Οι Δυο Νεράιδες

Αίμα στο χαρτί υγείας

 

Γεια σας καλες μου νεράιδες

(εχω δυσλεξία οποτε ζιτω συγνωμη εξαρχης για τα ορθογραφικά μου) λιπον θελω να σας κανω μια ερωτιση! για να μπω στο πσιτο! οταν κανω παθιτικό ερωτα με τον συντροφο μου και εχουμε καιρο να κανω εγω παθιτικο σινιθος μετα τιν πραξη την επομενη ημερα αφου πιγενω για τιν αναγγη βρισκω ιχνι αρκετου αιματος στο χαρτι για πιο λογο συμβενει αυτο? εχω καποιο προβλιμα ι μιπος φτεει που δεν χρεισιμοποιουμε προφιλακτικο-λιπαντικο (σινιθως κρεμα η σαλιο)? ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε το μυνιμα μου θα χαρω να διαβασω τιν απαντιση σας!


Ρε φίλε, κοντά στο νου και η γνώση:

Και τίποτε να μην έχεις, αν το κάνεις χωρίς λιπαντικό, τι περιμένεις; Θα σου κάνει τον κώλο σαν τριαντάφυλλο μέσα στο άπειρο. Σύνελθε! Πάρε ένα υδατοδιαλυτό λιπαντικό (ούτε σάλιο, ούτε κρέμα!), φόρα του ένα προφυλακτικό (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) άλειψε κάμποσο ζελέ και στους δυο σας και με το μαλακό. Αν παρ' όλα αυτά συνεχίσεις να έχεις αίμα, κοίταξε μήπως έχεις αιμορροΐδες και ματώνουν από την ταλαιπωρία. Διάβασε το σχετικό άρθρο στο 10% (υγεία του πρωκτού).

Καλή απόλαυση,

Η απολαυστική Καλή Νεράιδα


Αγαπητό ματωμένο ρόδο,

Και τι πειράζει μωρέ λίγο αιματάκι; Εγώ λέω να πάρετε κι ένα ξυραφάκι και να κάνετε το κρεβάτι τροχαίο στην Αθηνών Πατρών. Πρωτότυπο, δεν μπορείτε να πείτε;

Ο κώλος σου δεν είναι περιστρεφόμενη πόρτα να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει ανέμελα και αβίαστα κι εσύ απλώς να νιώθεις το αεράκι γουςςς-γουςςς!

Ο κώλος σου είναι σαν δημόσια υπηρεσία την ημέρα λήξης προθεσμίας υποβολής κάποιου μαλακισμένου εγγράφου: έχει στριμωξίδι, έχει βία, έχει βρισίδι, έχει ιδρώτα, και πάνω απ' όλα χρειάζεται ΛΑΔΩΜΑ! Μπαίνεις εσύ σε δημόσια υπηρεσία και νομίζεις ότι θα γίνει η δουλειά σου έτσι εύκολα κι αναίμακτα; Το ίδιο είναι να περιμένεις να μπει κάποιος στον κώλο σου.

Να του πεις να σε λαδώσει καλά καλά πρώτα μ' ένα υδατοδιαλυτό λιπαντικό (άσε κάτω τη φυτίνη, βλάκα!) κι ύστερα να χτυπήσει ευγενικά: παρακαλώ, να μπω; Μισό λεπτό, να περιμένετε τη σειρά σας, θα του πεις εσύ (γιατί αν δεν το παίξεις δύσκολη, δεν έχει γούστο). Θα εκνευριστεί αυτός να περιμένει, θα κάνεις ότι τάχα μου ασχολείσαι με το ζώδιό σου εκείνη την ώρα και μες στην τσαντίλα του θα σ' τον φορέσει. Ααα, θα φωνάξεις εσύ, πώς τολμάτε, εδώ είναι καθωσπρέπει υπηρεσία, θα του φωνάζεις, αλλά αυτός θα σου γαμήσει το υπουργείο σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 229 guests και κανένα μέλος