στην ευχή και ξεστραβώσου πρώτα τι σημαίνει HIV, πώς κολλάει και πώς μπορείς να προφυλαχτείς κι εσύ κι ο σύντροφός σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Υλικό για ξεστράβωμα:

Σπέρμα, Σεξ & HIV

Αρρώστιες που μεταδίδονται με το σεξ

Τι κάνω αν σπάσει το προφυλακτικό;

Στοματικός έρωτας

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος